Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

zar gaskeT još uvek igra :ohmy:

ono znam da nije nešto previše mator, ali nisam čula za njega godinama 

Posted (edited)

Je l vama nedostajao Federer?
Nije ni meni :)

Izgubio prvi, ali ima brejk u drugom.

I uze i drugi set.

Edited by Jumanji
  • +1 1
Posted
1 hour ago, mlatko said:

Federer na zagrevanju ne može da potrefi par loptica, kvota od 3 je za poklon protiv Andujara...

Ne vidim kako može da uđe u 2. nedelju RG, osim ako servira kao zmaj i ima sreće sa servisima protivnika

U Beogradu danas
Jorović, Stojanović ispale, čeka se Olga...

3.kolo ce biti ko da je osvojio, senzacija

• +1 1
Posted

Ma nema... videlo se kad je promašio dve loptice na zagrevanju, jedna bekend a jedna forhend (!) ceri se od uva do uva skoro, kao da kaže "Medo je moj idol"

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
5 hours ago, mlatko said:

Federer na zagrevanju ne može da potrefi par loptica, kvota od 3 je za poklon protiv Andujara...

Ne vidim kako može da uđe u 2. nedelju RG, osim ako servira kao zmaj i ima sreće sa servisima protivnika

U Beogradu danas
Jorović, Stojanović ispale, čeka se Olga...

Ispade i Olga, jedini solidan rezultat danas Djere preokrenuo protiv Monteira...

Posted

Šta je sa devojkama, jel treniraju uopšte? Od njih 4 u prvom kolu (od toga 3 WC) i nije prošla nijedna... Po jedan poen su uzele i par hiljada dolara. Krunićka izgubila u kvalifikacijama od osrednje mađarice, Radanovićka je još najviše uradila sa jednom pobedom u kvalifikacijama i zaradila prve novce sa 3 nule jer je upecana kao wild kard

Posted

Kad rece devojke, ko mora da gleda WTA za pare, zbog posla ili kakogod, nek mu je bog u pomoci. Danas set i po gledala Stivens-Kasatkina, samo da sednes i places, dok cupas kosu. Jezivo, koliko besmislenih i neiznudjenih gresaka iz apsolutno cistog mira, uzas. I to devojke iz vrha. Kako je njihovim trenerima i jos gore navijacima [emoji849]
Ova Stivens, odigra sjajn mec a onda mesecima izigrava ludilo, vucara se po terenu, kao najgora amaterka, i verovatno ne trenira dovoljno.

Edit: sada vidim pobedila Ruskinju, o jbt koji je to raspad onda bio

• +1 1
Posted

Davno sam digla ruke od ženskog tenisa, to je bre sprdnja. Ne razumem zašto se to događa baš u tenisu, takvi raspadi, periodi bez forme? Ne deluje mi da se npr. plivačice ili atletičarke tako pogube i raspadnu, od mitinga do mitinga da ne znaš šta možeš da očekuješ od neke takmičarke.

Posted (edited)

Bravo za Djeru, ode i uvek neugodni Fognini, sutra protiv pobednika Cecchinato - Shapovalov...

Edited by Jeremija
  • +1 1
Posted (edited)
On 18.5.2021. at 22:16, Jumanji said:

Kad rece devojke, ko mora da gleda WTA za pare, zbog posla ili kakogod, nek mu je bog u pomoci. Danas set i po gledala Stivens-Kasatkina, samo da sednes i places, dok cupas kosu. Jezivo, koliko besmislenih i neiznudjenih gresaka iz apsolutno cistog mira, uzas. I to devojke iz vrha. Kako je njihovim trenerima i jos gore navijacima emoji849.png
Ova Stivens, odigra sjajn mec a onda mesecima izigrava ludilo, vucara se po terenu, kao najgora amaterka, i verovatno ne trenira dovoljno.

Edit: sada vidim pobedila Ruskinju, o jbt koji je to raspad onda bio

Pa to je njen tm vec godinama. Tempira formu za NA turneju, ostvari redovno neki dobar rezultat i onda se po Evropi a posebno Aziji vucara da uzme dolare i poene. Promenila je i trenera pre nekog vremena, ali nista, ista prica. Evo upravo igra protiv atomskog mrava Sare Erani, prema kojoj covek ne moze ostati ravnodusan, ili postuje sto je takav midjet uspeo u profesionalnom sportu ili je mrzi jer mora da gleda njeno kvrckanje tupavih i/ili nemotivisanih u teoriji superiornih protivnica.

Edited by Malvo
Posted

Ma samo je to do nje. Moze da menja trenere koliko hoce, lezilebovicka, ubedjena sam da ne radi doboljno, 28 godina i 6 titula, mehh. Uostalom i po Americi nije nista bolja, a ako ista mrzim to je taj lenj stav. Uzas.
A ima sve fizicke predispozicije + talenat, ali to je kao i uvek, nedovoljno.

Posted
Bravo za Djeru, ode i uvek neugodni Fognini, sutra protiv pobednika Cecchinato - Shapovalov...
Večeras (?) protiv Šape koji je u 3. setu komotno pobedio. Po rasporedu krenuo je prvo 1/4f i nešto ne verujem da imaju (dovoljno jake) reflektore za igru po mraku. Vide se neka 4 mala...

• +1 1
Posted

:thumbsup:

Gledaće se večeras... ako bude. Baš mi žao što se Cecchinato raspao posle prvog, više sam ga priželjkivao (za protivnika)...

Posted
[emoji106]

Gledaće se večeras... ako bude. Baš mi žao što se Cecchinato raspao posle prvog, više sam ga priželjkivao (za protivnika)...
+1

Šapo je nepoznat teren, u svakom smislu ali mislim da Đere može i protiv njega

Posted

Indijan Vels u oktobru.

• Haha 1