Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

I uvek kad ga napravimo sjebu nas za narednih 5 -10 sezona.

20 hours ago, Constantin said:

Što je nerealno ?

Drugo je što si ne znamo..

Pa to što ne umeju. Realnost naša je na  sredini tabele e sad dal stepenik iznad ili niže to je pitanje. Ako se uozbilje tek tad mogu gore da se dignu

• 2 weeks later...

A be zamrznutom danas rodjendan . Kam ga da časti kam ga da ga celivamo i za uši vučemo. Ako ako će dojde i toj .

Jel to znači da bi on bio zamrznuti predsednik FSS-a? :D

Nije do njega već je do nas

FB_IMG_1637309745788.jpg

Dzvezdana u kupu. Mašala. 

Na Arenu 1 sutra, posto daleko tamo, minimatiks. 

I ladno. 

Edited by W.F.C.

Bod

Tolko nam merka izgleda.. sredina tabele.. 

Nemamo potez igrača, tipa Caki, Čumić i slično već sve mora na mišiće, sreću..

Utakmica na početku bila dosadna, a od 20. minuta...manje dosadna. Bila je borbena, na ttrenutke dinamična i bila bi mnogo bolja da su Čarapani više mislili na loptu nego na noge naših fudbalera. Poprilično selski i podnuklo su tepali....donekle razumem "domorodce" ali što Pukovčanin ?....vrv zato što je Pukovčanin.

Mogli smo i sva tri 'ladno da uzmemo Pod Bagdalom, ali sami smo krivi. Najviše zbog toga što su se u završnici, Kasalica, Vanja Ilić i Aksentijević zanosili ki muda u kosidbu....

10 minutes ago, Constantin said:

Mogli smo i sva tri 'ladno da uzmemo Pod Bagdalom

Mogli i da prodamo tako lako kod onog zicera ispred Kahrimanovog gola. Čovek ladno šutnu za promašaj godine

🤣🤣🤣🤣

11 minutes ago, Gradina said:

Mogli i da prodamo tako lako kod onog zicera ispred Kahrimanovog gola. Čovek ladno šutnu za promašaj godine

🤣🤣🤣🤣

Jeste...ja mislio ofsajd. I činilo mi se da je neko zavezao Kahrimana za stativu....a kad smo kod stative, i mi pogodimo jednu....kad ti treba džomba, da usmeri loptu gde treba, nigde je nema..

• Author

Ili nam je tim limitiran ili trener?

Sredinka, sredinka tabele, prava merka...