Jump to content

Bazen za čipovanje

Bazen za čipovanje 239 members have voted

1. 1. Čime ste čipovani? (pitanje za one koji su vakcinu primili u Srbiji)

• Pfizer
      71
    • Sinofarm
      72
    • Sputnik V
      16
    • Oxford/AstraZeneca
      45
    • Moderna
      0
    • Drugo
      1
    • Vakcinisan(a) van Srbije
      34
  2. 2. Čime ste čipovani? (pitanje za one koji su vakcinu primili van Srbije)

• Pfizer
      22
    • Sinofarm
      2
    • Sputnik V
      2
    • Oxford/AstraZeneca
      6
    • Moderna
      8
    • Sinovac
      0
    • Johnson & Johnson
      1
    • Drugo
      1
    • Vakcinisan(a) u Srbiji
      197

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Inače, dva člana petočlanog tima iz amerike vakcinisani, Idu po godinama, sad stigli do 40-50 u njiihovom regionu. U beogradu od nas 5, nas dvojica vakcinisani, dvojica preležala pa neće još, dok ne padnu malo antitela, a jedan nije, ne izjašnjava se jasno zašto nije, mi ga zezamo da je antivakser, smeje se i to, ali ne odgovara nikako na to :)

• Replies 269
  • Views 30.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• אַף אֶחָד
    אַף אֶחָד

Ajde da podelim i ovo sa vama. Otisao sam na vakcinaciju u majici koju sam nasledio od dragog prijatelja, lekara, koji je umro od covida. Trenutak da se setim njega, svih onih koje smo izgubili i mali

• deda re-fajzerovan na 103. rođendan 

• Pristupio Спутњик timu jutros     

Posted Images

• Popular Post

Pristupio Спутњик timu jutros 

Spoiler

d4836267b57f24a182ae6c27a5c8ed73.jpg

Cipovah se i ja veceras fajzerom. Juce dobio poziv. Cekam sad Bila Gejca da se javi, a mogao bi i neki wifi kroz vene da pusti.

2 hours ago, Sludge Factory said:

Cipovah se i ja veceras fajzerom. Juce dobio poziv. Cekam sad Bila Gejca da se javi, a mogao bi i neki wifi kroz vene da pusti.

ако апдејтујеш виндоус, јави како иде :happy:

On 24.3.2021. at 19:17, Mil@n said:

I just got FajzerD. :D

Pazi sad na alkohol sledeca dva dana  :lolol:

28 minutes ago, Haralampije said:

Pazi sad na alkohol sledeca dva dana  :lolol:

Prošlo je 7 dana, držim se. Nije bilo lako nastaviti niz od 20 godina. :D

8 hours ago, gospa buba said:

ако апдејтујеш виндоус, јави како иде :happy:

Ako skines update KB5000802, dobijas plavi ekran. A moze se desiti da on nestane iz update history. Doduse mozda tek posle drugog bockanja :D 

Moja mama je odradila kompletno Fajzer, tata pre neki dan dobio prvu dozu Moderne. Otpala mu je ruka, i to je ocekivano, ali sve vreme oseca neki neprijatni miris, kao miks nekih nepoznatih travcica, kao da mu je stalno u nosu i ne moze da ga se otrese. Cuo neko za ovakvu reakciju?

Re-fajzerisali se kompletno osim najmlađeg člana (nema predviđene godine). 5G "pršti" sa 6 čipova!

• 3 weeks later...

Juce ujutru primio drugu dozu fajzera. Kod prve doze malo me bolelo rame, kod ove druge sinoc su poceli bolovi klasicnog gripoznog tipa (ledja, glava, zglobovi, noge), od jutros imam temperaturu 37.3-4, i bolove i dalje, ali imam utirsak da ce da prodje tokom dana. 

Bar znam da nisam primio samo neku vodicu (osim ako glava bas toliko ludija), a Bil Gejts se i dalje ne javlja :D

Ako skines update KB5000802, dobijas plavi ekran. A moze se desiti da on nestane iz update history. Doduse mozda tek posle drugog bockanja [emoji3] 
nemoj molim te, ceo zivot mi je plavi ekran, vec mesecima :isuse:

sent from bubamoto

Moja mama je odradila kompletno Fajzer, tata pre neki dan dobio prvu dozu Moderne. Otpala mu je ruka, i to je ocekivano, ali sve vreme oseca neki neprijatni miris, kao miks nekih nepoznatih travcica, kao da mu je stalno u nosu i ne moze da ga se otrese. Cuo neko za ovakvu reakciju?
junior je od kovida imao ukus i miris cimeta dva dana. znachi sve moze :hihi:

sent from bubamoto

Refajzerovao se upravo, čekam da mi daju tefter… 

Posle koliko vremena se aktivira taj 5G, meni prijem na tel još uvek isti ? 

goofs rajfajzen v1.0

Primio i ja fajzera prekjuce. Bas me otkinula ruka

Background Picker
Customize Layout