Mil@n Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Najjače bi bilo da uzme 21 I izjavi "Jako sam zadovoljan sa obaranjem ovog rekorda. Sledeći cilj je 30, watch me"Sent from my Mi 10 using Tapatalk 5
Ras Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Čestitke Ciciju što je igrao najbolje moguće do poslednjeg poena. Bravo, Novače!!!! Kakav kuler, bez afektiranja, koncentrisan na igru, a igrao je briljantno. 1
Mil@n Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Srđan snima po tribinama ko ne tapše, da ih pričeka na izlazu I objasni neke stvari. Sent from my Mi 10 using Tapatalk 2
Mil@n Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Cicipas ima pogled: "dao bi sve na svetu da nisam sad ovde" Sent from my Mi 10 using Tapatalk
radisa Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Treba da kaze: danas, da mu nije bio dan, publika ceo meč izmišljala aute sto Nadalu i Fetereru nikad ne rade, upalili su reflektore iako je dan jer znaju da mu to smeta, da mu još Jelena kenja za decu kao i u petak pred meć sa Nadalom,, ali da je uprkos svemu tome pobedio ipak ispodprosečnog Ciprasa... I da sad ide ubosnu da se napaja snagom piramida... 1
Ras Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Just now, radisa said: Treba da kaze: danas, da mu nije bio dan, publika ceo meč izmišljala aute sto Nadalu i Fetereru nikad ne rade, upali li su reflektore iako je dan jer znajubda mu to smeta, da mu još Jelena kenja za decu kao i u oetak pred meć sa Nadalom,, ali da je uprkos svemu tome pobedio ipak ispodprosečnog Ciprasa... I da sad preko švajcarske ide ubosnu da se napaja snagom piramida... 1
Nesh Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 12 minutes ago, Nesh said: Dajte Kurijeru da prica, manite francuski. Hvala.
Max Morlock Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Noksa: "Zahvalio bih se pre svega Nenadu Krstiću koji mi je pokazao kako se bori protiv Grka..." Sent. 1 6
Popular Post Jumanji Posted June 13, 2021 Popular Post Posted June 13, 2021 Ipak sam u vecem delirijumu od ovog malog, jbt :smrc 10 1 4
mlatko Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Someone call it PASSION, someone mental disorder. Granica je nevidljiva ali nedostižna za mnoge. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Mil@n Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Tako je, odjebi Francuski kralju!Sent from my Mi 10 using Tapatalk
jms_uk Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 5 minutes ago, Mil@n said: Cicipas ima pogled: "dao bi sve na svetu da nisam sad ovde" Sent from my Mi 10 using Tapatalk Marion Bartoli tells Tsitsipas what a boss he is, then hands him the mic and the poor boy can barely speak. He says it was a big fight out there, then a load of other noises are ruined by a poor PA. He’s in a purple bomber now – that must be his favourite colour – and he congratulates Djokovic, saying he’s inspired by him and hopes one day to match half of his achievements. He then talks about the importance of the team, thanks his, thanks the Greek fans, and says it’s a difficult journey taking a lot of work every single day and he hopes to be back next year to put on a show. You can see that he really, really wants to get out of there to cry in peace.
Recommended Posts