Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

7 minutes ago, W.F.C. said:

I Manca, ne ide bez Pejcu

Se secate kolko bio dobar onaj Pavlicic iz Osijeka, ulazio ko zamena, mnogo nervirao publiku

I Čeda Paunović i Stevan Stefanović.. 

Bio i taj, i Bajevski.. pa Binić junior.. meni najupečatljiviji špic Jelić, Slovenac.. kad uđe, znaš da ga ne dajemo

• Replies 1.7k
  • Views 73.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Constantin
    Constantin

Pa ajde da budemo realni....unazad, koliko godina, od Rastavca na ovamo, kad se desilo da tim koji stratuje u prvenstvu, ode na pripreme. Još je sad i najbolje. Osovina se nazire. Doveli su štopera-is

• Constantin
    Constantin

Ovako, kad vas čitam, dodjem do zaključka da nam fale sredina i krajevi...

• Constantin
    Constantin

Videli smo mi mnoge profesionalce, koji su proveli po pola godine kod nas, pa kad nam daju gol na Čairu ne gestikuliraju na ovakav ili sličan način. Brzi je ovde obeležio jedan dobar period, a ne znam

Posted Images

• Author
9 hours ago, Constantin said:
12 hours ago, zikaPantelej said:
Mi tih godina nismo imali krštenog napadača... bio onaj Milan Jovanović, pa Jelic, Hadzibulić, Baloteli, Mrka... jedva 11 igrača upotrebljivih za prvi tim.. realno u odnosu na danas kad imaju skoro dve postave ovo je banja

Kako se Pejča kotira ?

Pejca dribler. Cimka telom i trci 😁

• Author

Jos uvek cekamo Aksentijevica da lepo ubaci...

Pocinjemo da molimo Boga da se nekom drugom igracu namesti na sut a ne samo Aci Tenku.

Usao Kasalica i verujem da se svi radujemo...

Sazetak utakmice 😁😁😁

:ajde:

Ništa više ne razumem. Kahriman kapiten? Kahriman brani ? Koja greje klupu a Ilke u Brzi Brod. Zašto Šilo da ne bude kapiten ? Mitrović je u uzlaznoj putanji i to me raduje . Samo tako mali nek puknu dušmani . Posebno pojedini iz uprave.

Kahriman ni malo ne uliva poverenje.. svi golmani iz proteklih 5-6 sezona su bolji utisak ostavili od njega

Za Mitrovića sam i ja bio skeptičan.. al eto pokazalo se suprotno vremenom

Uz malo sreće, u nedelju uveče možemo da se usidrimo na 4. poziciji...

Uzeli nam stranu....selci.

• Author

Fali nam igra u zadnjih 20m i zavrsni pas. Provalili nas za duple pasove oko 16m i treba malo da igramo raznovrsnije. Ponovo sporo otvaramo kontru ako je uopste otvaramo. Tomic ne igra. Traba nam vise proboja po toj strani.

Generalno mnogo smo sigurniji na lopti i sve je mnogo bolje nego pre par kola ali fali nesto...

Fali nam igra u zadnjih 20m i zavrsni pas. Provalili nas za duple pasove oko 16m i treba malo da igramo raznovrsnije. Ponovo sporo otvaramo kontru ako je uopste otvaramo. Tomic ne igra. Traba nam vise proboja po toj strani.
Generalno mnogo smo sigurniji na lopti i sve je mnogo bolje nego pre par kola ali fali nesto...
Hvali centar for da se ogradi, primi i podeli loptu...da bude mnogo opasniji po gol.... Treba nam mnogo bolji centaršutevi, a ne ove napamet balonke....

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

• Author
Just now, Boki Nis said:

Hvali centar for da se ogradi, primi i podeli loptu...da bude mnogo opasniji po gol.... Treba nam mnogo bolji centaršutevi, a ne ove napamet balonke....

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Nisam hteo da komentarisem ubace, to nam ne ide pa ne ide... Kad imamo troicu u sesnaest ili prebace ili balonka ili golaut ako nemamo ni jednog onda ubace lepo 😁

Korner obicno kad je kratak ide direktna protivnicku nogu, nisko ili balonka...

Centar je dobar jedan od boljih u poslednje vreme. Nije do njega problem...

Prilicno bezidejno, slabo, za sredinu tabele ovakve lige i to je to. 

On 5.11.2021. at 6:34, Constantin said:

Uz malo sreće, u nedelju uveče možemo da se usidrimo na 4. poziciji...

Toliko od tvog nerealnog nadanja

7 minutes ago, Gradina said:

Toliko od tvog nerealnog nadanja

Što je nerealno ?

Drugo je što si ne znamo..

• Author

Uvek kad smo mogli da napravimo neki veliki pomak nesto zaseru...