Jump to content

Juzna Amerika - razglednice

Featured Replies

Dobrodosao komsija.

Nije bas zgodan trenutak ni u Kolumbiji (atentat na Uribea, haos u Kaliju) ali tako je to kod nas u kraju.

Ja cu biti u Bogoti na nekoj konferenciji krajem juna, ali je zgusnut raspored pa ne verujem da cu imati dovoljno vremena za razonodu. To ce biti moj prvi put u Bogoti, ako ne racunam aerodrom.

3 minutes ago, Budja said:

Dobrodosao komsija.

Nije bas zgodan trenutak ni u Kolumbiji (atentat na Uribea, haos u Kaliju) ali tako je to kod nas u kraju.

Ja cu biti u Bogoti na nekoj konferenciji krajem juna, ali je zgusnut raspored pa ne verujem da cu imati dovoljno vremena za razonodu. To ce biti moj prvi put u Bogoti, ako ne racunam aerodrom.

Zdravo zivo!

Da, pratimo sve, naravno. Nazalost, kao sto si rekao, tako je u tom kraju. Supruga je raised on the streets in barrio, rodjena i odrasla u juznom delu Bogote (verujem, ironicnog imena Patio Bonito :D ) tako da imam svu veru ovog sveta u nju da nas organizuje za ovu avanturu. I prosli put smo skautirali bolje/mirnije delove grada za duze puteve poput ovog, u zavrsnoj smo fazi pregovora za stan na dobroj lokaciji, tako da taj najvazniji deo mislim da cemo dobro odraditi. Ako uspe da mi prodje dan da samo jednom cujem gringo, oiga gringo, znacu da smo uboli :D

Mi tek putujemo sredinom jula, tako da se datumi mimoilaze, nazalost