hefaca Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Glupo je zato sto, nerealne pokusaje nekih da Sloba stigne do aleje i isto takve nerealne zebnje drugih, povezuju sa serijom...
giuseppe Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 https://balkans.aljazeera.net/amp/opinions/2021/4/4/masovna-grobnica-jedini-vjerni-portret-slobodana-milosevica
đorđe geprat Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 1 hour ago, hefaca said: Glupo je zato sto, nerealne pokusaje nekih da Sloba stigne do aleje i isto takve nerealne zebnje drugih, povezuju sa serijom... misliš da su nerealne? realno je da Ovaj sa svojom bulumentom, miloševićevim malim od kužine, arkanovim kik boks pajtosom i kojekavim desničarima zasedne bar još jedan ciklus. realno je da mi koji smo živeli u vreme 9. marta, vidovdanskog sabora, protesta '96 i '00 uskoro počnemo da se bavimo samim sobom, posenilimo ili odemo 2 metra pod zemlju. realno je da mladom naraštaju postane nebitno šta se dešavalo tada, da se iseli ili se prikloni Zlu. i da onda postane realno "preispitivanje" kojim bi se zaključilo daje sloba bio dobar čovek koji se borio za pravu stvar i pompezo i uz počasti bude preseljen na Novo groblje. zebnja mi je jača od nade (da grešim).
Frank Pembleton Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Pa to je metafora, ne misli se bukvalno, bar ne jos uvek. Meni se cini i da nije netacna.Znaš šta je to?To ti je menađer u UM pomislio:"Pojede nam ova serija naš veliki projekat Kralj Aleksandar, to je sve do PR. Zovi onog Georgijeva da ih opljune"A Georgijev je pičkica pa nema muda da im kaže glupo vam je to.A možda i on tako misli, što je još gore. .... Shiit has hit the fan! 1
đorđe geprat Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 1 hour ago, giuseppe said: https://balkans.aljazeera.net/amp/opinions/2021/4/4/masovna-grobnica-jedini-vjerni-portret-slobodana-milosevica eh neko će u čitanju ovog teksta posle "skice za portret" da kaže: "a šta su oni nama radili". a tomislav marković će u parlamentu da bude proglašen domaćim izdajnikom i stranim plaćenikom ta serija, njeno snimanje i prikazivanje je 1 svinjarija. znam i bez gledanja
Moonwalker Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Znaš šta je to? To ti je menađer u UM pomislio: "Pojede nam ova serija naš veliki projekat Kralj Aleksandar, to je sve do PR. Zovi onog Georgijeva da ih opljune" A Georgijev je pičkica pa nema muda da im kaže glupo vam je to. A možda i on tako misli, što je još gore. .... Shiit has hit the fan! A dobro, verovatno si u pravu. Ne znam ja te detalje o profitu i konkurenciji kod produkcija TV serija i ko kome pomaze. Ovo vise onako kako meni lici cela prica onako sa distance. Puzajuca rehabilitacija. 2
Frank Pembleton Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 eh neko će u čitanju ovog teksta posle "skice za portret" da kaže: "a šta su oni nama radili". a tomislav marković će u parlamentu da bude proglašen domaćim izdajnikom i stranim plaćenikom ta serija, njeno snimanje i prikazivanje je 1 svinjarija. znam i bez gledanjaOvaj tekst ne govori ništa o seriji, sve ovo je moglo biti napisano i bez serije. I napisano je. Kome se čita ponovo, nije mi jasno. .... Shiit has hit the fan! 1
giuseppe Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 'Executive summary' na račun onog crno-belog kolaža... Nije baš da nema veze sa serijom.
hefaca Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 1 hour ago, djordje geprat said: misliš da su nerealne? realno je da Ovaj sa svojom bulumentom, miloševićevim malim od kužine, arkanovim kik boks pajtosom i kojekavim desničarima zasedne bar još jedan ciklus. realno je da mi koji smo živeli u vreme 9. marta, vidovdanskog sabora, protesta '96 i '00 uskoro počnemo da se bavimo samim sobom, posenilimo ili odemo 2 metra pod zemlju. realno je da mladom naraštaju postane nebitno šta se dešavalo tada, da se iseli ili se prikloni Zlu. i da onda postane realno "preispitivanje" kojim bi se zaključilo daje sloba bio dobar čovek koji se borio za pravu stvar i pompezo i uz počasti bude preseljen na Novo groblje. zebnja mi je jača od nade (da grešim). To ce da uradi onaj koji bi u nove osvajacke pohode. U tom trenutku bi sam prenos "mostiju" bio nebitan. Zasto bi neko uzbunjivao siroke mase koje su potrosile 10 godina da ne bi bio u aleji, zasto bi neko gurao prst u oko svima u regionu, evropi i narocito Americi... A kao sto ogromnu vecinu ne zanima sta je bilo 1880, 1923, 1934, 1968, tako nece ni zanimati ni 2021.
gospa buba Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Znaš šta je to?To ti je menađer u UM pomislio:"Pojede nam ova serija naš veliki projekat Kralj Aleksandar, to je sve do PR. Zovi onog Georgijeva da ih opljune"A Georgijev je pičkica pa nema muda da im kaže glupo vam je to.A možda i on tako misli, što je još gore. .... Shiit has hit the fan! pa to je i rat serijama ko bi rekao.sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 pa to je i rat serijama ko bi rekao.sent from bubamotoNe bre.To rat bankovnim računima. .... Shiit has hit the fan!
đorđe geprat Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 46 minutes ago, hefaca said: To ce da uradi onaj koji bi u nove osvajacke pohode. U tom trenutku bi sam prenos "mostiju" bio nebitan. Zasto bi neko uzbunjivao siroke mase koje su potrosile 10 godina da ne bi bio u aleji, zasto bi neko gurao prst u oko svima u regionu, evropi i narocito Americi... A kao sto ogromnu vecinu ne zanima sta je bilo 1880, 1923, 1934, 1968, tako nece ni zanimati ni 2021. ja pak mislim da će to da uradi onaj ko bi da rehabilituje zlikovca. ljudi poput mrkonjića, vulina, šešelja, dačića. neki novi mladi socijalisti. baška o što i neki novi mladi istoričari menjaju istoriju WW2 ovde. i, neće biti nikakvih "širokih masa" koje bi se uzbunile a svet zabole patka za naše "living in the past".
gospa buba Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Ne bre.To rat bankovnim računima. .... Shiit has hit the fan! dobro to je jasno sent from bubamoto
slepa živana Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 20 hours ago, Sammael said: ... Fehmiu mi je neubedljiv kao Đinđić. Ostali odlični. 1
utilitarist Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 19 hours ago, msv said: Opa, Obućina potkačila Porodicu u uvodu... "Propao je pokušaj premeštanja Miloševića u Aleju zaslužnih građana, džaba Telekomove pare i kolumne u Novostima" ne razumem šta je ovde loše rečeno o seriji? teško mi je da shvatim reči bilo kako drugačije nego kao pokušavali ste da ga rehabilitujete a onda je "porodica" razjebala koncepciju.
Recommended Posts