Milosh76 Posted November 30 Posted November 30 (edited) U koliko gradova ste sa ovog spiska bili? Italijani STOP Ja u 14 od 19 A u 8 od tih 14 sam bio vise od jednom Edited November 30 by Milosh76 1 1
Svemir Zeka Posted November 30 Posted November 30 Bila sam 19 puta u Trstu kao mala, vodili me moji kad su švercovali farmerke. 1
Serena Posted December 1 Posted December 1 (edited) 22 hours ago, Milosh76 said: U koliko gradova ste sa ovog spiska bili? Italijani STOP Ja u 14 od 19 A u 8 od tih 14 sam bio vise od jednom Bolji si od "Italijana" Ja nisam bila juznije od Rima, tako da ukupno 11. Edited December 1 by Serena 2
mlatko Posted December 1 Posted December 1 22 hours ago, Milosh76 said: 10-12 Malo me zbunjuje "bio"... u prolazu vazi? Po velicini su prvi gradovi samo je umesto Prato ubačen Kaljari, možda je autor Sard. Po popularnosti fali Piza, lepoti/kulturnoj baštini neke Ravene, Trenti...
Milosh76 Posted December 1 Posted December 1 (edited) Bio znaci, da sam bio na minimum 4-5h u tom gradu. Bio sam i u Pizi, Trentu i Raveni 😁 Spavao sam vise dana u Rimu, Milanu, Torinu i Bariju. Neke gradove sam obilazio i vise puta. Tu fali i Siena recimo. Nisam bio na Siciliji niti Sardiniji, Sever sam skoro ceo obisao. Edited December 1 by Milosh76 2
Recommended Posts