Rowanoke Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 32 minutes ago, Filozof manijak said: Meni nije jasno pretpostavljam da je specijalna vrsta vize, nesto za visoko talentovane, jbg
Leia Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 19 minutes ago, Rowanoke said: pretpostavljam da je specijalna vrsta vize, nesto za visoko talentovane, jbg The Artist Visa, also known as the O-1B Visa, is a USA work visa. It is known as the Artist visa, because of most the people applying are Artists, designers, film and music industry professionals.
Rowanoke Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 2 hours ago, Leia said: The Artist Visa, also known as the O-1B Visa, is a USA work visa. It is known as the Artist visa, because of most the people applying are Artists, designers, film and music industry professionals. to se dobija preko preporuke?
Leia Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 19 minutes ago, Rowanoke said: to se dobija preko preporuke? Nemam pojma za proceduru, znam samo da su neki od mojih kolega (dizajneri kostima za film i pozoriste) trazili i dobijali. Verovatno je barem lakse dobiti ako te preporuci neko od lokalnih autoriteta u struci.
pt 2.0 Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Ja bih ovo što je rekla u emisiji skoro sve potpisala (“skoro” je zbog druge dve teme koje je dotqkla u emisiji) - na temu Štajnfeld, Lečića, ali i matorih keśa, sve
ronin Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Šta je ovoj jebenoj Evi Ras? Poludela u starosti ili je samo zla? 1
radisa Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 9 minutes ago, ronin said: Šta je ovoj jebenoj Evi Ras? Poludela u starosti ili je samo zla? Ona je oduvek zla... 4
Lancia Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 43 minutes ago, Lezilebovich said: ...a i poludela Ja poludim isto, cim joj cujem onaj gnjecav glas. 1
renne Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 2 hours ago, ronin said: Šta je ovoj jebenoj Evi Ras? Poludela u starosti ili je samo zla? uvek bila zla do koske, a i do srži 1
mraki Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 (edited) Nemam želje da čitam detalje, ali ako su naslovi iole realno preneti, onda je stvarno teško djubre. Edited March 29, 2021 by mraki
Bojan Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Iskazi Štajnfeld i Lečića nedovoljni za pokretanje istrage Glumac Branislav Lečić saslušan je u petak u policiji, gde je negirao navode o silovanju za koje ga je optužila koleginica Danijela Štajnfeld, a kako saznajemo, iskazi koje su glumci dali, ipak, nisu dovoljni tužiocu za pokretanje istrage. Naime, prema saznanjima Nova.rs, tužilaštvo u slučaju Štajnfeld i dalje vodi predistražne radnje, odnosno vrši dalje provere i prikuplja neophodne dokaze. “Nastavlja se predistražni postupak, odnosno dalje provere i prikupljanje dokaza. Zbog zaštite interesa učesnika u postupku, ne možemo da damo detaljnije informacije”, navode iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za naš portal. ... Portal Nova S
pt 2.0 Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 14 hours ago, mraki said: Nemam želje da čitam detalje, ali ako su naslovi iole realno preneti, onda je stvarno teško djubre. Ja gledam uoravo neku emisiju sa njom i ekipom na Hepiju. Eva (povodom članka u Njujork Tajmsu): - Prvo su nam oduzeli Kosovo, sad nam oduzimaju i sudstvo... I dalje: -Meni je prijateljstvo svetinja, a pogotovo prijateljstvo koje traje 60 godina (wtf?)... Njemu je ceo život uništen... i tako dalje. Žena ima 80 godina i deluje malo flipnuto... brani Srbiju, vidi u svemu tome zaveru šurih razmera, tvrdi da Lečića razapinju u medijima itd. Ipak, mene pomalo ohrabruje što čak i na Hepiju u galeriji likova postoji jedan čovek koji je eksplicitno na strani žrtve, a većina (sem Eve) je neutralnija nego što bih očekivala od 1 Hepija. Baby steps... (ne mogu da gledam i čitam sve na crnoj strani) 3
msv Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 (edited) 4 hours ago, pt 2.0 said: Ja gledam uoravo neku emisiju sa njom i ekipom na Hepiju. Eva (povodom članka u Njujork Tajmsu): - Prvo su nam oduzeli Kosovo, sad nam oduzimaju i sudstvo... I dalje: -Meni je prijateljstvo svetinja, a pogotovo prijateljstvo koje traje 60 godina (wtf?)... Njemu je ceo život uništen... i tako dalje. Žena ima 80 godina i deluje malo flipnuto... brani Srbiju, vidi u svemu tome zaveru šurih razmera, tvrdi da Lečića razapinju u medijima itd. Ipak, mene pomalo ohrabruje što čak i na Hepiju u galeriji likova postoji jedan čovek koji je eksplicitno na strani žrtve, a većina (sem Eve) je neutralnija nego što bih očekivala od 1 Hepija. Baby steps... (ne mogu da gledam i čitam sve na crnoj strani) Eva je odavno sahranila i muža i ćerku (tada studentkinju)... Ne opravdavam je, ovo je bezobrazluk Hepija i tabloida što im u programu defiluju razne labilne osobe i smatraju™ na ozbiljne teme. Edited March 30, 2021 by msv 5
Recommended Posts