Jump to content

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

Featured Replies

2 hours ago, Moća said:

I ne samo radikale cujem da se primili mnogi ljudi srednjih godina izgleda ih bas drma kriza.

Nikada u Srbiji nije bilo dostupnije i zastupljenije to što nazivaju kokainom nego sada. Baš intenzivno forsira država tu priču. 

• Replies 3.2k
  • Views 322.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Baš tako.  Kako bi bilo da se prihvati da nas žene bez penisa prosto zabole penis koji nemamo za to kako se oseća žena s penisom koja je penisom koji ima silovala drugu ženu bez penisa?  Ona

Posted Images

ja sad ne razumem, jel "to što nazivaju kokainom" nije kokain?

Loša roba verovatno, sa većim procentom ko zna čega.

A sa druge strane, banane odoše na 200 dinara. :mad:

Edited by mraki

kokain loš i nikakav.  

39 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Нема шансе, оно је таква преопширност текста да би психички угушило 99% цура. :D Али то и јесте поента, да те оних 0.1% твојих компатибилних душа жели страсно по више пута дневно, :blush:да секс није преговор, типа, "ако ми даш, бацићу ђубре и усисаћу стан" , или "боље икакав секс од никаквог, дај да се помогнемо", :laugh: него баш страст и жеља, баш потреба. А и јесте циљ да оних 99%, којима не лежимо као особе, нас спасу од себе самих, да бисмо што пре нашли одговарајућу душу. 

Ako sam dobro razumela ovo predanje,

Prakticno to izgleda ovako:

Hajde da nam se duse spoje dok deca spavaju 

Ili

Sutra ih vodimo kod babe i dede da se spasimo od sebe samih...

:blink:

51 minutes ago, fren said:

Ako sam dobro razumela ovo predanje,

Prakticno to izgleda ovako:

Hajde da nam se duse spoje dok deca spavaju 

Ili

Sutra ih vodimo kod babe i dede da se spasimo od sebe samih...

:blink:

Откуд знам, сваки пар уређује и своју "практичност" и своје идеале о заједници. Само је све то пуно, пуноооо лакше са особом која ти је уједно инспирација и муза, а не само помагач у практичним стварима. 

1 hour ago, aram said:

ja sad ne razumem, jel "to što nazivaju kokainom" nije kokain?

Ma ja to tako uvek kažem jer u na primer Majamiju, prestonici kokaina, ono san svakog narkomana, krajnji korisnik dobije recimo 40% kokaina. Mogu da zamislim kako to SNS dileri rade. To je nešto (amfetamini, kreatin, fentanil, kofein, deterdžent...) sa možda malo kokaina.

Edit: evo neka stara studija iz Amerike, smanjiti čistoću jedno 5-10 puta za ovo što se sada valja na megatone po Beogradu 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16971056/&ved=2ahUKEwieyJ6ItOD5AhV5nf0HHaGDAC0QFnoECBUQAQ&usg=AOvVaw2Vwc4hf_u2NOrPS-bCKH0X

Edited by Heaviside

13 hours ago, radisa said:

Misliš da je to nemoguće? Mislim, retko je, ali ima i toga, nije da nema...

Naravno, ovo što je navedeno nema veza sa zlostavljenjem, nego sa prevarom korišćenjem najjednostavnijih obrada koje postoje jedno par hiljada godina (zlobnici koji veruju u bibliju, rekli bi od kad je Eva upoznala zmiju :fantom:)....

11 hours ago, Leia said:

Ne, ne mislim Radisa da je nemoguce, ali da, verujem da je toliko retko da nema nikakvog smisla stavljati u istu ravan sa m—>z seksualnim zlostavljanjem.

Ne mogu da čitam sve....

Ne može u istu ravan. 

Ali jeste činjenica da se o seksualnom zlostavljanju muškaraca gotovo nigde i ne govori, osim ponekad kod privatnih psihoterapeuta...a dešava se. Ne po šablonu koji je viđen kod žena, nego kod ranjivih grupa u muškoj populaciji (deca, adolescenti, stari, bolesni, sa invaliditetom). 

Ima i taj kulturološki momenat da je to nešto što se neće shvatiti ozbiljno, jer jebiga, kakav si muškarac ako ti se ne diže koliko se očekuje. U tom smislu razumem i Plajvija.

I opet je uzrok patrijarhat. Eto objašnjenja, ko je zapravo kriv - nije pol nego društveno ustrojstvo. 

5 hours ago, Plajvi said:

Mislim da su svetu ipak potrebniji Medovitostovi pokusaji i uspesi i inboxi, covek bi lezbejke konvertovao na fabricka 

Eto objašnjenja što je opsednut Anom Brnabić. Lik puca na unworldly seksualne poduhvate, ne bavi se primitivnim snošajima ko mi smrtnici.

Wtf 

09Gb02T.jpg

Edited by mraki

šta koje pičke matere isusove, što bi reko onaj splićo što ide u Lidla po limune

Sebicni Bojan i treba otkaz da dobije. 

"ušao je u kuću kao domaći"

mora da je ovaj alfa momenat i to kako je tražio kafu i 'ladan sok slomio domaćicu. 

Zb2JApM.jpg