gospa buba Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 15 hours ago, Hermetico said: Ja sam samo bubi teo da kažem, diskusije radi, da nekad kreneš od ubica iz kraja pa te baš oni upute na razum. I to ne kao što je mogo da mi kaže 'ti čitaš idi čitaj ne mešaj se nije to za tebe', nego 'možemo to da sredimo i nasilno ako hoćeš ali prvo da ti naslikam sve moguće uzroke i ishode pa odluči'. Igrom sudbine, isti lik je mnogo kasnije dobio desetak godina za otmicu, pa su ga nešto nepravedno tukli, pa je on budući tvrdoglav počeo da čita u zatvoru, postao novinar Telegrafa, izveštavao o stanju u srpskim zatvorima, završio prvo kod Bulića u Biserima a posle mislim loše. S Golije čovek došao u Čačak, osnovnu školu jedva završio, ceo život muscle u organizovanom kriminalu, pa opet sposoban da pruži savet daleko dublji i pametniji od 'idi ubij ga od batina to će da ti reši stvar'. Zapitajmo se dakle koliko je 'teren' predvidljivog profila, a koliko mi učitavamo u njega šta bismo voleli da on jeste. kapiram. ja sam tela da kazem - lemao je, ona mu posle postavila uslove, pa on ispunio, pa se on vratio, pa ljubov ah ljubov, to je ono na chemu novine insistiraju, a to nije dobro. lemace je opet, jer to je tako. pod uslovom naravo da ono shto pishe na novine ima uopshte veze s mozgom. ako ima, to ne treba da se predstavlja u takvom svetlu. 4
Zli Gli Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 https://www.pulsonline.rs/musko-zenski-razgovori/pomirili-se-marija-karan-i-vladan-balaban-glumica-pristala-da-ubuduce-probleme/pjmvcjv[emoji50][emoji50][emoji50]Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Zli Gli Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 I ona izdala saopstenje [emoji50]https://www.kurir.rs/stars/3908201/marija-karan-pomirenje-vladan-balabanSent from my M2012K11G using Tapatalk
pt 2.0 Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 3 hours ago, Zli Gli said: I ona izdala saopstenje https://www.kurir.rs/stars/3908201/marija-karan-pomirenje-vladan-balaban zar ta žena nije udata za nekog stranca... u recimo SAD-u?!
Svemir Zeka Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Taj selebriti domestic vajlens je ono....uradi se nešto na tom planu, neke stvari se pomaknu, onda ti tabloidi zaseru sve što je rađeno godinama. Nikad neću zaboraviti onu emisiju DNK, kad je lik pričao kako je maltretira, a posle je ubio. Cela emisija je potpuno bolesna, podstiče sumnje i ljubomoru, nisam sigurna da je iko ikad odgovarao zbog toga. 4
dragance Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 On 5.4.2022. at 21:58, Hermetico said: Ja sam samo bubi teo da kažem, diskusije radi, da nekad kreneš od ubica iz kraja pa te baš oni upute na razum. I to ne kao što je mogo da mi kaže 'ti čitaš idi čitaj ne mešaj se nije to za tebe', nego 'možemo to da sredimo i nasilno ako hoćeš ali prvo da ti naslikam sve moguće uzroke i ishode pa odluči'. Igrom sudbine, isti lik je mnogo kasnije dobio desetak godina za otmicu, pa su ga nešto nepravedno tukli, pa je on budući tvrdoglav počeo da čita u zatvoru, postao novinar Telegrafa, izveštavao o stanju u srpskim zatvorima, završio prvo kod Bulića u Biserima a posle mislim loše. S Golije čovek došao u Čačak, osnovnu školu jedva završio, ceo život muscle u organizovanom kriminalu, pa opet sposoban da pruži savet daleko dublji i pametniji od 'idi ubij ga od batina to će da ti reši stvar'. Zapitajmo se dakle koliko je 'teren' predvidljivog profila, a koliko mi učitavamo u njega šta bismo voleli da on jeste. Podbara, ti li si?? 3
Hermetico Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 15 hours ago, dragance said: Podbara, ti li si?? Tko ili što je Podbara?
radisa Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 1 minute ago, Hermetico said: Tko ili što je Podbara? Ultimativni lažov srpskog interneta... Mislim da je pisao na serbiancafeu i/ili bureku... Draganče je rekao da smanjiš ribu malo 1 1
Hermetico Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 (edited) 3 minutes ago, radisa said: Ultimativni lažov srpskog interneta... Mislim da je pisao na serbiancafeu i/ili bureku... Draganče je rekao da smanjiš ribu malo Nisam ja kriv što mi je život raspad odmalena... Ali skroz kapiram što me zajebava čovek msm i meni je smešno. To se danas kaže 'nije se desilo' Edited April 12, 2022 by Hermetico
I*m with the pilots Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Ja bas i nisam mogla da pohvatam sve o cemu je Hermetico pisao, ali ja sam u modu veci deo vremena sad, tako da je sigurno do mene 2
Hermetico Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 32 minutes ago, I*m with the pilots said: Ja bas i nisam mogla da pohvatam sve o cemu je Hermetico pisao, ali ja sam u modu veci deo vremena sad, tako da je sigurno do mene Ja sam na ovim temama odavno u tom modu, pojačano se čudim što su uopšte otvarane. Ništa imali smo kao neki tim s ulice i kao neki obrazovani, mi elita da ne kažem, pa sam samo teo a sad više ne bih i smešno je stvarno
renne Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Uhapšen modni kreator Darko Kostić zbog otmice mladića
Recommended Posts