maheem Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 od bürgerservice-anigde se ne spominje rentacar
zorglub Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Pitam, zato što se ista procedura obavlja i ovde, mup od r-a-c dobija podatke, pa dalje radi sam, a zanimalo me samo zbog vremena koje je prošlo od tvoje posete DE i stizanja koverte na adresu (koliko je prošlo?), pošto se to ovde, kao i sve ostalo, razvlači u nedogled.Doplatne karte za parking pak, sve od reda idu u naplatu preko rent-a-car-a, zabole baš parking servis(e) da se bakću s kojekakvom klijentelom nekakvih rental agencija. Jači su od države, jbt.
maheem Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ma platiću kad odem tamo (valjda mi neće zabraniti ulazak zbog ovoga :D)prekršaj 29.09, kazna i uplatnica poslate 26.10. a ja sam se vrnuo 08.10.
panta rhei Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ma platiću kad odem tamo (valjda mi neće zabraniti ulazak zbog ovoga :D)prekršaj 29.09, kazna i uplatnica poslate 26.10. a ja sam se vrnuo 08.10.sta ti je nemac. :) meni iz italije stiglo posle godinu dana, iz austrije nekih 2-3 meseca. iz francuske je proslo godinu, jos nista, nadam se i da nece.
MayDay Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 sta ti je nemac. :) meni iz italije stiglo posle godinu dana, iz austrije nekih 2-3 meseca. iz francuske je proslo godinu, jos nista, nadam se i da nece.Nece ti iz Fra nikad ni stici. Ovde cak i kad vozis vozilo iz EU, oni ni ne salju kazne na kucu. Nas nasa policija pazi i mazi, a kod Razza cupaju zdrave zube.
aram Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 U Kelnu koncert - manifestacija protiv rasizma i neonacizma pod nazivom "Arsch huh, Zäng ussenander", u slobodnom prevodu sa kelškog dijalekta "stisni dupe i pokaži zube" :DPonekad me prijatno iznenade ovi nemci...
Pontijak Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 danas je valjda medjunarodni dan protiv fasizma/nacizma i antisemitizma?
Parsons Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 U Kelnu koncert - manifestacija protiv rasizma i neonacizma pod nazivom "Arsch huh, Zäng ussenander", u slobodnom prevodu sa kelškog dijalekta "stisni dupe i pokaži zube" :DPonekad me prijatno iznenade ovi nemci...samo bi ovo arsch razumeo
aram Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 '92. se u Kelnu okupilo, na prvoj ovakvoj manifestaciji, sto hiljada ljudi na jednom ne bas velikom gradskom trgu. desilo se, manje-vise, spontano, nakon serije teskih rasnih izgreda u Rostoku, podmetanja pozara, prebijanja stranaca, ... a bez nekih reakcija od strane policije i vlasti. ovo je drugi ovakav koncert.
Razzmatazz Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 (edited) U Kelnu koncert - manifestacija protiv rasizma i neonacizma pod nazivom "Arsch huh, Zäng ussenander", u slobodnom prevodu sa kelškog dijalekta "stisni dupe i pokaži zube" :DMeni više zvuči kao izlazak sa ribom koji se dobro odvija.Edit: pardon, suviše je rano ujutru - protumačio to kao "stisni zube i pokaži dupe". Edited November 10, 2012 by Razzmatazz
Parsons Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 e, ukinuli praxisgebühr za kvartale kod ljecnika
Razzmatazz Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Od prvog januara tek. Sad niko ne ide kod doktora do Novaka
Venom Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Bio ja u ovom kvartalu kod sve tri vrste. Da, tri. I urgentni naplacuje. Valjda su hteli da odvrate ljude od toga da idu na urgentni, osim ako bas nisu sigurni. Pogotovo u 10 uvece, kao u mom slucaju. Edited November 14, 2012 by Venom
Recommended Posts