Lancia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ja imao izbor Astra ST, Golf il Citroen DS4. Oš da kažeš da nisam čovek?to je bio privremen izbor, videcemo u aprilu. ovako si samo imitirao Gazzu, nedovoljno da budes covek.
dig_chohano Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Zbog gazze nisam uzeo DS4 :( A jako je lep autić.
Lancia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Zbog gazze nisam uzeo DS4 :( A jako je lep autić.htedoh ti reci, al' necu da ti kvarim penzio(pel)nisanje.
gone fishing Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 - hipotetičko pitanje- da li je Astra Classic III (h) (1.6) dobra kupovina za 12k €, odnosno vredi li novi model astra j tih 4-5k € više, golf 6 slično opremljen je čak i 6k € skuplji
dig_chohano Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) Nisam vozio staru Astru tako da ne mogu da uporedim, al ova nova ima veći izbor motora, standardna oprema je mnogo bogatija (dosta toga ćornuto iz Insignije), pretpostavljam da su još neke tehničke pizdarije naprednije a i lepša je mnogo. Do duše, ja bih za te novce kupio svakako nešto drugo, posebno u ovom gornjem cenovnom segmentu, Mazda 3 mi prva pada na pamet a neko spomenu da i Honda Civic može da se pazari za 17k sad. Edited January 4, 2012 by dig_chohano
Aće Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ta astra h kao da im je crna rupa izmedju g i ovih najnovijih. ruzna, neudobna. mazdi i hondi pre te astre bih svakako dodao i megana novog(14-15k)
ToniAdams Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 da budem iskren, dosta sam razocaran tom astrom, nije to los auto, samo nekako bas prosecan u svemu.unutrasnjost ko u vektri, znaci ruzna, a ide zaista malo gore od dacije od 1 ipo litra.inace nije los auto, vec eto tako, konfekcija.iako ne gadja istu ciljnu grupu, meni bi za tu kintu bez sumnje izbor bio suzuki sx4.
gone fishing Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 kako može biti gora od dacia-je kada ima motor od 115 ks?- nije šampion lepote ali ima li za 12k bolja kupovina?
dig_chohano Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 - nije šampion lepote ali ima li za 12k bolja kupovina? Apsolutno.
ToniAdams Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) kako može biti gora od dacia-je kada ima motor od 115 ks?- nije šampion lepote ali ima li za 12k bolja kupovina?pa najozbiljnije, trontav do zla boga. provozaj sam pa ces videti.Apsolutno.pff, ne bih se ni minuta dvoumio, jeti ftw! Edited January 4, 2012 by ToniAdams
zorglub Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Otpozadi i dalje Mondeovski ružan, od napred križanac Astona i Accorda.
ducca Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 U svakom slucaju je mnogo zajebaniji od prethodnog. Sto rece nbg, pozadi prilicno slici AudiJu. Napred Aston Ne bih mu se bunio, jelte...
Zli Gli Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Apsolutno.Postoji mnogo automobila koje ne bih vozio ni da mi plate, a ovaj tj. ovo je svakako u vrhu. Punto, Clio, Corsa, Dacia Logan... Yeti, i jos mnogi drugi... Ako mi je auto ruzan, ne vredi. Edited January 9, 2012 by Zli Gli
Recommended Posts