Cash Posted Thursday at 20:01 Share Posted Thursday at 20:01 Arkadija jesi gledala Šapovalova Link to comment
Arkadija Posted Thursday at 20:28 Share Posted Thursday at 20:28 27 minutes ago, Cash said: Arkadija jesi gledala Šapovalova Jok. Nema prenosa kod nas. 1 Link to comment
Cash Posted Thursday at 20:43 Share Posted Thursday at 20:43 14 minutes ago, Arkadija said: Jok. Nema prenosa kod nas. Uzivo Link to comment
Serena Posted Friday at 17:04 Share Posted Friday at 17:04 (edited) @Midžeta jesi li na licinom mestu? Kako deluju Laci i Medjed? Ima li sveta? Za koga se navija? Edited Friday at 17:05 by Serena Link to comment
Serena Posted Saturday at 12:00 Share Posted Saturday at 12:00 (edited) Sad gledam nesto, Sapovalov onoliki talenat sad ima 25 godina,a uzeo samo jednu titulu u Stokholmu davne 2019. Medjedovic i on se nisu do sad sastajali, mislim da je Denis u prednosti jer je levoruk, a Medjedovic nije od onih koji igru prilagodjavaju protivniku, on tera po sablonu pa kud stigne. Za Spovalova mozda navijaju Rusi? Edited Saturday at 12:11 by Serena Link to comment
Midžeta Posted Saturday at 15:42 Share Posted Saturday at 15:42 22 hours ago, Serena said: @Midžeta jesi li na licinom mestu? Kako deluju Laci i Medjed? Ima li sveta? Za koga se navija? Nisam, bila sam u sredu i cetvrtak, mogu da napisem detaljnije utiske kasnije, od onog sto sam videla, najbolji bili Međedović i Šapovalov (sa sve navijacima koji nose kacket naopako ko i on ), on bas opasno bije i vidi se da je nivo iznad ostalih ucesnika, kapiram da uzima lagano ovo 1 Link to comment
Serena Posted Saturday at 15:44 Share Posted Saturday at 15:44 (edited) Vidim da je uzeo set ocas posla. Jel gleda neko? Jel Medjedovic los (povredjen) ili ovaj bije? Edited Saturday at 15:47 by Serena Link to comment
Midžeta Posted Saturday at 15:51 Share Posted Saturday at 15:51 (edited) Ne gledam, ali kad bi morala da izvucem zakljucak iz onog sto sam videla, kapiram da je Međedović loš, ili makar nedovoljno dobar da ovom našteti Gledala.sam ga protiv Cerundula kog je na papiru razbio, s tim da je delovalo da Cerundula apsolutno mrzi da se cima taj mec Mada je Međedović igrao skroz fino i napadacki, ali delovalo je i da se nudi Cerundulu sve vreme uz neke brainfartove, ovaj bi vrlo moguce preokrenuo da nije igrao preko one stvari *kakav strucan commentery dajem danas, haos Edited Saturday at 15:54 by Midžeta 1 2 Link to comment
Jeremija Posted Saturday at 16:16 Share Posted Saturday at 16:16 Fino smo ovo organizovali da Šapovalov uhvati koji poen. 1 Link to comment
Midžeta Posted Saturday at 17:08 Share Posted Saturday at 17:08 (edited) E pa sad kad je ovo gotovo, cestitike Denisu the menace-u, bila sam krajnje shook kad sam videla da je 75-ti na atp listi o.O, wakanda hell Uglavnom, bila sam u sredu i cetvrtak, gledala sam deo treceg kola i cetvrtfinala Prvi dan sam uhvatila Lajovica i Marožana, Marožan ga odvalio, Lajović nista skoro nije mogao, nekako je tromo i sporo delovao A drugi mec Đjere vs Duje Ajdukovic whoever the fuck that is, viknula sam u jednom momentu Ajde Dujane, nisam si mogla pomoci Tu je Đere odigrao ok prvi, Dujan nume servis nikako, drugi je bio zajeban, u tb, mislila sam da ce Đere da se ispali Dosta su lozili u hali da se navija za nase, sto je jako smaralo, uz uberkindžtasticne kiss cam, cry emoji face cam, brkovi cam, brada cam i tako ta sranja, blamantno i nepotrebno *voda voda kao sponzor turnira delila besplatno flasice vode, props za njih *bio je i SerbiaOpen stand sa suvenirima, duksevima itd, kao za uspomenu da se kupi, stv su se potrudili da sve deluje na nivou, ali su poseta i line up izostali *te pauza blamove i intervjue na terenu je radio onaj smarac sa Arene, megagigaultra iritantan lik, strahota U četvrtak sam gledala 3 meca Šapovalov protiv nekog Australijanca razbio ga, stv se videlo da je ipak nivo iznad, plus su njegovi navijaci izdominirali sa Šapo Šapo, treš je bio neviđen al zabavan Pa Đere vs Marožan, publika je probala da navija za Djerea, ali neuspesno krajnje , neko se cak drao Fabianeee To je dobio Đere, Marozan se nesto ispaljivao bzvz, a ovaj sa Arene je blow Đereov spot kad je rekao su mu ovo orve vezane pobede ove sezone, drug i ja zamalo da padnemo sa one trbine I za kraj Medjedovic vs Cerudulo, Medjedovic se lozio, igrao je stv fino, Cerundulo ocito bio done and dusted, dosli i Pazarci pa su vristali Lets go Hame To je bio najzivlji mec, ostalo vise manje, vise ljudi je bilo u cetvrtak Brza podloga, brzi mecevi, sve brzopotezno, kapiram i sto je kraj sezone pa se nikom i ne cima, ali kul dozivljaj, zanimljivo je videti uzivo ceo fazon E da, u pauzi minl redar rekao da pricam tise jer apparently moj umilni glasic odzvanja arenom, a pricala sam normalno?! Na drugom terenu (podeljena arena na pola nekom kvazi tribinom) se igrali dublovi, tu tek nije bilo ljudi, al sam videla Dzejmija Marija I Viska i Govedaricu, delovali su slano sto uzimaju samo izjave jer nije na SK turnir, visko posebno, nesto je uftao i puftoa lad sam prosla pored njega Videla sam, iz daljine tho i Nenovaka, gosn direktora I eto, to je to od mojih utisaka sa lica mesta, napisah carsaf nehotice, haos TL;DR: Zanimljiv dozivljaj, ok tenis, slaba poseta, neki trajhard momenti, 7/10 would go again Edited Saturday at 17:09 by Midžeta 1 1 6 Link to comment
Recommended Posts