Đipalo Junuz Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nikada mi niko nije trazio zeleni karton ni do sadaHrvati uvek traže, Bosanci su jedno vreme insistirali, ne znam kako je sad jer nisam išao dve-tri godine... Biće interesantno sa Makedonijom, ne treba za Grčku, ali ko ide vo Grecija na morence mora kroz Makedoniju sa zelenim kartonom ili kroz Bugarsku bez zelenog kartona...
Milogled Bluff Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 (edited) Letos mi Hrvati nisu trazili. Kao ni Bosanci pre 2-3 godine. Mislim cak ni Madjari Edited November 29, 2011 by Milogled Bluff
Đipalo Junuz Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Meni su Hrvati tražili uvek, idem tamo nekoliko puta godišnje, poslednji put pre dva meseca. Ušao sam u Hrvatsku dva puta u jednom danu na dva različita prelaza i tražili su oba puta zeleni karton.
Tale Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) Lepo, lepše... "marangoni evok HFI-R" Naročitu pažnju sam obratio na gume: pre više od godinu dana sam malo istraživao na temu guma u boji i došao do saznanja da postoji firma koja nastoji da proizvede gumu za putnički auto koristeći polyurethane elastomer tehnologiju. Ovo su bile poslednje vesti o stepenu razvoja ove tehnologije na polju guma za putnička vozila. Edited December 2, 2011 by CTale
Lancia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ode SAAB u vecna lovista.ne mogu da shvatim kako Svedjanima nije stalo da sacuvaju firmu. izem im toliko bogatstvo i kapitalisticke principe.a GM zelim istu sudbinu ili da ih otkupe Kinezi.
SeljačkaSreća Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jebem ti ja ovakav svet u kome ima mesta za svakojaka sranja od automobila a nema mesta za jedan SAAB... R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=NjQXMZe2ouk
jms_uk Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Saab in pictures: A car that inspired devotion
dig_chohano Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Niko da prokomentariše novu Mercedesovu A klasu. Svakako korak napred u odnosu na onu nakazu koja je do sad nosila to ime, al ja ne mogu da se otmem utisku da su uzeli BMW 1 i malo ga krivili u AutoCAD-u. Koncept je izgledao kud i kamo originalnije.
Lancia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Sta god da su peglali ili krivili, ispalo je previse klasicno i dosadno. Unutrasnjost ce biti preuzeta iz B klase, tu i nema neke zamerke. Steta za koncept, izgleda da samo Land Rover postuje svoje dizajnere.(sta si resio?¿)
dig_chohano Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 na drugoj lajbi isti benveDa, ta slika je i mene odmah asocirala na BMW. Jbt, razlikuje se samo malo staklo na zadnjim vratima (sta si resio?¿)(još niš, negde u aprilu ću se baviti time)
ToniAdams Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ma umeju cesto tako da izbace fejk prototipe, ne bi me cudilo da je i ovde slucaj.u suprotnom, kontam da su preko lagune trazili dizajnere.
Lancia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 sta god radili u tom segmentu, ljudi ce uvek kupovati golf.
dig_chohano Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ja imao izbor Astra ST, Golf il Citroen DS4. Oš da kažeš da nisam čovek?
Recommended Posts