Jump to content
IGNORED

RG 21 - kroz blato do GS19

Ros

Recommended Posts

Posted

Jebote reket šta je ludak uradio... Otkačio Rafu u njegovoj kući, vratio sa sa 0:2 u finalu, zabo 19. GS ...a tak ga čeka WimbEldon [emoji41]

Sent.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

241

• Lancia

190

• Tsai

162

• Arkadija

158

Posted

Musetti (Ciciju): "Pričao sam ti brate, a ti si se smejao..."

Sent.

• +1 1
Posted

I francuski astronaut se javio iz svemira haha

Posted

Grli drveće .... Što se men tiče, i lokalnog sladoledžiju u kurac neka ljubi, alal mu patka !!

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Francuzi nikakvi domaćini, iznose nevidljivu mezu.

Posted

vanzemaljac a naš!!! :s_w:

nije moglo bez kidanja zivaca, ali opet - kao i sa Rafom, čini se da je verovao u pobedu svakog trenutka

Posted

Dajte Kurijeru da prica, manite francuski. :mad:

Posted

Koliko bi jako bilo da na AO osvoji 21. i da na zavrsnoj ceremoniji kaze - ja sam svoje obavio i sad se povlacim da budem sa Jelenom i decom. I aj cao svi, pravac piramide. 

• +1 6
Posted
I francuski astronaut se javio iz svemira haha

Meni jednom pisao zaboravljeni Nigerijski astronaut sa neke krš svemirske stanice u orbiti...baš mi ga bilo žao [emoji45]

Sent.

• +1 2
  • Haha 3
Posted
1 minute ago, Mos said:

Koliko bi jako bilo da na AO osvoji 21. i da na zavrsnoj ceremoniji kaze - ja sam svoje obavio i sad se povlacim da budem sa Jelenom i decom. I aj cao svi, pravac piramide. 

Jos jače bi bilo da 21 osvoji na US, i kaze, ja uzeo sva 4 u godini, jebte se svi...

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Jeca je najzaslužnija za ovaj uspeh

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted
1 minute ago, Max Morlock said:

Meni jednom pisao zaboravljeni Nigerijski astronaut sa neke krš svemirske stanice u orbiti...baš mi ga bilo žao emoji45.png

Sent.

Nudio neku lovu?

• Haha 1
Posted
Just now, radisa said:

Nudio neku lovu?

negde izmedju 5 i 17 miliona dolara.

Guardian :D (bold moj):

He’s the first man to win all four majors at least twice in the open era and is, quite frankly, the most obscene freak of absolute nature we’ve ever seen! Amazing behaviour! He’s now one behind Federer and Nadal and on for a calendar year grand slam that would see him overtake them!

Posted
1 minute ago, radisa said:

Jos jače bi bilo da 21 osvoji na US, i kaze, ja uzeo sva 4 u godini, jebte se svi...

Ostavljam mogućnost da na jednom od sledeća dva izsnajperiše nekoga u glavu

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Mos said:

Isti scenarijo sam zamislila pre neki dan, samo je kod mene osvojio sve  i Vimbldon i USO plus olimpijsko zlato, a kao šlag, osvaja AUS open i kaže, ćao, ja odoh u zalazak sunca.

• +1 1