January 7Jan 7 1 hour ago, Arkadija said: Meda postao tata po drugi put. Čestitke! A zato nije bilo Dase u boksu, bas sam se brinula.
January 8Jan 8 mastodonti iz ITF-a nisu obelodanili imena laureata za prethodnu sezonu https://en.m.wikipedia.org/wiki/ITF_World_Champions https://www.itftennis.com/en/ vazda su sredinom decembra proglasavali najbolje, ali sad kad treba dodeliti priznanje likovima cija su imena ukaljana doping aferama (siner i svjontrk) cute kao zaliveni. da je spanija uzela salataru sigaran sam da bi ovo poneli Alkaraz i Sabaljenak, ovako su u procepu i verovatno cekaju konacni sudski epilog sa Sinerom, te ih onda proglasiti na itf ceremoniji koja se odrzava sredinom godine. cirkus
January 10Jan 10 Propustio sam, jel bio izvestaj one antidoping komisije, ili kako se vec zove, koji je bio najavljivan u slucaju Sinera?
January 10Jan 10 5 hours ago, Lancia said: Propustio sam, jel bio izvestaj one antidoping komisije, ili kako se vec zove, koji je bio najavljivan u slucaju Sinera?
January 11Jan 11 to ce vec biti vise od godinu dana otkako su ga ukebali, u Indian wellsu ako se ne varam a kako vreme prolazi sve su manje sanse da ce popiti suspenziju koliko bese silent ban Svjontekovoj, mesec-dva? i to u garbage delu srezone. veli da je ocekivala osude sa svih strana, kad ono prilaze da je zagrle i potapsu "jesi li dobro dete? pregrmeces ti to" i taj fazon. par dana shitstorm tovarenja na tviteru i mrezama, ako i to, te ide neka nova afera, bomba ili sta vec ... Siner opet fans favorite. nijedan zvizduk na USO, kao ni Novaku u Australiji onda ili rusima na vimbldonu itd idt
January 11Jan 11 Medjedovic nije isao u Australiju vec je u sezonu krenuo sa pirinejskog poluostrva gde je i obavio zimske pripreme, sto se pokazalo kao dobar potez jer osvajanjem celendzera u Oeirasu napokon upada medju prvih 100 na atp listi Deveti srpski igrac koji se obreo u tom drustvu SRB teniseri u Top 100 Ukupno nedelja u Top 100 Ulazak u Top 100 sa Novak Djokovic 998 18 god 1 m Dusan Lajovic 532 23 god 7 m Viktor Troicki 496 22 god 3 m Janko Tipsarevic 462 20 god 7 m Laslo Djere 334 22 god 1 m Filip Krajinovic 316 22 god 7 m Miomir Kecmanovic 282 19 god 6 m Boris Pasanski 71 23 god 0 m Hamad Medjedovic 1 21 god 5 m
January 12Jan 12 39 minutes ago, Tsai said: Gael Verovatno najveći car na turu iz X razloga, a najviše zbog ovog
January 12Jan 12 7 hours ago, Mil@n said: Verovatno najveći car na turu iz X razloga, a najviše zbog ovog Samo mu nadrndana tetka Elina nije trebala Ako je bas hteo plavusu bolje Azarenku makar i sa klincom nego ovu krvopiju.
January 12Jan 12 Just now, Serena said: Samo mu nadrndana tetka Elina nije trebala Ako je bas hteo plavusu bolje Azarenku makar i sa klincom nego ovu krvopiju. Verujem u njegov izbor, msm da je zna bolje od nas
January 14Jan 14 porazom Borne Corica u 1.kolu Hrvatska po prvi put od raspada Yu (30 i kusur godina) ostaje bez singl igraca medju prvih 100 na ATP listi
January 22Jan 22 danas sam pukim slucajem, od onog frika za cvikerama u hrvatskoj potjeri, doznao "domaci" izraz za trineastu igru tj. cuveni tie-break - pripetavanje! prosto genijalno. iako sam se cerio polas sata kad sam to cuo