Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 73.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Constantin
    Constantin

Pa ajde da budemo realni....unazad, koliko godina, od Rastavca na ovamo, kad se desilo da tim koji stratuje u prvenstvu, ode na pripreme. Još je sad i najbolje. Osovina se nazire. Doveli su štopera-is

• Constantin
    Constantin

Ovako, kad vas čitam, dodjem do zaključka da nam fale sredina i krajevi...

• Constantin
    Constantin

Videli smo mi mnoge profesionalce, koji su proveli po pola godine kod nas, pa kad nam daju gol na Čairu ne gestikuliraju na ovakav ili sličan način. Brzi je ovde obeležio jedan dobar period, a ne znam

Posted Images

Vraća se Drinča iz penzije 😂

Izbor nije lak, Lalat ili Djani

Nenade, dodji de te vole

Nenad karaBatak

Lalat debituje na Rajku

Kragujevac odlozijo, bruka i sramota... Ccc

On 17.10.2021. at 11:29, nahbar said:

Lalat debituje na Rajku

Miriše na tako nešto. Red je da i Batak po drugi put dobije šut kartu. Nije  prvi koji bi to dobio (  A  bogami ni drugi ) Na Čairu je to uobičajena praksa. Ma ne bi me čudilo ni Recko da bude opet u  neko doba.Nego Lalat ako dolazi ima ceo stručni štab tako da će opet naši treneri ostati bez angažmana (Vlada Djordjević Dušan Djokić) u prvom timu  i sledi im povratak u omladinsku školu. 

Ko zna možda su Kragujevčani u ime  nas i trazili odlaganje zbog cele ove situacije oko Lalata

Miriše na tako nešto. Red je da i Batak po drugi put dobije šut kartu. Nije  prvi koji bi to dobio (  A  bogami ni drugi ) Na Čairu je to uobičajena praksa. Ma ne bi me čudilo ni Recko da bude opet u  neko doba.Nego Lalat ako dolazi ima ceo stručni štab tako da će opet naši treneri ostati bez angažmana (Vlada Djordjević Dušan Djokić) u prvom timu  i sledi im povratak u omladinsku školu. 
Ko zna možda su Kragujevčani u ime  nas i trazili odlaganje zbog cele ove situacije oko Lalata
Koliko košta da stručni štab popije put kartu...30-ak iljada...pre će Lalat umesto Psiholjuba na Karamdžordžu..ko zna?
5 hours ago, Constantin said:

Koliko košta da stručni štab popije put kartu...30-ak iljada...pre će Lalat umesto Psiholjuba na Karamdžordžu..ko zna?

🤣🤣🤣 ne košta ništa. Arbitražni sud ne radi mesecima . 

[emoji1787][emoji1787][emoji1787] ne košta ništa. Arbitražni sud ne radi mesecima . 
Ma neće to da zastari, nisu komunalije..[emoji16]
1 hour ago, Constantin said:

Ma neće to da zastari, nisu komunalije..emoji16.png

Ima pravilnik . Ako promenis 2 trenera  treći ne može da ima ugovor validan nego na reč 🤣🤣🤣

4 hours ago, Gradina said:

Ima pravilnik . Ako promenis 2 trenera  treći ne može da ima ugovor validan nego na reč 🤣🤣🤣

Bataku je, čini mi se, Rajo žirant...

1 hour ago, Constantin said:

Bataku je, čini mi se, Rajo žirant...

Bio je i Mrki junioru.Tek toliko. . .

što je otkazana utakmica sa šumadincima?