Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Ja sam nekako tek kasnije otkrio te njegove posvećene ratu, ali kroz ljude, ne one "parolaške", ne "opštemestaške"...Sad nešto razmišljam ko bi mogao da napiše dobru knjigu o njemu....... Shiit has hit the fan!
Ajant23 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Da li iko ima link koji će moći da se okači ovde za Nikad kao Bane, koji začudo ne podleže cenzuri autorskih prava naspram gomili drugih pesama?
Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Balkanskom ulicom postaje in memoriam serijal... Kako je milina slusati njegove pricice... Covek je bio rodjen da pripoveda. I pesme su bile takve... Cekas da vidis sta ce da se desi. I posle n slusanja. Nadam da ce se reprizirati i gostovsnje kod Ivanovica i ostale epizode show programa koji su veceras pustili. Tu je sublimat svih prica A na hrtu umro poznati novosadski, vojvodjanski pevac... Raspaljuju desnicu u Srbiji...Ajde bre čoveče, ne truj, kako te nije sramota... .... Shiit has hit the fan! 4
Moonwalker Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 2 minutes ago, Ajant23 said: Da li iko ima link koji će moći da se okači ovde za Nikad kao Bane, koji začudo ne podleže cenzuri autorskih prava naspram gomili drugih pesama?
Ajant23 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Valjda vidiš da video nije dozvoljen za prenošenje ovde!
Moonwalker Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Just now, Ajant23 said: Valjda vidiš da video nije dozvoljen za prenošenje ovde Sorry! U pravu si.
colonelo Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 A jel ima igdje originalni spot za Niko kao Bane? Baneta je igrao Bule Goncić, koga na kraju spota hapse...
Ajant23 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) @Mil@n Meni se ne vide, ali dobro bio je fin, dobar, živ, šta već... Uklopite ga u jebeni uredni led klimatskih promena, tik pred žetvu, kosom, stišajte... Edited February 20, 2021 by Ajant23
Ivo Petović Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 40 minutes ago, April said: Čovek je bio intergalaktički talenat. To sam i ja ponekad pomislio, ali me bilo sramota da izgovorim javno. Provincijalac, jbg Bio je još jedan, ista berba, kraće je trajala genijalnost, ali su peakovi bili još veći...još on da odapne i to bi bio konačni kraj te fantazije i istorije. 2
Popular Post Valk Posted February 20, 2021 Popular Post Posted February 20, 2021 Mnogo je teško naći prave reči, ja ne mogu a pokušavam satima. Hvala svima što ste uspeli da se sastavite i napišete smislene i povezane rečenice sa kojima mogu da se saglasim. Dve su istine: u plač za Balaševićem ulile su se mnoge, za drugo namenjene, suze I polako ali sigurno sve nas stiže seta starosti ali ne znam kako ni zašto VEĆ sad. Htela sam da uspavam malog pevušeći mu Neke nove klince, zagušila se već na "Moj deda". Svi mi nedostaju. Ovo što osećamo nije tuga nego D mol. 5 16
Boza_zvani_Pub Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) ... Gospodo draga, on je nestao bez traga I to celoj priči daje čudan ton. Neki se džambasi kleli da su kod Sombora sreli Jednog tipa što je bio isti on. ... Edited February 20, 2021 by Boza_zvani_Pub 3
Ivo Petović Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Jedna od najboljih...mene plaši onaj Ronald..wiser words were rarely spoken.
Recommended Posts