Jump to content

Nemačka

Featured Replies

3 minutes ago, kronostime said:

Pitaj na PM sta te interesuje, @aram ce da odgovara za to.

Minirao sam pola podVelezja `92 a necu tebi pomoci?

Da pocnemo....

D

and so it begins... ph34r

• Replies 2k
  • Views 174.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Desmond Bojčinski
    Desmond Bojčinski

Nema šta puno da se priča, nije prošlo ni tri meseca. Inače Nemačka je , Štutgart mi je najbliži veliki grad a mi smo u gradiću od 15k stanovnika. Po dogovoru klinika nam je rešila stan po subvencioni

• Super je Njemacka, u Minhenu manja guzva na ulicama nego u Mitrovici, da ne pominjem Novi Sad i Beograd koji su jezivi. Jeste da su ljudi ubijeni u pojam maksimalno i da svi deluju ko zombiji ali moga

• U Dizeldorfu je sedište eparhije, idi da pozdraviš vladiku Grigorija i zahvališ mu što je rekao da je ok vežbati jogu a ostatak spc:  joga - ne nikako, pilates da Možete i da se slikate zajedno i ozbi

Posted Images

1 minute ago, Mel said:

and so it begins... ph34r

tumblr_m3nzzz250h1qi4q69o1_250.gif

fantom

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Šta bre?

To zaostalo iz rata, pa vade?

Samo da ispričam anegdotu mog iz mog života u Kelnu, od pre skoro 20 godina. Bio sam student i skidao filmove i serije sa torenta ko lud. I odjednom uveče mi se tresu vrsta od lupanja i pogledam kroz onu rupicu kroz vrata i vidim kako stoji policija. Ja reko, to je to, hapse me, to je kraj. Otvorim vrata i oni meni “Gospodine, evakuišemo vas zbog bombe, pokupite stvari za par dana i čekamo vas dole za 5 min.” Ja im odgovorio ah “da je samo o bombi reč” sav nasmejan, duboko sam ih izritirao 😂

2 hours ago, Mel said:

Koliko se cesto desava da stara bomba pukne? Kapiram da prvo rade deaktivaciju ako uopste mogu da pridju, taj eksploziv bi mogao i dalje da radi.

Kao i prazna puska sto moze da opali. To je stvar procene rizika, i obicni gradjevinski radnici nece da rizikuju i da poginu, zato i zovu deminere.

Evakuacija je vrsi pre svega da se izbegnu civilne zrtve. Mala je verovatnoca da ce doci do ekplozije ali...

Svojevremeno, leto 1955 je grom aktivirao ekspoloziju u Belgiji, zaboravljeno nakon ww1 (deo ratnog urusavanja nemackih linija). Napravilo je krater od 40m i dubine 20. Samo cudom nije bilo zrtava.

• 3 weeks later...

Ne radi internet u pola Nemačke, a ni tehnička podrška jer je radno vreme ponedeljak-petak do 5. sleep

Ako su Rusi i Putin me pogodi termo-nuklearno u desno oko, znajte da mi se povraća od ovog foruma i da sam srećan što ću zaustaviti ovu višedecenijsku adikciju.

Zar nemate vi tamo svi faks po stanovima?

lolol

To nam je za zakazivanje termina kod lekara 🧐

Edited by Amos