Serena Posted January 7 Posted January 7 1 hour ago, Arkadija said: Meda postao tata po drugi put. Čestitke! A zato nije bilo Dase u boksu, bas sam se brinula.
TS-CS Posted January 8 Posted January 8 mastodonti iz ITF-a nisu obelodanili imena laureata za prethodnu sezonu https://en.m.wikipedia.org/wiki/ITF_World_Champions https://www.itftennis.com/en/ vazda su sredinom decembra proglasavali najbolje, ali sad kad treba dodeliti priznanje likovima cija su imena ukaljana doping aferama (siner i svjontrk) cute kao zaliveni. da je spanija uzela salataru sigaran sam da bi ovo poneli Alkaraz i Sabaljenak, ovako su u procepu i verovatno cekaju konacni sudski epilog sa Sinerom, te ih onda proglasiti na itf ceremoniji koja se odrzava sredinom godine. cirkus 1
Lancia Posted January 10 Posted January 10 Propustio sam, jel bio izvestaj one antidoping komisije, ili kako se vec zove, koji je bio najavljivan u slucaju Sinera?
Serena Posted January 10 Posted January 10 5 hours ago, Lancia said: Propustio sam, jel bio izvestaj one antidoping komisije, ili kako se vec zove, koji je bio najavljivan u slucaju Sinera? 2
TS-CS Posted January 11 Posted January 11 to ce vec biti vise od godinu dana otkako su ga ukebali, u Indian wellsu ako se ne varam a kako vreme prolazi sve su manje sanse da ce popiti suspenziju koliko bese silent ban Svjontekovoj, mesec-dva? i to u garbage delu srezone. veli da je ocekivala osude sa svih strana, kad ono prilaze da je zagrle i potapsu "jesi li dobro dete? pregrmeces ti to" i taj fazon. par dana shitstorm tovarenja na tviteru i mrezama, ako i to, te ide neka nova afera, bomba ili sta vec ... Siner opet fans favorite. nijedan zvizduk na USO, kao ni Novaku u Australiji onda ili rusima na vimbldonu itd idt 1
TS-CS Posted January 11 Posted January 11 Medjedovic nije isao u Australiju vec je u sezonu krenuo sa pirinejskog poluostrva gde je i obavio zimske pripreme, sto se pokazalo kao dobar potez jer osvajanjem celendzera u Oeirasu napokon upada medju prvih 100 na atp listi Deveti srpski igrac koji se obreo u tom drustvu SRB teniseri u Top 100 Ukupno nedelja u Top 100 Ulazak u Top 100 sa Novak Djokovic 998 18 god 1 m Dusan Lajovic 532 23 god 7 m Viktor Troicki 496 22 god 3 m Janko Tipsarevic 462 20 god 7 m Laslo Djere 334 22 god 1 m Filip Krajinovic 316 22 god 7 m Miomir Kecmanovic 282 19 god 6 m Boris Pasanski 71 23 god 0 m Hamad Medjedovic 1 21 god 5 m 3
Serena Posted January 11 Posted January 11 (edited) Uuuzeo si trofej Gaeleee Gaeleee Edited January 11 by Serena 1 1 1 1
TS-CS Posted January 11 Posted January 11 i Felix i Madison Keys pravo sa svadbi osvojili Adelaide. dobili krila 2
Mil@n Posted January 12 Posted January 12 39 minutes ago, Tsai said: Gael Verovatno najveći car na turu iz X razloga, a najviše zbog ovog 2
Serena Posted January 12 Posted January 12 7 hours ago, Mil@n said: Verovatno najveći car na turu iz X razloga, a najviše zbog ovog Samo mu nadrndana tetka Elina nije trebala Ako je bas hteo plavusu bolje Azarenku makar i sa klincom nego ovu krvopiju.
Mil@n Posted January 12 Posted January 12 Just now, Serena said: Samo mu nadrndana tetka Elina nije trebala Ako je bas hteo plavusu bolje Azarenku makar i sa klincom nego ovu krvopiju. Verujem u njegov izbor, msm da je zna bolje od nas 2
TS-CS Posted January 14 Posted January 14 porazom Borne Corica u 1.kolu Hrvatska po prvi put od raspada Yu (30 i kusur godina) ostaje bez singl igraca medju prvih 100 na ATP listi
TS-CS Posted January 22 Posted January 22 danas sam pukim slucajem, od onog frika za cvikerama u hrvatskoj potjeri, doznao "domaci" izraz za trineastu igru tj. cuveni tie-break - pripetavanje! prosto genijalno. iako sam se cerio polas sata kad sam to cuo 1 1
Recommended Posts