Lancia Posted August 4 Posted August 4 Ford patentirao sistem koji će prebrze vozače cinkariti policiji - @kud u maglu Simoviću?¿
kud u maglu Simoviću Posted August 4 Posted August 4 sreća te sam pre dvadeset i kusur godina njih stavio na crnu listu ford 1
Desmond Bojčinski Posted October 5 Posted October 5 (edited) Kaže Tojota od početka godine u Americi prodala 1200 Ravova, 800 Kamrija i 600 Korola. Dnevno. https://www.motor1.com/news/735993/how-many-toyota-camrys-sold-daily/ Edited October 5 by Desmond Bojčinski
vememah Posted October 8 Posted October 8 https://cardealermagazine.co.uk/publish/dacia-sandero-named-europes-best-selling-car-for-the-first-half-of-this-year/305791 1
Shan Jan Posted October 8 Posted October 8 Ko bre kupuje tolike Dacije Sandero? Ja mislio da od njih valja samo Duster. Nisam ocekivao da je Fijat ovako nisko. Skodica za par godina ima da se bije sa Toyotom. Ne znam koga vise od ta dva proizvodjaca volim
zorglub Posted October 9 Posted October 9 On 8. 10. 2024. at 9:18, Shan Jan said: Ko bre kupuje tolike Dacije Sandero? Svi? Da, ogroman deo odlazi na flotnu prodaju, ali i običnim ljudima treba od A do B vozilo, a kriza je opšta. Mislim da je ovo već treća godina da je Sandero najprodavaniji model u Evropi. 1
Sammael Posted October 9 Posted October 9 On 8. 10. 2024. at 9:18, Shan Jan said: Ko bre kupuje tolike Dacije Sandero? Ja mislio da od njih valja samo Duster. Džejms Mej. 1
Shan Jan Posted October 9 Posted October 9 Znam da je Duster na glasu kao dobar auto ali mislio sam da to jedino valja od Dacije...
radisa Posted October 9 Posted October 9 17 minutes ago, Shan Jan said: Znam da je Duster na glasu kao dobar auto ali mislio sam da to jedino valja od Dacije... Kupio sam pre 13 godina Sandrro Steway-a, s a1.6 motorom... Auto je još tu, voze ga kod žene u firmi... Prešao je oko 250K, jedino što smo menjali na njemu van redovnih servisa je prednja maska i hladnjak, (jer je momak koji ga je vozio naletao na psa na autoputu) i jednom lonac auspuha... Vrlo pouzdano vozilo, što je u modernom svetu, poprilična retkost... 3 2
Filozof manijak Posted October 10 Posted October 10 19 hours ago, radisa said: Vrlo pouzdano vozilo, što je u modernom svetu, poprilična retkost... Po meni, ovo je jedina stvar koja me zanima kod automobila, a ne da mi bude penis ekstenzor. 2
Heaviside Posted October 10 Posted October 10 20 hours ago, zorglub said: Svi? Da, ogroman deo odlazi na flotnu prodaju, ali i običnim ljudima treba od A do B vozilo, a kriza je opšta. Mislim da je ovo već treća godina da je Sandero najprodavaniji model u Evropi. Zašto Golf ima skok od čak 43%?
Jeremija Posted October 11 Posted October 11 Quote The robotaxi, which Bloomberg reports will be a two-seater with butterfly doors, will supplement privately owned vehicles that are added to the Tesla Network. A heavily camouflaged and weirdly shaped yellow car was spied on site that may have more than just cameras. The company did buy a bunch of lidar sensors from Luminar in order to validate its robotaxi testing. Musk has called lidars a "crutch" for autonomous vehicles and insisted that the camera-based Tesla Vision system is the way forward. https://www.theverge.com/2024/10/10/24267132/tesla-robotaxi-we-robot-autonomous-fsd-elon-musk 1
Heaviside Posted October 11 Posted October 11 Haha koliko je samo srao po lidaru i nemačkim kompanijama koje su od starta tvrdile da je on neophodan za autonomiju
Recommended Posts