Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, W.F.C. said:

I Manca, ne ide bez Pejcu

Se secate kolko bio dobar onaj Pavlicic iz Osijeka, ulazio ko zamena, mnogo nervirao publiku

I Čeda Paunović i Stevan Stefanović.. 

Bio i taj, i Bajevski.. pa Binić junior.. meni najupečatljiviji špic Jelić, Slovenac.. kad uđe, znaš da ga ne dajemo

Posted
9 hours ago, Constantin said:
12 hours ago, zikaPantelej said:
Mi tih godina nismo imali krštenog napadača... bio onaj Milan Jovanović, pa Jelic, Hadzibulić, Baloteli, Mrka... jedva 11 igrača upotrebljivih za prvi tim.. realno u odnosu na danas kad imaju skoro dve postave ovo je banja

Kako se Pejča kotira ?

Pejca dribler. Cimka telom i trci 😁

Posted

Jos uvek cekamo Aksentijevica da lepo ubaci...

Pocinjemo da molimo Boga da se nekom drugom igracu namesti na sut a ne samo Aci Tenku.

Usao Kasalica i verujem da se svi radujemo...

Sazetak utakmice 😁😁😁

Posted

Ništa više ne razumem. Kahriman kapiten? Kahriman brani ? Koja greje klupu a Ilke u Brzi Brod. Zašto Šilo da ne bude kapiten ? Mitrović je u uzlaznoj putanji i to me raduje . Samo tako mali nek puknu dušmani . Posebno pojedini iz uprave.

Posted

Kahriman ni malo ne uliva poverenje.. svi golmani iz proteklih 5-6 sezona su bolji utisak ostavili od njega

Za Mitrovića sam i ja bio skeptičan.. al eto pokazalo se suprotno vremenom

Posted

Uz malo sreće, u nedelju uveče možemo da se usidrimo na 4. poziciji...

• +1 1
Posted

Fali nam igra u zadnjih 20m i zavrsni pas. Provalili nas za duple pasove oko 16m i treba malo da igramo raznovrsnije. Ponovo sporo otvaramo kontru ako je uopste otvaramo. Tomic ne igra. Traba nam vise proboja po toj strani.

Generalno mnogo smo sigurniji na lopti i sve je mnogo bolje nego pre par kola ali fali nesto...

Posted
Fali nam igra u zadnjih 20m i zavrsni pas. Provalili nas za duple pasove oko 16m i treba malo da igramo raznovrsnije. Ponovo sporo otvaramo kontru ako je uopste otvaramo. Tomic ne igra. Traba nam vise proboja po toj strani.
Generalno mnogo smo sigurniji na lopti i sve je mnogo bolje nego pre par kola ali fali nesto...
Hvali centar for da se ogradi, primi i podeli loptu...da bude mnogo opasniji po gol.... Treba nam mnogo bolji centaršutevi, a ne ove napamet balonke....

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Posted
Just now, Boki Nis said:

Hvali centar for da se ogradi, primi i podeli loptu...da bude mnogo opasniji po gol.... Treba nam mnogo bolji centaršutevi, a ne ove napamet balonke....

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Nisam hteo da komentarisem ubace, to nam ne ide pa ne ide... Kad imamo troicu u sesnaest ili prebace ili balonka ili golaut ako nemamo ni jednog onda ubace lepo 😁

Korner obicno kad je kratak ide direktna protivnicku nogu, nisko ili balonka...

Centar je dobar jedan od boljih u poslednje vreme. Nije do njega problem...

Posted

Prilicno bezidejno, slabo, za sredinu tabele ovakve lige i to je to. 

Posted
On 5.11.2021. at 6:34, Constantin said:

Uz malo sreće, u nedelju uveče možemo da se usidrimo na 4. poziciji...

Toliko od tvog nerealnog nadanja

Posted
7 minutes ago, Gradina said:

Toliko od tvog nerealnog nadanja

Što je nerealno ?

Drugo je što si ne znamo..

• +1 1
Posted

Uvek kad smo mogli da napravimo neki veliki pomak nesto zaseru...

• +1 1