Serena Posted January 28 Posted January 28 Eh da je Novak uzeo ono englesko drzavljanstvo, obukao NIKE kompletic i stavio Rolex na ruku...
TS-CS Posted January 28 Posted January 28 u roleks reklami, po drevnom predanju, Borg i Federer jos igraju peti set finala Vimbldona 1989. neka nam jave rezultat 1
Serena Posted January 29 Posted January 29 Janik nece na prijem kod Matarele, doktori mu preporucili apsolutno mirovanje ako jos uzme svapsko drzavljnstvo opet cu navijati za njega
TS-CS Posted Thursday at 17:37 Posted Thursday at 17:37 predlog da se pinuje topik Davis & fed cup mislim da je to najdugovecnija tema na ovom forumu, kao sto je i DC najstarije takmicenje (: i ujedno od-pinuju nekoliko predjasnjih slemova 1
Ros Posted Friday at 06:51 Posted Friday at 06:51 13 hours ago, TS-CS said: predlog da se pinuje topik Davis & fed cup mislim da je to najdugovecnija tema na ovom forumu, kao sto je i DC najstarije takmicenje (: i ujedno od-pinuju nekoliko predjasnjih slemova done 1
Arkadija Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Simona Halep se povukla iz profesionalnog tenisa. Ne znam šta da kažem, nepravda koja je nanaeta ovoj devojci je ogromna. Sad još više prezirem riđeg i odurnu poljakinju. 2
Recommended Posts