Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

On 27.9.2021. at 13:03, Indy said:

sonomabich.png

Awkward Lucille Ball GIF

Al' bas. Degutantno.

Posted

pa dobro. ciljna grupa ove reklame su precvale kuronje od 55+. njima je ovo super da vide. valjda.

Posted

jes' vala. no, i ta se od mene odbija baš kao i sve one uz koje ide sitno ispisan tekst i ubrzan glas. kad je dotično u pitanju, imam puno poverenje u ispisano u izveštaju o pregledu.

nisam se, sem jednom, oglasio na ovom topiku. uzdržao sam se od tabloidne i internet osude. ispostavilo se da je, u formalno-pravnom smislu, nevin i za očekivati bi bilo da naplati račun. baš kao đilas protiv informera i slično. ipak, njemu je prilično sjeban rejting i prihod kao glumcu i promoteru antiprostatina. 

da naglasim, nisam nikakav fan lečića, nemam nikakvo mišljenje o njemu, ne sećam se da sam ga ikad i igde gledao. samo kažem da su tabloidi i društvene mreže ispale glavni presuditelji. nije dobro.

• +1 3
Posted
On 29.9.2021. at 9:06, Svarog said:

pa dobro. ciljna grupa ove reklame su precvale kuronje od 55+. njima je ovo super da vide. valjda.

Jasno mi je to, ali mi je posebno degutantno da posle svega sta se desilo, radi bas ovakvu reklamu. Zdravorazumski covek bi se valjda malo..stisao, sklonio sa pozornice?

Posted

chovek je realno pobedio. shto se tiche javnosti, moze shta hoce kako hoce.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted
2 minutes ago, gospa buba said:

shto se tiche javnosti, moze shta hoce kako hoce.

Pa sad, zna se kome Srbija veruje. Tabloidi rulz. Rumors'n'gossip.

Ako mislite da je to situacija formirana tek u Vučićevoj eri, varate se. Tabloidi su presuđivali još u Obrenovićevoj Srbiji, raspitajte se npr. kako je stradao Đura Jakšić. Ili zašto je 1Aleksandar morao biti ubiven - mislim na poslednjeg Obrenovića čiju su gospođu tabloidi proglasili za drvo javorovo(danas se, recimo, zna da je u trenutku ubistva bila zaista trudna, ali je taj detalj uspešno sklonjen iz istorije).

Eto, jednom da i od glasina ima koristi, za neke kafanske stolove više nikad neće moći da sedne.

• +1 2
Posted

Da, tabloidi i društvene mreže su mahom presudili da je on nevin, a Danijela mu sve smestila.

Pre će biti da ona neće moći za kafanske stolove ako ikad i dolazi u Srbiju.

• +1 1
Posted
1 hour ago, April said:

Pa sad, zna se kome Srbija veruje. Tabloidi rulz. Rumors'n'gossip.

Ako mislite da je to situacija formirana tek u Vučićevoj eri, varate se. Tabloidi su presuđivali još u Obrenovićevoj Srbiji, raspitajte se npr. kako je stradao Đura Jakšić. Ili zašto je 1Aleksandar morao biti ubiven - mislim na poslednjeg Obrenovića čiju su gospođu tabloidi proglasili za drvo javorovo(danas se, recimo, zna da je u trenutku ubistva bila zaista trudna, ali je taj detalj uspešno sklonjen iz istorije).

Eto, jednom da i od glasina ima koristi, za neke kafanske stolove više nikad neće moći da sedne.

Где си нашао то за Драгу?

Читао сам сад неколико књига историјских које обрађују тај период и нисам нашао то.

• +1 1
Posted

Pa lepo je napisao da je taj podatak uklonjen iz istorije. Zato i nisi mogao da nadjes.. :D

• Haha 1
Posted

u dinastichkim prepucavanjima uvek ima istine da se onesvestish mellow.gif

a zene su ili kurve ili nisu ili oba :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 2
Posted

Men treba jedna takva, šredinger žena :D

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

u dinastichkim prepucavanjima uvek ima istine da se onesvestish mellow.gif

a zene su ili kurve ili nisu ili oba :hihi: