gospa buba Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 ajmo sad ovako. shta znachi proshao poligraf? da su oni dobili (relativno) nedvosmislene informacije koje su zeleli da dobiju? u smislu da kad je rekao da upalila se crvena lampica, kad je rekao ne upalila se plava, shagod, i njima je to govorilo neshto o istinama i lazima?
Aleksija Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) evo kako izgleda unistena reputacija branislava lecica i atmosfera linca nad nekim cija krivica nije dokazana edit: okaceno vec Edited March 26, 2021 by Aleksija 9
morgana Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 jos samo da saznamo ciji su ono komad uvjezbavali pa da maksimalnom kaznom ovjencamo scenaristu koji je napisao 'da ga mecem seksualno' :( 4
Forest Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 https://nova.rs/zabava/showbiz/sotra-o-danijeli-stajnfeld-i-njenom-odlasku-u-ameriku/ Da li je i Šotra za cancel? Pročitah više puta šta je izjavio, zvuči mi mudro i odmereno. Kakvo je PPP tumačenje?
stray cat Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 https://www.nytimes.com/2021/03/24/movies/danijela-stajnfeld-hold-me-right.html "At the time, she said in an interview, she had already approached Lecic, who she viewed as an influential political figure, for a reference letter to apply for an American work visa. She said she was looking for opportunities in the United States, but never intended to abandon her Serbian career. She said Lecic first insisted they walk in a park nearby. Then, she said, on what she assumed was a lift home, he drove in the wrong direction, frightening her, and telling her he was taking her to see a beautiful view of Belgrade. When they arrived at a house on a hill in the city’s outskirts, she said Lecic undressed her and sexually assaulted her, despite the fact that she was crying and repeatedly said no. “In that moment, I was so tortured,” she continued. “He was asking me to do stuff for him. I wanted to do anything for this torture to stop. I couldn’t move my arms, my mouth, I couldn’t stop crying,” she said. ---------- Mislim, nisam žensko, ali, što bi reko B. L., žena u meni će se potruditi koliko god može da mi kćerka prijavi svaki vid seksualnog nasilja prema njoj, možda sam u tome već uspeo, možda ću uspeti do puberteta. A možda i ne uspem, ko zna.
Lancia Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 2 minutes ago, vememah said: Moze li se biti ogavniji ? 5 1
radisa Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 minute ago, Lancia said: Moze li se biti ogavniji ? Jbt, bolje da ćuti i da se ne pojavljuje nigde... Ovo je ogavno... 1
Tsai Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 2 minutes ago, radisa said: Jbt, bolje da ćuti i da se ne pojavljuje nigde... Ovo je ogavno... nije samo ogavno, zastrasujuce je 1
Aleksija Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Just now, gospa buba said: ja vozim bez gledanja sve vreme ovo poslednje nemoj slucajno.
Popular Post radisa Posted March 26, 2021 Popular Post Posted March 26, 2021 Jbt, mene je gledanj ovog uznemirilo, ozbiljno... Kakav paćenik... 12
Tsai Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 i mene a zamisli kako je onom kome je ovo namenjeno... 2
Recommended Posts