nisam ja Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 opštio sa detektorom. od sad da se zove boligraf.
radisa Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Ovo drugo je još gore... jebali ga partijski drugovi, jel' u tim mozgovima ima nešto još osim partije kojoj prpadaju? 2
Patty Lee Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 12 minutes ago, vememah said: Jbt ovaj je lud kao zvono 7
Uskebasi Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 minute ago, radisa said: Jbt, mene je gledanj ovog uznemirilo, ozbiljno... Kakav paćenik... Nije on pacenik. On zna sta radi. Ovo je mnogo jezivije nego sto izgleda, jer je ocigledno dobro promisljeno. Ovo je otvoren poziv na medijski linc druge strane. Koliko sutra ce je Kurir pitati da li bi pristala na poligraf i sta krije ako ne pristaje. 2
arheolog1981 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 A u komentarima ga podržava duboko Krlo uz jedno bravo SmećarSent from my M2002J9G using Tapatalk
gospa buba Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) 7 minutes ago, Aleksija said: ovo poslednje nemoj slucajno. ma necu nishta, ja sam se na pochetku teme izjasnila da necu nishta lichno komentarisati glavnog glumca (tj pokushavati da ne), jer lichno lika ne mogu da vidim ochima, organski i o d u v e k, te bih u tom smislu bila stalno pristrasna. pa nisam sposobna ni da ga gledam, niti cu, shto da se uznemiravam bezveze Edited March 26, 2021 by gospa buba
radisa Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Just now, Uskebasi said: Nije on pacenik. On zna sta radi. Ovo je mnogo jezivije nego sto izgleda, jer je ocigledno dobro promisljeno. Ovo je otvoren poziv na medijski linc druge strane. Koliko sutra ce je Kurir pitati da li bi pristala na poligraf i sta krije ako ne pristaje. Da, naravno... Iskoristće medijku mašinu u svoju korist, sad... Sve ono što si pisao... 1 minute ago, arheolog1981 said: A u komentarima ga podržava duboko Krlo uz jedno bravo Smećar Sent from my M2002J9G using Tapatalk Partijski drug, zauvek... Kako govnari podržavaju jedni druge... 4
vememah Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 8 minutes ago, Jumanji said: Cela izjava S odsečenim poljupcem na kraju. 3
Tsai Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 moram da popijem neki alkohol kolko sam se iznervirao sad 2
arheolog1981 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 S odsečenim poljupcem na kraju.A šta, izmenio video u međuvremenu i odsekao spooky poljubac? Kako Tviter brzo radi, džaba što je izmenio Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Lancia Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 4 minutes ago, radisa said: Partijski drug, zauvek... Kako govnari podržavaju jedni druge... Uh, mrtva trka, ko je odvratniji. 2
Forest Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 2 minutes ago, Uskebasi said: Nije on pacenik. On zna sta radi. Ovo je mnogo jezivije nego sto izgleda, jer je ocigledno dobro promisljeno. Ovo je otvoren poziv na medijski linc druge strane. Koliko sutra ce je Kurir pitati da li bi pristala na poligraf i sta krije ako ne pristaje. Ono što je najgore, to će se vrlo verovatno desiti. Vi svi koji podržavate medijsko osuđivanje van sudskog sistema, ukidanje prezumpcije nevinosti zbog očiglednosti krivice - zaboravljate da je upravo to najlogičniji mogući ishod. Rulja će da naleti na rulju, ili će ista rulja da se okrene zbog novih "dokaza" i da pojuri u suprotnom smeru - tu pravde neće biti ni za koga. Umesto da se ohrabre, buduće žrtve će držati jezik za zubima. 2
Popular Post sherman Posted March 26, 2021 Popular Post Posted March 26, 2021 svaki put kad neko u javnosti izgovori rec poligraf, beba panda u kini se udavi bambusom ovako ovlas gledajuci, bez njihovih iskaza uzivo ili kroz zapisnik, nema razloga da se devojka izlaze ovakvoj javnoj sramoti bez da je stvarno silovana. meni je to jasno kao dan. ali linc svake vrste je tesko srednjevekovno sranje pravosudje u srbiji je daleko od savrsenog, ali je i dalje bolje od linca. pogotovu ljudi iz medija, koji su vrlo cesto glupi ko kurac. cak i iz ovih nasih medija. ako je nesto gore od pravosudja u ovoj zemlji, to su mediji sto se po hiljdaditi put potvrdjuje ne zna se ko je ludji i gori, javnost u srbiji ili mediji 20
Jumanji Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 S odsečenim poljupcem na kraju.Kretencina bolesna.
Recommended Posts