Frank Pembleton Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Priveden čuveni nastavnik glume Mika Aleksić, učenice ga optužile za silovanje
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 чек, а како се звао онааај учитељ глуме од пре 40 и кусур година што је имао радионицу у радио бгд и тај је био неки мика, овај није био тад ни рођен(овај са фотке)
Mark Rothko Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: чек, а како се звао онааај учитељ глуме од пре 40 и кусур година што је имао радионицу у радио бгд и тај је био неки мика, овај није био тад ни рођен(овај са фотке) To je taj. Užas. Milena Radulović je valjda ćerka Radulovića BMW?
copkillah Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: чек, а како се звао онааај учитељ глуме од пре 40 и кусур година што је имао радионицу у радио бгд и тај је био неки мика, овај није био тад ни рођен(овај са фотке) ovaj sa fotke sada ima skoro 70 godina, taj je
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 амогуће, тај је био чича и крајем ‘70их
makondo Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Zar nije još Sonja Savić pominjala ovog "učitelja" u kontekstu pedofilije i iskorišćavanja dece? Ili sam ja to izfabrikovala u mojoj glavi?
francuski sobar Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: чек, а како се звао онааај учитељ глуме од пре 40 и кусур година што је имао радионицу у радио бгд и тај је био неки мика, овај није био тад ни рођен(овај са фотке) izgleda da jeste taj, bilo pre dvadesetak možda i više godina na tv emisija o nekoj školi glume za devojčice, bile u studiju naše tri-četiri poznate tv voditeljke i glumice koje su je pohađale, da ih ne imenujem i puštali se inserti tih kurseva sa dvejčicama. Sve mi ju tada tako jasno smrdilo na žestoku manipulaciju i zlostavljanje, i to obavezno nošenje suknji, i pshičko maltretiranje dece do suza, kao tako se emocije i izražajnost oslobađaju pa i sama neka nelagoda kod tih selebritija dok su pričale a sve hvaleći školu i tog nastavnika a i samo njegovo davanje poprilično drskih i neskrivenih hintova o čemu se tu radi. E sad nisam zapamtio ime tog čoveka ni škole, par puta mi je palo napamet da potražim na netu u narednim godinama tu emisiju da proverim svj tadašnji utisak i evo sad vidim to je to lice.
gospa buba Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 taj iz proshlog veka je bio neki bata. ne mika. bar mi tako mislimo.sent from bubamoto 2
makondo Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: taj iz proshlog veka je bio neki bata. ne mika. bar mi tako mislimo. sent from bubamoto Bata Miladinović je osnovao Dečiji studio a ovaj što je uhapšen je "nasledio" pisao. 1 2
Recommended Posts