December 11, 20186 yr 6 minutes ago, Ras said: Bio sam ubeđen da ne živimo u istoj državi!? Ili sa na severu ili si na jugu, sve ostalo su nijanse.
December 11, 20186 yr Meni je avg speed od kako sam uzeo kola, u martu, 30km/h, teoretski ako nema nikakvih guzvi, semafora i slicno putovao bih isto u proseku. Nego kada ce leteci automobili? Je l treba neka posebna dozvola?
December 11, 20186 yr 18 minutes ago, Vapad said: Meni je avg speed od kako sam uzeo kola, u martu, 30km/h, teoretski ako nema nikakvih guzvi, semafora i slicno putovao bih isto u proseku. Nego kada ce leteci automobili? Je l treba neka posebna dozvola? Ne treba, za brzinu od 30km/h ti je potreban padobran;)
December 11, 20186 yr Ma kakvi, padobran smanjuje sa terminalne na oko 30km/h, tako samo da naucis ono kotrljanje i dobar si
January 6, 20196 yr Author On 11.12.2018. at 16:45, Vapad said: Meni je avg speed od kako sam uzeo kola, u martu, 30km/h, teoretski ako nema nikakvih guzvi, semafora i slicno putovao bih isto u proseku. Nego kada ce leteci automobili? Je l treba neka posebna dozvola? Neće skoro biti spremni za široku upotrebu, a kad budu onda će biti spremni i propisi za njih. Ovde još ne postoje ni posebni propisi za elektrovozila.
January 6, 20196 yr On 11.12.2018. at 17:09, Vapad said: Ma kakvi, padobran smanjuje sa terminalne na oko 30km/h, tako samo da naucis ono kotrljanje i dobar si A, pa nemoj tako, radi se i uradilo na tome onoliko, vec je i serijska pocela. Nema kotrljanja, sedis na svom mestu i uzivas
March 3, 20196 yr @ValkyrieEvo nešto za tebe https://www.astonmartin.com/en-gb/models/aston-martin-valkyrie O položaju tablica ne moraš da brineš. Automobil izgleda kao izvajan. Jedino što ne volim su karbon-fiber površine u enterijeru. Koliko god taj materijal imao kvaliteta prilikom izgradnje karoserije i bio skup, meni izgleda jeftino.
March 3, 20196 yr Ko neki Batmobil ali bez naoružanja i gedžeta. Ne smem ni da pitam koliko ovo košta.
March 3, 20196 yr 8 minutes ago, Ras said: @ValkyrieEvo nešto za tebe https://www.astonmartin.com/en-gb/models/aston-martin-valkyrie O položaju tablica ne moraš da brineš. Automobil izgleda kao izvajan. Jedino što ne volim su karbon-fiber površine u enterijeru. Koliko god taj materijal imao kvaliteta prilikom izgradnje karoserije i bio skup, meni izgleda jeftino. Valkyrie ne slusaj ga, to Ras izvodi, namece svoja svidjanja ..... Ne bi valjda sebi dopustila da te vide u autu sa ovakvim volanom: Edit: smeta mu karbon u enterijeru, cvrc milojka Edited March 3, 20196 yr by namenski
March 3, 20196 yr I Vileda rukavicama. Spremam ručak, nemam kesten pirea, palim AM i do Segedina i nazad ko drugima do nobobeogradskog buvljaka. Edited March 3, 20196 yr by Ras
March 3, 20196 yr 2 hours ago, Ras said: I Vileda rukavicama. Spremam ručak, nemam kesten pirea, palim AM i do Segedina i nazad ko drugima do nobobeogradskog buvljaka. U takvim situacijama, ja sam praktikovao bataljivanje spremanja rucka i rucao u Segedinu...
March 3, 20196 yr Nisam u situaciji da se bahatim, pa bi mi je važan i povraćaj pedevea za kesten pire.