Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

"Kopanče" izveo isti sastav kao u Pazar....il ih je drogirao s nešto...il...

• Author

Opet mnogo gresaka u pasovima iz zadnje linije. Nadam se da nece ponovo da se unervoze. Mislim losim pasovima da unervoze celu ekipu.  Ni Silo ni Bjelicic ne znaju da daju pas.

• Author

Nadam se da ce Batak bar jednog da zameni sa kameruncem

Tu je i Savić...

Evo sudariše se...jedan drugog čuvaju
  • Author
2 minutes ago, Constantin said:

Tu je i Savić...

Samo sto dosao. Opet smo primili gol zbog ove dvojice ili ti zbog jednog od ove dvojice. Mislim da je offsajd

• Author
2 minutes ago, Constantin said:
5 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Evo sudariše se...jedan drugog čuvaju

Strasno koliko nemamju pojma. Silo ocajan 1na1

Edited by MaErAkLoIJA

• Author

44min i cuo sam da Stankovic igra

• Author

Zivo me zanima koga je Lalatovic hteo jos da dovede, taj jedan sto je kostao 10.000e i jos jedan sto ga pominjao? Mislim da se upravo radi o stoperu od te dvojice

Zivo me zanima koga je Lalatovic hteo jos da dovede, taj jedan sto je kostao 10.000e i jos jedan sto ga pominjao? Mislim da se upravo radi o stoperu od te dvojice
Rajkovića što otišao u TSC...[emoji41]

.... i..?

• Author
17 minutes ago, Constantin said:

.... i..?

Ekipa je bila energicnija. Bolje vodjena ili srecnije tu mi je dilema? Odbrana i zadnji vezni ne povezuju dva pasa, dupli pas im je misaona bolna trauma. Ne znam da li je gore odigrao Bjelicic ili Silo. Stankovic nevidljiv.

Skrba deluje nezainteresovano i u padu forme ali mislim da je vise u pitanju to sto slabo ulazi u sanse i sto dodju dve lopte do njega tokom utakmice. Ne racunam one koje primi na 40m od gola.

Mitrovic sve vise koristi i oseca prostor. Lepo resava 1na1. Steta sto je malo sebican jer bi vise golova dali u proslim utakmicama a i bio je solidno neprecizan. Raduje to sto dize formu i vidi se da moze i mnogo vise. Najzad imamo bonus koji ne mora da bude u timu samo zbog toga.

Treba da koristimo nove stopere i valjda smo pogodili sa njima. Vise da koristimo makedonce i Cirka i nemam pojma zasto taj decko nije dobio ni 10min ove sezone?

Raduje i to sto smo dali tri gola...

Protivnik je medju slabijim ekipama pa mislim da je svaka analiza pomalo nerealna.

Njihovog Nikolica bih zeleo u nasem timu. Dao bih za njega Tenka, Pejovica i Staneta.

Edited by MaErAkLoIJA

Treba izdržati Rašu Bebića ovih dana. Ruku na srce Stefan je odigrao odlično, dok je imao snage...

Sas Metalac u cetvrtak 16:30

S Vranjanci za Kup 27.10. po planu...