Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Moze li link za to, please?Ali tražeći nabasah na ovo... .... Shiit has hit the fan! 2
dragance Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Jutarnji List iz Hrvatske je imao najbolji opis: “Jugoslavije odavno nema, ali je danas umrla”. 2 1
Greek Freak Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Bezbroj je zvezda pod kapom nebeskom, al jedna drugačijim sjajem sija. Uz tu sam zvezdu, panonsku, svoju, u magiji reči uživao i ja. Na jedan devetnaesti, dan posle četvrtka, u mir i spokoj Mornar nam ode; Otplesao je svoj poslednji laloški vals i sebično napustio bluz mutne vode.
morgana Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 minute ago, dragance said: Jutarnji List iz Hrvatske je imao najbolji opis: “Jugoslavije odavno nema, ali je danas umrla”. sjajno, ali se ne slazem, u tom smislu u kome oni govore jugoslavije ce itekako biti jos, do disolucije kulturnog prostora nikad nije doslo 7 1
dragance Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Pa to je tačno, ali će teško nečiji odlazak ovako potresti ceo “region”. Bukvalno od Slovenije, pa do Makedonije. Ćirilica u Zagrebu, Pula u suzama, za Sarajevo inda ne govorim. 1
אַף אֶחָד Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Just now, dragance said: Jutarnji List iz Hrvatske je imao najbolji opis: “Jugoslavije odavno nema, ali je danas umrla”. Ja imam utisak da ce oni taj naslov jos koji put reciklirati. No drzava ko drzava, nestala je i umrla s prvim ispaljenim metkom. A ovo danas moze da se shvati samo kao proslava naseg zajednickog kulturnog prostora koji vise nego ocigledno i dalje zivi bez obzira na to sto zemlje decenijama vise nema. 1
Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Prijateljica napisala:Novi sad je večeras obukao crninu.Ja zaista ne mogu da zamislim da neko drugi padne na pamet kad kažete Novi Sad. .... Shiit has hit the fan!
milfisland Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Prijateljica napisala: Novi sad je večeras obukao crninu. Ja zaista ne mogu da zamislim da neko drugi padne na pamet kad kažete Novi Sad. .... Shiit has hit the fan! Maja Gojković. Crni humor 1
Amos Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 minute ago, milfisland said: Maja Gojković. Crni humor Molim da se Maja kao simbol ne oduzima nama šiitima. 2
Popular Post pt 2.0 Posted February 20, 2021 Popular Post Posted February 20, 2021 (edited) Balaševićev prvi odlazak sa ocem na more. @chandra ne umem da ti odgovorim. nije to (samo) nesposobnost, nego jedno vaspitanje da se sve mora radom, da se bude skroman i da se ne gura ni u autobus, ni za vakcinu. pa onda osude kroz vreme da si premalo srbin (u zemlji, od dojučerašnjih drugarica koje su počele da se kunu u bokana), pa da si srbin (kad se kroči u inostranstvo), pa da si previše srbin (od kojekavih apel88 rent-a-imbecila). a sve to od likova koji su bili premalo ljudi. i kad sam imala 19 i kad imam 49. pička li im materina svima. pardon my french. juče se pominjalo i okupljanje u 20h ispred Sava Centra... ako saznate gde i šta se dešava i da li, pliz okačite ovde. neću pratiti medije. Edited February 20, 2021 by pt 2.0 7 1 2
Bambula Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) Nikad ga nisam slušao, ali zato stihovi 8.12.1991.dva pinca ulaze u kasarnu u Rumi,posle vise od 3 meseca dolazimo na odsustvo ja klinac tek završio SVS prosao sto nikome ne bih pozeleo,dizu rampu ulazimo u komandu sa radija kod pozarnog lagano ide ova pesma u nekom vecernjem programu. Niti sam znao ko peva,ni reci,ali pesmu sam zapamtio. Edited February 20, 2021 by Bambula 1
Kampokei Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Omaz Miri Furlan u Drzavnom poslu je bio mocan i razarajuci. Bas se pitam hoce li i sada biti nesto slicno. 1
zmanic Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Ne, nikad ga nisam skupljao, mislim da u svojoj kolekciji od 30k albuma nemam ni desetak njegovih, ali znam svaki objavljen stih ili ton. Menii dovoljno! 1
hefaca Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Meni ne Juga sedamnaesta asocijacija na Balasevica. I to kroz to sto je bio protiv rata, samim tim i protiv juge (sustinski). Covek je obozavao razlicitost i pripovedao je o njoj. Gradjanin sveta...
ultra plasticni Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Bas se raspao forum, nikad ovako nije bilo a da ja pamtim 2
Recommended Posts