Lancia Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 SNARcic papucic al istrolovasmo tenis, u pravu je Zed, nemamo emocija.
renne Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 13 minutes ago, SNARC said: Nije lepsa polovina bila spremna da mi dopusti. Da i ja imam 196, mozda bih bolju zenu nasao. A i postedeo sam nas neprijatnosti kad se sretnemo..mislio bih da sam promasio gajbu edit - @Lancia i pevaju Haj ho ajde biće prilike komšija, poziv je otvoren
SNARC Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 25 minutes ago, Lancia said: SNARcic papucic al istrolovasmo tenis, u pravu je Zed, nemamo emocija. +1 Bilo je ili to..ili da se odselim u Spaniju i postanem ped.....nema veze Tesim se da je to zbog roditeljstva..a sve manje virujem u to 14 minutes ago, renne said: ajde biće prilike komšija, poziv je otvoren Deal..pozvacu se ja sam..mi niski blama nemamo
1n54jd3r Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 back on topic...nije Nole razocarao, sasvim dobro izdanje i turnir za njega...ima razloga za blagi optimizam da moze da uzdrma Nadala na RG 1
mlatko Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Ko nije visok lakše uđe u piramidu tako da uvek ima prednosti, ovi drugi su već na istoj talasnoj dužini.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Da se gleda čisto igrački, bio bih optimista za RG posle ovog turnira. Ali ima ta Rafina aura tamo... 1
Max Morlock Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Pa ja sam ličaninOno metar devedes šes'A i ćale mi bio tu negde197. Kad je već došlo dotle da ga se javno merimo... Lička linija, al sa ženske strane.Sent.
Filozof manijak Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 8 hours ago, SNARC said: Bilo je ili to..ili da se odselim u Spaniju i postanem ped.....nema veze Auh, Mayo, šta ti je kaz'o 1
Time Crisis Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Odličan turnir za Novaka, uporediti samo gde je bio pre mesec dana na šljaci kad je izgubio u dva seta od Evansa i ovo juče, razlika je nebo i zemlja. Sad samo dobar žreb na RG i svašta može da se desi. 1
Jumanji Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 Kad je zdrebe za RG?¿Uglavnom je četvrtkom pred početak turnira, koji počinju u nedelju/ponedeljak, znači 27.maja. 1
Ros Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 'ladno ce medvedev biti drugi nosilac nisu oni na wimbledonu ludi za svojim internim rangiranjem za nosioce 1
Amos Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Sad videh ono sa ‘we are the next gen’. E tako se radi kvalitetan jinx sebi u dosta bitnoj godini za ne-ujinxati. Čak je i Rafina faca bila u fazonu, gde su mi flašice da ih provrtim da ovo ne predje na mene. 1
mlatko Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Federer na zagrevanju ne može da potrefi par loptica, kvota od 3 je za poklon protiv Andujara... Ne vidim kako može da uđe u 2. nedelju RG, osim ako servira kao zmaj i ima sreće sa servisima protivnikaU Beogradu danasJorović, Stojanović ispale, čeka se Olga...
Recommended Posts