May 16, 20213 yr Ne samo da ga jebe sopstveni servis, vec danas ispada da je Nadal najbolji server na svetu, koliko mu tesko vraca.
May 16, 20213 yr svetlo reflektora mu smeta, valjda je na to mislio kad se žalio "jednu je.enu stvar" i mahao rukama pre togaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 16, 20213 yr 2 minutes ago, mlatko said: svetlo reflektora mu smeta, valjda je na to mislio kad se žalio "jednu je.enu stvar" i mahao rukama pre toga Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Želi da mu Vajda kaže "jednu jebenu stvar". Kako servira Rafa Edited May 16, 20213 yr by Milošica
May 16, 20213 yr Author Pet sati vise na terenu je pet sati vise. Rafa odlican, servis...pa ne znam kada je ovako servirao.
May 16, 20213 yr Nadal je servirao nestvarno, a inače najbolji returner u istoriji, nije ništa mogao protiv toga, a ni protiv Rafinog forhenda
May 16, 20213 yr Dajte neki potok molim vas, moram na tel gledati, mali bratić zauzeo i laptop i tv. Hvala.
May 16, 20213 yr 1 minute ago, pariah said: Dajte neki potok molim vas, moram na tel gledati, mali bratić zauzeo i laptop i tv. Hvala. http://freestreams-live1.com/tennis-channeltv/