Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted

Jel taj već imao neke ispade, ili sam pomešao?

Posted

opet???

Sent from my moto g(8) using Tapatalk

Posted
3 minutes ago, mraki said:

Jel taj već imao neke ispade, ili sam pomešao?

imao

2 minutes ago, gospa buba said:

opet???

Sent from my moto g(8) using Tapatalk

opet

Posted

zatvorio ga u špajz?

izjavio da se nalazio u stanu D.K. i gde je nakon kraće zabave D.K. postao agresivan i potom Š.H. ubacio u špajiz

:ajde:

• Haha 1
Posted

A u špajzu ni ajvara ni turšije :sad:

Taj kreator je žešća prsotina, baš rizikuje da postane Saška u zatvoru.

Posted

Jebemu..hoce li neko vise da pusti tog coveka da pojebe i drzi kao taoca neko neojacalo musko dete kad se vec vidi da mora i da ga ubi neizdrz ?

Sta vise covek u ovoj usranoj Srbiji mora da uradi da bi dobio to sto zeli ?

Dokle da budemo zatucani ?

Posted

Čitam vesti, kažu da je on više puta godinama unazad bio prijavljen za nasilnost i uznemiravanja. Jezivo uporan lik. 

• +1 1
Posted

Jel on to napada bas mladu nejac ili je dosta jaci nego sto izgleda? Cini mi se da bi ga malo zesci povetarac oduvao a ne neki prosecan muskarac ili cak napredniji deckic.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

pa ne znam, ja ga video jedared na ulici i lik izgleda prilicno nabildovano

Posted (edited)

Jeste nabacio masu, kombinacija teretane i kokaina. 

https://luftika.rs/darko-kostic-droga-mladici-q/

Prema pisanju medija, oštećeni mladić upućen je u policijsku stanicu zbog prijave dok je Darku Kostiću određeno policijsko zadržavanje zbog ugrožavanja sigurnosti i protivpravnog lišivanja slobode.

No, ovo nije prvi put da Darko ima problema sa zakonom i trenutno služi kaznu kućnog zatvora na koju je osuđen, u junu, prošle godine zbog napastvovanja maloletnika.

Naime, Kostić je uhapšen u junu 2019. godine nakon što ga je maloletni L. J. (15) prijavio da mu je sipao u piće preparat za kamagru, a potom nudio seks.

Tokom istrage pojavio se još jedan mladić Ševke Bajrami (22) koji je tvrdio da je Kostić i njega seksualno uznemiravao, ali je na suđenju promenio iskaz.

Da Kostić ima problema sa mladićima govori i činjenica da ga je još jedan dečko, i to u jeku suđenja, prijavio prošle godine u martu.

Navodni incident desio se u Ulici knjeginje Ljubice u Beogradu nešto pre pet časova.

Kako su tada preneli beogradski mediji, mladić B. Z. (25) iz Podgorice je prijavio Kostića da ga je tada otvorenom šakom udario u glavu i tražio mu da skine pidžamu.

B. Z. ga je prijavio policiji, koja je tokom pregleda odeće navodno pronašla spid. U stanu u kojem su se sastali pronađene su i tablete dijazepama.

Takođe, u maju 2019. godine uhapšen je nakon što je demolirao poslastičarnicu u Ulici Maršala Birjuzova u Beogradu.

Čudi me da ga nijednom nisu poslali na lečenje, čovek se ponaša kao predator i društvo to mora drugačije da rešava.

Edited by DejanMilč
Posted

Pa svakako da napada dosta slabije od sebe ili inferiornije u bilo kom smislu, to je modus operandi svakog siledzije. Njemu su steroidi udarili u mozak ukoliko ga je ikad imao.

U nekoj sredini bi ga poslali na prisilnu terapiju. Ne znam sta kaze zakon, ali je zreo za bajbok odavno.

• +1 5
Posted (edited)

Ako se dobro sećam, njega je u ''svet poznatih'' prvo lansirao pink i Mitrović. Njega i onog Miličevića. Tu je i Šveljo.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/otkrivamo-kako-je-pao-stilista-srdan-sveljo-osumnjicen-da-je-seksualno-uznemiravao/bhkqc7m

Pripadnici novosadske policije uhapsili su stilistu i di-džeja Srđana Švelja zbog sumnje da je seksualno uznemiravao i zlostavljao maloletnike. Inače, ovo hapšenje usledilo je nakon što je Igor Jurić osnivač Fondacije “Tijana Jurić” govorio o “javnim tajnama o pedofilima” u našoj zemlji.
On je za "Blic" naveo da ima saznanja o uticajnim ljudima iz više gradova koji zlostavljaju decu ima odavno.

28.01.2020.

Jebote, koliko ih je.

Edited by DejanMilč
Posted
1 hour ago, DejanMilč said:

Čudi me da ga nijednom nisu poslali na lečenje na neku ortopediju.

• +1 4
Posted

Biće toga kada se usudi da krene na jače od sebe.  

Posted

zato je pozeljno da zakon reshava, a ne sad da se i za dechaka pitamo da li ima roditelje, starijeg brata, momka komshiju rmpaliju. bozemesakloni, kad bi se vishe nasrtalo na mushkarce, to bi bilo resheno josh u maricevica jaruzi :dry:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 8