November 8, 20213 yr 20 hours ago, Constantin said: Što je nerealno ? Drugo je što si ne znamo.. Pa to što ne umeju. Realnost naša je na sredini tabele e sad dal stepenik iznad ili niže to je pitanje. Ako se uozbilje tek tad mogu gore da se dignu
November 17, 20213 yr A be zamrznutom danas rodjendan . Kam ga da časti kam ga da ga celivamo i za uši vučemo. Ako ako će dojde i toj .
November 18, 20213 yr https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/nenad-bjekovic-75-predsednik-fss-surbatovic-ostaje-generalni-sekretar/404458
November 19, 20213 yr Na Arenu 1 sutra, posto daleko tamo, minimatiks. I ladno. Edited November 19, 20213 yr by W.F.C.
November 20, 20213 yr Tolko nam merka izgleda.. sredina tabele.. Nemamo potez igrača, tipa Caki, Čumić i slično već sve mora na mišiće, sreću..
November 20, 20213 yr Utakmica na početku bila dosadna, a od 20. minuta...manje dosadna. Bila je borbena, na ttrenutke dinamična i bila bi mnogo bolja da su Čarapani više mislili na loptu nego na noge naših fudbalera. Poprilično selski i podnuklo su tepali....donekle razumem "domorodce" ali što Pukovčanin ?....vrv zato što je Pukovčanin. Mogli smo i sva tri 'ladno da uzmemo Pod Bagdalom, ali sami smo krivi. Najviše zbog toga što su se u završnici, Kasalica, Vanja Ilić i Aksentijević zanosili ki muda u kosidbu....
November 20, 20213 yr 10 minutes ago, Constantin said: Mogli smo i sva tri 'ladno da uzmemo Pod Bagdalom Mogli i da prodamo tako lako kod onog zicera ispred Kahrimanovog gola. Čovek ladno šutnu za promašaj godine 🤣🤣🤣🤣
November 20, 20213 yr 11 minutes ago, Gradina said: Mogli i da prodamo tako lako kod onog zicera ispred Kahrimanovog gola. Čovek ladno šutnu za promašaj godine 🤣🤣🤣🤣 Jeste...ja mislio ofsajd. I činilo mi se da je neko zavezao Kahrimana za stativu....a kad smo kod stative, i mi pogodimo jednu....kad ti treba džomba, da usmeri loptu gde treba, nigde je nema..