Aleksija Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 6 minutes ago, aram said: cenim da će biti veselo kad budemo videli sutrašnje naslovne strane tabloida. i najiskrenije želim ovoj ženi da se više nikad ne vrati u Srbiju. pa ja sam upravo nakon prelistavanja onog threada sa tw potpuno zgadjena.
aram Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 @vememah nisam video ceo thread, samo prvi post, hvala 1
bradilko Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 nista iznenadjujuce. sljam je odavno nadvladao. nadam se da ce ova "glumacka velicina" biti prezrena gde god se pojavi
halloween Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) Kako je 7,5 sati davao izjavu ako je po ZKP-u u policiji može max 4 sata u svojstvu građanina ( tj. ako nije osumnjičeni)? Osim ako nije pristao na duže,. Edited March 26, 2021 by halloween
sherman Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 2 minutes ago, halloween said: Kako je 7,5 sati davao izjavu ako je po ZKP-u u policiji može max 4 sata u svojstvu građanina ( tj. ako nije osumnjičeni)? vrv je delio autograme poligrafima 1 4
Hamlet Strašni Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Posle 4 сата сме да устане о оде, а они не смеју да га приводе поново као грађанина због исте ствари, ако ме сећање не вара
Popular Post Amos Posted March 27, 2021 Popular Post Posted March 27, 2021 U ovoj zemlji nepogresivo mozes da vidis ko je kriv ili ne po tome ko ga podrzava, pa bio to Krlo sa jedne strane ili Biljana sa druge u datoj situaciji. Svecom ne mozes tu naci postenog ili nekog ko ne gura svoju usranu agendu. Serem im se na sve. 12
omiljeni Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 1 hour ago, vememah said: Pa kačeno je, imaš prvi tvit u nizu pre nekoliko stranica. Evo celog niza u spoileru. Reveal hidden contents Na ovoj naslovnici sa porukama na odeći STDs (seksualno prenosive bolesti) su preveli kao drogu. jadni L, uništiće mu rulja i tabloidi karijeru a on nema milione kao Robi Van Persi ili Patrik Klajvert da se od toga odbrani 1
ultra plasticni Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 43 minutes ago, Mos said: U ovoj zemlji nepogresivo mozes da vidis ko je kriv ili ne po tome ko ga podrzava, pa bio to Krlo sa jedne strane ili Biljana sa druge u datoj situaciji. Oni su na istoj strani vec duze vreme
3opge Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Lecic stavio sliku Pepe LeTvora, najbolji dokaz da se covek samo salio
Popular Post mirjam Posted March 27, 2021 Popular Post Posted March 27, 2021 Covek na snimku kaze da 'ne znaci da' - prosto se sam izjasnio kao skolski tip silovatelja, i da 'devojci treba da bude cast sto joj je on metnuo svoj kurac'. Nemam ja tu vise sta da komplikujem, kao posmatrac a ne kao tuzilac, advokat, sudija itd. meni je to dovoljno da imam misljenje o njemu i da devojci dam podrsku. Dal ce biti sudjenje, sta se tamo priznaje a sta ne, videcemo. Ako jos neka devojka ne istupi, i ako se on lepo prestroji na pravu stranu, izvuci ce se, a dobar deo javnosti ce i dalje misliti da je on silovatelj, jer su dovoljno culi i videli o cemu se radi. Kampanja u medijima treba da zastrasi te potencijalne devojke u njegovom slucaju a i u nekim drugim ... Zabrinjavajuce je sto mi nemamo nijednu pravu feministicku grupu, organizaciju, nekoga ko je autoritet i ko moze da stane na stranu ostecene u ovakvoj situaciji. Feminizam je bas spao na niske grane, ne samo kod nas. Ima mnogo frusta i povrsnog reagovanja ali organizovanog delovanja nema. Nema tu para pa nema ni aktivizma. 24
Zeleni sto Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 (edited) 10 hours ago, vememah said: Pa kačeno je, imaš prvi tvit u nizu pre nekoliko stranica. Evo celog niza u spoileru. Reveal hidden contents Na ovoj naslovnici sa porukama na odeći STDs (seksualno prenosive bolesti) su preveli kao drogu. prevod na poslednjoj slici Edited March 27, 2021 by Zeleni sto
ubibobi Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Meni je fascinantna ogromna podrška Lečiću od strane botina u komentarima po raznim govnoidima i to pored svih političko ideoloških razlika koje ih odlikuju..Bilo mi je očekivano za razliku od slučaja Mike SSJ Aleksića da u ovom konkretnom slučaju u vnogoidima dođe do rapsodije političkih poentiranja i moralnih naslađivanja, kad ono...
Recommended Posts