Tsai Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 10 hours ago, Leia said: I’m 36 – when I started in the profession, nobody had to worry about online abuse. Bad behaviour and name-calling stayed in the classroom. Now, it can be broadcast to thousands of people within seconds. Dobra stara analogna vremena… Sve je bilo isto ako ne i gore, ali se bar moglo lako ignorisati. to to dobra stara vremena kad se cutalo zbog mira u kuci tm 4
Hermetico Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 (edited) Ovi kuliraju ful Glava u pesku U okviru natjecateljskog dijela programa učestvovalo je sedam predstava, dok predstava „Zelena čoja Montenegra“ nije mogla biti odigrana zbog bolesti glumaca. Nakon objave odluka oba žirija, Amidžić se oglasio i povodom aktualne situacije u vezi sa onim članovima ansambala i teatarskih kuća, koji su bili izričiti u stavu da ne žele učestvovati u procesu žiriranja zbog Branislava Lečića. „Kako trenutno imamo dio učesnika koji žele prihvatiti festivalske nagrade, a dio onih koji ne žele, iz odluka žirija će biti podaci frestivala samo za one koji prihvataju te nagrade. Svima sa spiska ćemo poslati upit i kad nam odgovore izaći ćemo s tim podacima u javnost“, rekao je Amidžić, te dodao da će o tome više informacija imati ubrzo jer se sredstva iz proračuna Distrikta, namijenjena za ovaj vrijedan nagradni fond, moraju utrošiti do kraja godine. https://susreti.co.ba/2021/11/26/gran-pri-susreta-za-najbolju-predstavu-dodijeljen-predstavi-schindlerov-lift-kamernog-teatra-55-sarajevo/ EDIT Gran pri 38. Susreta pozorišta/kazališta BiH u Brčko distriktu BiH za najbolju predstavu u cjelini i Statua Gran pri Susreta većinom glasova stručnog žirija dodijeljeni su predstavi „Schindlerov lift“ Darka Cvijetića u režiji Kokana Mladenovića i izvedbi Kamernog teatra 55 Sarajevo. Potvrdio je to direktor Susreta Jakov Amidžić na današnjoj konferenciji, pojašnjavajući da je stručni žiri na početku festivala radio u sastavu Branislav Lečić (glumac i profesor iz Beograda), Robert Raponja (redatelj i profesor iz Osijeka) i Almir Imširević (dramski pisac iz Sarajeva), ali da je nakon četvrte festivalske večeri Imširević istupio iz žirija, te je, prema ugovornoj obavezi, stručni žiri mogao raditi većinom glasova... Edited November 28, 2021 by Hermetico
I*m with the pilots Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Sta je na kraju bilo sa celom pricom Danijele Stajnfeld i Lecica? Sad ovako na brzinu se secam da je bilo kao nekih nelogicnosti ili nepodudaranja njenog svedocenja i realnog stanja (u vreme kada je ucinio to zlodelo je igrao u predstavi) i mislim da se ona nije oglasila po tom pitanju, sto mi je bilo malo cudno (jos neko je to i ovde primetio - mislim pt?).
đorđe geprat Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 stvarno, šta bi. realno, lečić ocrnjen, ništa drugo.
Leia Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 2 hours ago, djordje geprat said: lečić ocrnjen, ništa drugo. Zasto li je onda ne tuzi za klevetu & povredu casti, kao sto je najavljivao 1
đorđe geprat Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 realno, to je ishod. oslobođen je usled nedostatka dokaza, čini mi se. ostaje (ne)opravdana sumnja. zašto ne traži odštetu za povredu časti i ugleda, nemam pojma.
*edited by mod Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 Verovatno ni njemu ne odgovara da se ta priča dodatno nastavlja. 1
Leia Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 Zasto mu ne bi odgovaralo da istera stvari na cistac, skine ljagu sa svog casnog imena, itd itd Kad se vec onoliko busao i vristao kako je oklevetan na pravdi boga Nego izgleda na kraju balade ispravno zakljucio da mu je bolje da cuti 2
klimt Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 (edited) On 21. 6. 2022. at 18:26, Leia said: na pravdi boga "UZEO SAM NEPLAĆENO U POZORIŠTU I OTIŠAO DA BUDEM ISKUŠENIK" Glumac Branislav Lečić šokirao je priznanjem da je pre trideset godina imao potrebu da svoj život posveti Bogu i veri. BLIC ZABAVA https://www.blic.rs/zabava/branislav-lecic-hteo-da-se-zamonasi-u-hilandaru/414vlk6 Edited March 14, 2023 by klimt 7
Leia Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Puahahah pa sekund ranije spomenuh Hilandar oko RA afere Eto mogli bi junaci da odu zajedno
Popular Post 3opge Posted March 14, 2023 Popular Post Posted March 14, 2023 11 hours ago, klimt said: "UZEO SAM NEPLAĆENO U POZORIŠTU I OTIŠAO DA BUDEM ISKUŠENIK" Glumac Branislav Lečić šokirao je priznanjem da je pre trideset godina imao potrebu da svoj život posveti Bogu i veri. BLIC ZABAVA https://www.blic.rs/zabava/branislav-lecic-hteo-da-se-zamonasi-u-hilandaru/414vlk6 bio je smerni iskusenik sve dok mu se jednog jutra nije digao kurac 10
Jimmy Kowalski Posted March 4 Posted March 4 „Ne postoji mlada glumica koja je radila sa njim i nije imala neprijatnost“: Milena Radulović pružila podršku Anđeli Jovanović nakon što je Lečić podneo tužbu protiv nje Konacno da neko javno kaze ono sto svi znaju vec decenijama.. 4 1
gospa buba Posted March 4 Posted March 4 mnjah i sad produkcija ne moze da ispljune andjelu jer im je zvezda, a velikanu teshko i shta ce mnogo mi se svidjaju mladi, uopshte nece da se zezaju 9
Recommended Posts