April 19, 20214 yr 6 minutes ago, vememah said: Verovatno fejk, nema na nalogu. nije što je fejk nego što je kompletna budalaština
April 19, 20214 yr 48 minutes ago, de Sisti said: Igraci fantazija ne brinite, sledece sezone je Puki u ligi A zamisli tek Fantazi Superliga. Jedva cekam da neko otvori temu, pa da licitiramo sa cenama igraca.
April 19, 20214 yr Just now, Bogotac said: Ali ovi klubovi u SL duguju 5,6 milijardi,zato i ovo sranje. onda neka se razne kraljevske vlade isprse da saniraju dug i tako spasu evropski fudbal
April 19, 20214 yr pravo je vreme da neko počne ovde da prenosi i insajderske twitowe iz štabova uefe i super lige onog Murara
April 19, 20214 yr 3 minutes ago, Jeremija said: https://streamable.com/2x7de7 ugovor ce trajati 23 godine.
April 19, 20214 yr 4 minutes ago, vememah said: Kurva se Ceferin. Rekao je i da nece izbaciti Celsi, Siti i Real iz ovogodisnje LS.
April 19, 20214 yr 4 minutes ago, Jeremija said: Znaci, 12 klubova ce dobiti lovu odmah a svih 15 ce deliti zaradu koje ce valjda biti u buducnosti. Deluje kao detaljan i precizan plan.
April 19, 20214 yr 4 minutes ago, Jeremija said: da su izabrali Holandiju, Svajcarsku, Luksemburg povjerovao bih u tu ligu, ovako pisi propalo.
April 19, 20214 yr 8 minutes ago, copkillah said: pojasni ovo, zašto bi se moj stav razlikovao od stava "pravog" navijača kako ih ti nazivaš? jer tom tvojom logikom, ni ti nisi pravi navijač zvezde jebiga Mislim na stanovnike zemlje iz koje je klub i kome rivalitet sa lokalnim klubovima više znači nego nekom iz Azije. Nespretno ubacih tvoje ime, ali opet - njima je bitnije nego tebi.
April 19, 20214 yr 10 minutes ago, copkillah said: pojasni ovo, zašto bi se moj stav razlikovao od stava "pravog" navijača kako ih ti nazivaš? jer tom tvojom logikom, ni ti nisi pravi navijač zvezde jebiga Ti si nebitan lik