April Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Mozda nije dobar finiser ali ja ne znam ni u jednom sportu ovakvu zelju za pobedom kao kod Novaka. Odakle li samo crpi snagu...Onda verovatno nosi gledao Dražena PetrovićaSent from fav toy 1
Lancia Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 1 minute ago, Zed said: Pratim ga os početka karijere za razluku od vas šta nekoliko godina, znam koliko se gradio sve šta je stekao i treba sad da pametno bira turnire a ne da se mrcvari protiv Nadala na šljaci. Iam još jednu pobedu viška i toće usrati na RG. Nisam citao dalje, SNARC ce da mi preprica. 2
SNARC Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Just now, Lancia said: Nisam citao dalje, SNARC ce da mi preprica. Tesko..ja Novaka pratim negde od..pa ne znam..januara..ajd decembra. Mislim da je nesto isao na Rtanj tada pa mi je to privuklo paznju 1 2
Zed Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Nije dovoljno pratiti, treba biti i emotivno povezan s njim. 1 1
mlatko Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 :( Jbg Kolko god se lozio, ćelavi je uvek favorit na sljaci, uvek Osvojice RG uz jedan do dva izgublkena seta maks. Sve ostalo ce biti senzacija. Dok ga ne vidim kako napusta Šatrijea kao porazeni, uvek je prvi favorit, 10 mesta isprsd svih, cak vise nego Novak na AOVidećemo kako će da mu ga smeste 1/4f zdrebe sa Federerom i tako izbegava Zvereva, Rublova i Cicija. Pitanje je ko će od trojice upasti na mesto Mede i dal će uspeti da ne skine gaće u evt. 1/2f ili verovatno finaluInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 1 minute ago, Zed said: Nije dovoljno pratiti, treba biti i emotivno povezan s njim. Ulepsa mi vece prijatelju. 1
mlatko Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Nije dovoljno pratiti, treba biti i emotivno povezan s njim.Visok si?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zed Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 7 minutes ago, mlatko said: Visok si? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Nisam. 179 cm.
SNARC Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Just now, Zed said: Nisam. 179 cm. E jbg..ja imam 185 i mislim da jesam. Nemoj sad da mi kvaris iluziju..dosta si nas isprozivao za jedno vece
Lancia Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 1 minute ago, SNARC said: E jbg..ja imam 185 i mislim da jesam. Nemoj sad da mi kvaris iluziju..dosta si nas isprozivao za jedno vece Za jednog lalu pravi si dzin. Mora da si igrao teskog centra u skolskoj basket ekipi. 1
Zed Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 2 minutes ago, SNARC said: E jbg..ja imam 185 i mislim da jesam. Nemoj sad da mi kvaris iluziju..dosta si nas isprozivao za jedno vece Blago tebi. Žene vole visoke muškarce.
SNARC Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Zene vole oficire. I pare. I kola. Novak ce do kraja karijere verovatno u svim kolonama biti jaci od Rafe..relax
SNARC Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 5 minutes ago, Lancia said: Za jednog lalu pravi si dzin. Mora da si igrao teskog centra u skolskoj basket ekipi. Izvukla me licanska polovina..inace, mrka kapa. Da nema dodjosa, ne bi ovde bilo frajera preko 180..butika, kafica i sverca.
Jumanji Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 Da vas ispravim, ne znamo da li ce Novak i Rafa da igraju u finalu, po eventualnom projektovanom zrebu, Rafa je treci na listi, Medo je drugi nosilac, tako da ce se 58. susret odigrati verovatno ranije, jer ce Nadal kod Novaka [emoji854]I naravno da ne treba Novak da ispadne ranije pobogu, kao neki ljudi, koji ozbiljno prate tenis sto su se zalagali da je trebalo da preda finale posle jucerasnjeg dana. To nikad necu moci da shvatim.
Recommended Posts