Lancia Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 6 minutes ago, Ras said: Bio sam ubeđen da ne živimo u istoj državi!? Ili sa na severu ili si na jugu, sve ostalo su nijanse.
Vapad Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Meni je avg speed od kako sam uzeo kola, u martu, 30km/h, teoretski ako nema nikakvih guzvi, semafora i slicno putovao bih isto u proseku. Nego kada ce leteci automobili? Je l treba neka posebna dozvola?
Lancia Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 18 minutes ago, Vapad said: Meni je avg speed od kako sam uzeo kola, u martu, 30km/h, teoretski ako nema nikakvih guzvi, semafora i slicno putovao bih isto u proseku. Nego kada ce leteci automobili? Je l treba neka posebna dozvola? Ne treba, za brzinu od 30km/h ti je potreban padobran;)
Vapad Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Ma kakvi, padobran smanjuje sa terminalne na oko 30km/h, tako samo da naucis ono kotrljanje i dobar si
nesha taxista Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 On 11.12.2018. at 16:45, Vapad said: Meni je avg speed od kako sam uzeo kola, u martu, 30km/h, teoretski ako nema nikakvih guzvi, semafora i slicno putovao bih isto u proseku. Nego kada ce leteci automobili? Je l treba neka posebna dozvola? Neće skoro biti spremni za široku upotrebu, a kad budu onda će biti spremni i propisi za njih. Ovde još ne postoje ni posebni propisi za elektrovozila.
namenski Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 On 11.12.2018. at 17:09, Vapad said: Ma kakvi, padobran smanjuje sa terminalne na oko 30km/h, tako samo da naucis ono kotrljanje i dobar si A, pa nemoj tako, radi se i uradilo na tome onoliko, vec je i serijska pocela. Nema kotrljanja, sedis na svom mestu i uzivas
radisa Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 11 minutes ago, mraki said: BMW I Micubishi mu je jebao kevu...
Ras Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 @ValkyrieEvo nešto za tebe https://www.astonmartin.com/en-gb/models/aston-martin-valkyrie O položaju tablica ne moraš da brineš. Automobil izgleda kao izvajan. Jedino što ne volim su karbon-fiber površine u enterijeru. Koliko god taj materijal imao kvaliteta prilikom izgradnje karoserije i bio skup, meni izgleda jeftino.
Valk Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Ko neki Batmobil ali bez naoružanja i gedžeta. Ne smem ni da pitam koliko ovo košta.
namenski Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) 8 minutes ago, Ras said: @ValkyrieEvo nešto za tebe https://www.astonmartin.com/en-gb/models/aston-martin-valkyrie O položaju tablica ne moraš da brineš. Automobil izgleda kao izvajan. Jedino što ne volim su karbon-fiber površine u enterijeru. Koliko god taj materijal imao kvaliteta prilikom izgradnje karoserije i bio skup, meni izgleda jeftino. Valkyrie ne slusaj ga, to Ras izvodi, namece svoja svidjanja ..... Ne bi valjda sebi dopustila da te vide u autu sa ovakvim volanom: Edit: smeta mu karbon u enterijeru, cvrc milojka Edited March 3, 2019 by namenski
Ras Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) I Vileda rukavicama. Spremam ručak, nemam kesten pirea, palim AM i do Segedina i nazad ko drugima do nobobeogradskog buvljaka. Edited March 3, 2019 by Ras
namenski Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 hours ago, Ras said: I Vileda rukavicama. Spremam ručak, nemam kesten pirea, palim AM i do Segedina i nazad ko drugima do nobobeogradskog buvljaka. U takvim situacijama, ja sam praktikovao bataljivanje spremanja rucka i rucao u Segedinu...
Ras Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nisam u situaciji da se bahatim, pa bi mi je važan i povraćaj pedevea za kesten pire.
Recommended Posts