Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Deki napredak u odnosu na Miloja? :fantom:

Posted

Ispasce Zvezda i u kvalifikacijama za LE jer tim nije spreman za ozbiljno takmicenje.

• +1 1
Posted

A ja sam vam lepo rekao ovde  da cete praviti Milojevica od balata i da je Dejan Stankovic trenerska prevara:)

Posted

Ne znam kakav je Kluž ali ako su kojim slučajem YB mladimomci iole blizu onog nivoa iz susreta kad smo mi njih izbacili, otrešće nas kao slinu.

Posted
Ispasce Zvezda i u kvalifikacijama za LE jer tim nije spreman za ozbiljno takmicenje.
Pa šta? Igraće derbi (sa Čukom) za ulazak u Kup LB

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Nismo Imali glavnog kreativca na sredini, mozak tima nam povredjen igrao, najbolji igrac prosle sezone zatvoren, Imao sansu utakmice... Morali smo makar srce da pokazemo, posto muda ova ekipa nema.

I ne, nije ista kao protiv Milana, fali Milunovicev prekid, fali Falcinelijeva borbenost, fali Pavkov kao dzoker, fali Ben u punoj formi... Ni blizu ista ekipa.

Ova ekipa nema napadaca, mi bekove, stopere rotira iako su Degenek I Dragovic veceras bili odlicni veceras...

Posted

Kakav je ovo samar posle 4 godine...

Vidjecemo protiv Kluza dje smo.

Posted

Krstovic je fudbalski Stimac. Kliza na loptu koja je na 5 metara od njega, jer se kao on trudi.

Ja i dalje ne verujem sta sam gledao. Nijedan igrac sem Bena i Ivanica nije primio nijednu loptu kako treba.

Posted

šta ovo bi, otkud ovolika impotencija ispred gola šerifa, da nije lukavi lisac tvorzić pobegao sa megdana maminju :happy:

Posted

Najmanje je problem u Milunoviću, Dragović je bolji štoper (pod pretpostavkom da igra Degenek, a ne Pankov koji je igrač za Vojvodinu, u najboljem slučaju). Falčineli mnogo više nedostaje ovoj ekipi, ali su tu dva glavna problema koja se prepliću - veoma loši bekovi i jako loš kvalitet većine domaćih fudbalera, koji čine pola tima, a ne prave nikakvu razliku (osim negativnu), čak ni protiv Šerifa.

• +1 3
Posted
Pa dobro, ako budu bolji... Jedina dobra stvar je UEFA logika kojom pobeda u II kolu kvalifikacija za LS znaci grupnu fazu LK.

Imamo evropsku u jesen, ali ne onu koju smo zeleli.
Posted

ko zna zašto je ovo dobro.

Posted

Treba još tristapetsto miliona u stadione sprčiti, da se podigne kvalitet. I Nacionalni pride.

Posted

Treba Terziću i Stankoviću otpevati a sad adio, a ne vaterpolistima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...