Jump to content
IGNORED

Novosti iz sveta automobilizma

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
Nikada mi niko nije trazio zeleni karton ni do sada
Hrvati uvek traže, Bosanci su jedno vreme insistirali, ne znam kako je sad jer nisam išao dve-tri godine... Biće interesantno sa Makedonijom, ne treba za Grčku, ali ko ide vo Grecija na morence mora kroz Makedoniju sa zelenim kartonom ili kroz Bugarsku bez zelenog kartona...
Posted (edited)

Letos mi Hrvati nisu trazili. Kao ni Bosanci pre 2-3 godine. Mislim cak ni Madjari

Edited by Milogled Bluff
Posted

Meni su Hrvati tražili uvek, idem tamo nekoliko puta godišnje, poslednji put pre dva meseca. Ušao sam u Hrvatsku dva puta u jednom danu na dva različita prelaza i tražili su oba puta zeleni karton.

• 3 weeks later...
Posted

ode SAAB u vecna lovista.ne mogu da shvatim kako Svedjanima nije stalo da sacuvaju firmu. izem im toliko bogatstvo i kapitalisticke principe.a GM zelim istu sudbinu ili da ih otkupe Kinezi.

• 2 weeks later...
Posted

Niko da prokomentariše novu Mercedesovu A klasu. Svakako korak napred u odnosu na onu nakazu koja je do sad nosila to ime, al ja ne mogu da se otmem utisku da su uzeli BMW 1 i malo ga krivili u AutoCAD-u. Koncept je izgledao kud i kamo originalnije.

Posted

Sta god da su peglali ili krivili, ispalo je previse klasicno i dosadno. Unutrasnjost ce biti preuzeta iz B klase, tu i nema neke zamerke. Steta za koncept, izgleda da samo Land Rover postuje svoje dizajnere.(sta si resio?¿)

Posted
na drugoj lajbi isti benve
Da, ta slika je i mene odmah asocirala na BMW. Jbt, razlikuje se samo malo staklo na zadnjim vratima :isuse:12106370864efd991176e4a116125035_orig.jpglead2-2012-bmw-1-series-5-door-qs.jpg
(sta si resio?¿)
(još niš, negde u aprilu ću se baviti time)
Posted

ma umeju cesto tako da izbace fejk prototipe, ne bi me cudilo da je i ovde slucaj.u suprotnom, kontam da su preko lagune trazili dizajnere.

Posted

sta god radili u tom segmentu, ljudi ce uvek kupovati golf.

Posted

Ja imao izbor Astra ST, Golf il Citroen DS4. Oš da kažeš da nisam čovek?