June 3Jun 3 3 minutes ago, kronostime said:Pitaj na PM sta te interesuje, @aram ce da odgovara za to.Minirao sam pola podVelezja `92 a necu tebi pomoci?Da pocnemo....and so it begins...
June 3Jun 3 2 hours ago, Frank Pembleton said:Šta bre?To zaostalo iz rata, pa vade?Samo da ispričam anegdotu mog iz mog života u Kelnu, od pre skoro 20 godina. Bio sam student i skidao filmove i serije sa torenta ko lud. I odjednom uveče mi se tresu vrsta od lupanja i pogledam kroz onu rupicu kroz vrata i vidim kako stoji policija. Ja reko, to je to, hapse me, to je kraj. Otvorim vrata i oni meni “Gospodine, evakuišemo vas zbog bombe, pokupite stvari za par dana i čekamo vas dole za 5 min.” Ja im odgovorio ah “da je samo o bombi reč” sav nasmejan, duboko sam ih izritirao 😂
June 3Jun 3 2 hours ago, Mel said:Koliko se cesto desava da stara bomba pukne? Kapiram da prvo rade deaktivaciju ako uopste mogu da pridju, taj eksploziv bi mogao i dalje da radi.Kao i prazna puska sto moze da opali. To je stvar procene rizika, i obicni gradjevinski radnici nece da rizikuju i da poginu, zato i zovu deminere.Evakuacija je vrsi pre svega da se izbegnu civilne zrtve. Mala je verovatnoca da ce doci do ekplozije ali...Svojevremeno, leto 1955 je grom aktivirao ekspoloziju u Belgiji, zaboravljeno nakon ww1 (deo ratnog urusavanja nemackih linija). Napravilo je krater od 40m i dubine 20. Samo cudom nije bilo zrtava.
June 21Jun 21 Ne radi internet u pola Nemačke, a ni tehnička podrška jer je radno vreme ponedeljak-petak do 5. Ako su Rusi i Putin me pogodi termo-nuklearno u desno oko, znajte da mi se povraća od ovog foruma i da sam srećan što ću zaustaviti ovu višedecenijsku adikciju.