Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Šta kaže?

Kaže da je Sinner (možda) najbolji (najjači) Austrijski teniser ikad :lol:

Bas mi je zao Simone, unistili su joj karijeru jer nije odmah znala da kaze kako je zabranjena supstanca stigla u njeno telo, kasnije je dokazano da je suplement bio kontaminiran.

Secam se Serenine otrovne strelice, a sad se ne oglasava.

Ovo sa Igom je gore od Sinerovog slucaja. Pustili je da igra dva turnira i onda da nastavi da odlezava kaznu.

Sini opet izglasan za najpopularnijeg tenisera online

kakav doping kakvi bakraci ...

Sinner repeats as Fans’ Favourite in 2024 ATP Awards

Year-end No. 1 led Tour with career-best eight titles
December 10, 2024
sinner-atp-awards-2024-fans-favourite.jp

Ja moram da priznam da meni Siner neopisivo ide na onu stvar, pogotovu posle dopinga. 

Kad ode Nolo barem će se imati protiv koga navijati.

Do juče smo se brinuli hoće li Alkaraz osvojiti preko 20 slemova, sad navijamo za to

Jedva cekam da ga Nik isprasi na nekom turniru :wicked: i "lepo" pozdravi na mrezi ko onomad s Wawom :rolleyes:

Moglo bi da se desi vec na AO :thumbsup:

Spoiler

Postala sam zloca 

Edited by Serena

malo iznenadjenje, Griso po prvi put izglasan za omiljenog igraca sezone od strane akreditovanih novinara i kolega tenisera.

Dimitrov wins 2024 Stefan Edberg Sportsmanship Award

Bulgarian honoured in this year's ATP Awards
December 13, 2024
dimitrov-atp-awards-2024-stefan-edberg-s

Indian wells 1000, Queens 500 i Doha 250 vec tradicionalno najbolji ATP turniri u svojim kategorijama po izboru igraca

Uh ovaj se bas naostrio da kazni Sinera :lolol:, a vidim da ni Igu ne stedi. Prvobitno je bio u njenoj ekipi na svetskoj ligi koja pocinje u cetvrtak, pa se nakon doping skandala prebacio u drugu. Sad je sa Simonom Halep :heart:, Jasmin Paolini i sveze vancanim Rudom.

image.thumb.png.85a2e230e8755d9f8ec68b9de61b8526.png

Griša prati forum

Sve što volimo on kara 

• 3 weeks later...

Lep pocetak meca Opelka Perikard.

Brejk u prvom gemu za Amera, mladjani sljivotres ce to tesko vratiti.

U drugom SF Grigor predao Lehecki....sezona tek pocela:sad:

Edited by Serena

Novak se idalje blamira?

Osvoji Lehecka Brizbejn, predao Grisa SF, a Opelka finale...

Brinem se da ce Opelka zavrsiti karijeru kao Delpo. Dugo je bio odsutan, imao 2 operacije, vratio se, dobio GOATa i onda jedva zavrsio naredni mec protiv Perikarda, al je uspeo da ga dobije.

Muceni Nisikori igrao finale Hongkonga, (zadnjeATP finale igrao 2018.) i izgubio ga ni manje ni vise nego od Francuza Milera koji je do 27. godine uspeo da uzme samo 3 titule i to na celendzerima.

Miler udje u istoriju.

spacer.png

Meda postao tata po drugi put. Čestitke!