Rumpelstiltskin Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 27 minutes ago, zikaPantelej said: Lele.. https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1543419/Nenad-Lalatovic-dobio-otkaz-u-Saudijskoj-Arabiji.html Evo ga Mare, baca petarde, titula na vidiku
Gradina Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 On 17.10.2021. at 11:29, nahbar said: Lalat debituje na Rajku Miriše na tako nešto. Red je da i Batak po drugi put dobije šut kartu. Nije prvi koji bi to dobio ( A bogami ni drugi ) Na Čairu je to uobičajena praksa. Ma ne bi me čudilo ni Recko da bude opet u neko doba.Nego Lalat ako dolazi ima ceo stručni štab tako da će opet naši treneri ostati bez angažmana (Vlada Djordjević Dušan Djokić) u prvom timu i sledi im povratak u omladinsku školu. Ko zna možda su Kragujevčani u ime nas i trazili odlaganje zbog cele ove situacije oko Lalata
Constantin Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Miriše na tako nešto. Red je da i Batak po drugi put dobije šut kartu. Nije prvi koji bi to dobio ( A bogami ni drugi ) Na Čairu je to uobičajena praksa. Ma ne bi me čudilo ni Recko da bude opet u neko doba.Nego Lalat ako dolazi ima ceo stručni štab tako da će opet naši treneri ostati bez angažmana (Vlada Djordjević Dušan Djokić) u prvom timu i sledi im povratak u omladinsku školu. Ko zna možda su Kragujevčani u ime nas i trazili odlaganje zbog cele ove situacije oko LalataKoliko košta da stručni štab popije put kartu...30-ak iljada...pre će Lalat umesto Psiholjuba na Karamdžordžu..ko zna?
Gradina Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 5 hours ago, Constantin said: Koliko košta da stručni štab popije put kartu...30-ak iljada...pre će Lalat umesto Psiholjuba na Karamdžordžu..ko zna? 🤣🤣🤣 ne košta ništa. Arbitražni sud ne radi mesecima .
Constantin Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ne košta ništa. Arbitražni sud ne radi mesecima . Ma neće to da zastari, nisu komunalije..[emoji16]
Gradina Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 1 hour ago, Constantin said: Ma neće to da zastari, nisu komunalije.. Ima pravilnik . Ako promenis 2 trenera treći ne može da ima ugovor validan nego na reč 🤣🤣🤣
Constantin Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 4 hours ago, Gradina said: Ima pravilnik . Ako promenis 2 trenera treći ne može da ima ugovor validan nego na reč 🤣🤣🤣 Bataku je, čini mi se, Rajo žirant...
Gradina Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 1 hour ago, Constantin said: Bataku je, čini mi se, Rajo žirant... Bio je i Mrki junioru.Tek toliko. . .
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 što je otkazana utakmica sa šumadincima?
Recommended Posts