kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 permutovao sam ga sa batom miladinoviicem
francuski sobar Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Sad kad znam ime izguglah opet, nema one emisije koju sam spominjo ali imaju intervjui u Agapeu, u TV lica ko sav normalan svet a posebno Kad anđeli spavaju kod Marine Rajević Savić sa prikazima tih časova, sve i da ne prođe ova tužba ali baš ostavlja mučan utisak samo to kao izazivanje reakcije kod dece, meni nestvarno kako su roditelji pristajali na to a i da neko nadležan nije to malo preispito.
Moonwalker Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 (edited) Uzrast srednje skole rekla bih. Ovo kao bila kao priprema za Akademiju? Citam sta @francuski sobarpise. Ti si imao creepy vajb preko TV, kako se ovo provlacilo ovako dugo. Bas pisem isto sto i ti. Gde su bili roditelji da ga procene? Edited January 16, 2021 by Moonwalker
Caligula Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Roditelje nije pustao blizu. Nikada nije bilo roditeljskih sastanaka, samo inicijalno upoznavanje a onda blok.
gagilija Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ccccc ovo me podseti na dogadjaje u jednoj glumackoj skoli u kojoj casove vodi jedan od onih montevideo likova, koji je psovao, podrigivao i prdeo na casovima, devojcicama se obracao sa pusi i sisaj kurac. uzrast osnovna skola 5-8. razred/satro da budu opusteni i slobodni. to izgleda neki manir?
Milošica Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 1 minute ago, gagilija said: ccccc ovo me podseti na dogadjaje u jednoj glumackoj skoli u kojoj casove vodi jedan od onih montevideo likova, koji je psovao, podrigivao i prdeo na casovima, devojcicama se obracao sa pusi i sisaj kurac. uzrast osnovna skola 5-8. razred/satro da budu opusteni i slobodni. to izgleda neki manir? Može li malo bliže, o kome se radi?
gagilija Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ne znam kako se zove. znam da je mlad i da je igrao u montevideo bog te video. drugaricin sin je isao u tu skolu glume pa otud i prica. to je bilo pre par godina, sta se posle desavalo, nemam pojma. dete poraslo u medjuvremenu, ne ide vise tamo, sad ga zanimaju druge stvari.
foto Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ovo je uzas rdaio beograd su bata pa mika. najrelevantnije decije glumacke skole. mislim da se vuku od sirogojna, a mozda i ranije. ne moze se to porediti sa skolicama glumaca montevidea. RB je bio institucija. ovo je u srbiji, ako je tacno, skandal jednak onom iz miramaxa. da li se osim radulovicke javila jos neka koleginica?
gagilija Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 pa ko poredi ili izjednacava? niti se o radi o sex zlostavljanju. samo je slican manir ponasanja
*edited by mod Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Javilo se nekoliko njih i podnelo prijavu. Ali za sad samo ona javno.Užas, lik je bukvalno bio sinonim i monopol za škole glume pre faksa.Sent from my GM1913 using Tapatalk
aram Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 9 minutes ago, foto said: da li se osim radulovicke javila jos neka koleginica? navodno je pet njih prijavilo, ali nema imena.
Recommended Posts