Heaviside Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 2 hours ago, Moća said: I ne samo radikale cujem da se primili mnogi ljudi srednjih godina izgleda ih bas drma kriza. Nikada u Srbiji nije bilo dostupnije i zastupljenije to što nazivaju kokainom nego sada. Baš intenzivno forsira država tu priču. 1
aram Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 ja sad ne razumem, jel "to što nazivaju kokainom" nije kokain?
mraki Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) Loša roba verovatno, sa većim procentom ko zna čega. A sa druge strane, banane odoše na 200 dinara. Edited August 24, 2022 by mraki 2
fren Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 39 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Нема шансе, оно је таква преопширност текста да би психички угушило 99% цура. Али то и јесте поента, да те оних 0.1% твојих компатибилних душа жели страсно по више пута дневно, да секс није преговор, типа, "ако ми даш, бацићу ђубре и усисаћу стан" , или "боље икакав секс од никаквог, дај да се помогнемо", него баш страст и жеља, баш потреба. А и јесте циљ да оних 99%, којима не лежимо као особе, нас спасу од себе самих, да бисмо што пре нашли одговарајућу душу. Ako sam dobro razumela ovo predanje, Prakticno to izgleda ovako: Hajde da nam se duse spoje dok deca spavaju Ili Sutra ih vodimo kod babe i dede da se spasimo od sebe samih... 3
Duhovnost, ljubav i med Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 51 minutes ago, fren said: Ako sam dobro razumela ovo predanje, Prakticno to izgleda ovako: Hajde da nam se duse spoje dok deca spavaju Ili Sutra ih vodimo kod babe i dede da se spasimo od sebe samih... Откуд знам, сваки пар уређује и своју "практичност" и своје идеале о заједници. Само је све то пуно, пуноооо лакше са особом која ти је уједно инспирација и муза, а не само помагач у практичним стварима.
Heaviside Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) 1 hour ago, aram said: ja sad ne razumem, jel "to što nazivaju kokainom" nije kokain? Ma ja to tako uvek kažem jer u na primer Majamiju, prestonici kokaina, ono san svakog narkomana, krajnji korisnik dobije recimo 40% kokaina. Mogu da zamislim kako to SNS dileri rade. To je nešto (amfetamini, kreatin, fentanil, kofein, deterdžent...) sa možda malo kokaina. Edit: evo neka stara studija iz Amerike, smanjiti čistoću jedno 5-10 puta za ovo što se sada valja na megatone po Beogradu https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16971056/&ved=2ahUKEwieyJ6ItOD5AhV5nf0HHaGDAC0QFnoECBUQAQ&usg=AOvVaw2Vwc4hf_u2NOrPS-bCKH0X Edited August 24, 2022 by Heaviside
Svemir Zeka Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 13 hours ago, radisa said: Misliš da je to nemoguće? Mislim, retko je, ali ima i toga, nije da nema... Naravno, ovo što je navedeno nema veza sa zlostavljenjem, nego sa prevarom korišćenjem najjednostavnijih obrada koje postoje jedno par hiljada godina (zlobnici koji veruju u bibliju, rekli bi od kad je Eva upoznala zmiju ).... 11 hours ago, Leia said: Ne, ne mislim Radisa da je nemoguce, ali da, verujem da je toliko retko da nema nikakvog smisla stavljati u istu ravan sa m—>z seksualnim zlostavljanjem. Ne mogu da čitam sve.... Ne može u istu ravan. Ali jeste činjenica da se o seksualnom zlostavljanju muškaraca gotovo nigde i ne govori, osim ponekad kod privatnih psihoterapeuta...a dešava se. Ne po šablonu koji je viđen kod žena, nego kod ranjivih grupa u muškoj populaciji (deca, adolescenti, stari, bolesni, sa invaliditetom). Ima i taj kulturološki momenat da je to nešto što se neće shvatiti ozbiljno, jer jebiga, kakav si muškarac ako ti se ne diže koliko se očekuje. U tom smislu razumem i Plajvija. I opet je uzrok patrijarhat. Eto objašnjenja, ko je zapravo kriv - nije pol nego društveno ustrojstvo. 7
Valk Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 5 hours ago, Plajvi said: Mislim da su svetu ipak potrebniji Medovitostovi pokusaji i uspesi i inboxi, covek bi lezbejke konvertovao na fabricka Eto objašnjenja što je opsednut Anom Brnabić. Lik puca na unworldly seksualne poduhvate, ne bavi se primitivnim snošajima ko mi smrtnici. 2
James Marshall Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 šta koje pičke matere isusove, što bi reko onaj splićo što ide u Lidla po limune 6
James Marshall Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 "ušao je u kuću kao domaći" mora da je ovaj alfa momenat i to kako je tražio kafu i 'ladan sok slomio domaćicu. 2 1
Recommended Posts