TS-CS Posted November 2 Posted November 2 danas ce u kvalifikacijama u Areni nastupiti i nasi tinejdzeri Barnko Djuric (19) i Marko Maksimovic (18) Maksa je prosao nesto povoljnije na zrebu i mogao bi bar do seta protiv Tirantea, dok ce Djuro skupljati iskustvo (gemove) u mecu sa Altmajerom u main drawu ce jedino Kecman biti favorit protiv O'Connela Djere na Wavrinku, Lajovic na Borgesa 2
Serena Posted November 3 Posted November 3 (edited) On 2. 11. 2024. at 9:12, TS-CS said: Maksa je prosao nesto povoljnije na zrebu i mogao bi bar do seta protiv Tirantea, dok ce Djuro skupljati iskustvo (gemove) u mecu sa Altmajerom Desilo se obrnuto, Djuric usao u glavni zreb i u prvom kolu igra sutra protiv amera Kovacevica. Inace Djuric i Maksimovic ce igra zajedno i dubl. @Midžeta kude si? Gledas Medjedovica ili slavis negde Sasicin trijumf Edited November 3 by Serena
Midžeta Posted November 3 Posted November 3 Evo me Slavim Sašicin trijumf, izdominirao je, ponosna sam na njega Ne gledam Međedovića, ali sam sredu i cet u areni, izvesticu (necu da spamujem kao na kkp, no worries) 1
Midžeta Posted November 6 Posted November 6 Slabo pounjena arena, za sada, doalze jos ljudi i dosta mild podrska za Lajovica, mada Marozan igra osetno/vidljivo bolje 2
Midžeta Posted November 6 Posted November 6 Imaju chicken dance, razni filteri i kiss cam, kakav krindž he su se 4
Midžeta Posted November 6 Posted November 6 Podloga je bas brza, bukv brzopotezni mecevi Ovo niko ne gleda Msm ne bi ni ja da nisam na licu mesta 1 4
Midžeta Posted November 6 Posted November 6 Neko dvoje rođenih mentola su usli sad A vrlo moguce da je gotovo hahahah
Midžeta Posted November 6 Posted November 6 Mozda i nije gotov posto je Đere krenuo da se bruka u tb, a ja sam zivotni baksuz
Ted Posted November 6 Posted November 6 bitno da su uzaptili Arenu za ovaj niskobudžetni turnir, za koji postoji interesovanje kao za pečenje među veganima......a ovi što bi punili Arenu do vrha neka se jebu u Pioniru jedno "stručno" pitanje......zašto se turnir koji se zove open (otvoreno) igra u zatvorenom 1
jezovuk Posted November 6 Posted November 6 3 minutes ago, Ted said: jedno "stručno" pitanje......zašto se turnir koji se zove open (otvoreno) igra u zatvorenom Jel pitanje ozbiljno? 3
Serena Posted November 7 Posted November 7 (edited) 18 hours ago, Midžeta said: Ovo niko ne gleda Ja bih gledala ali nemam gde. Na sbb niko ne prenosi Edited November 7 by Serena
Midžeta Posted November 7 Posted November 7 3 hours ago, Serena said: Ja bih gledala ali nemam gde. Na sbb niko ne prenosi Bzvz :( evo igra Denis the menace Šapovalov, ima i navijace koji imaju kačkete ko i on i deru se izmedju gemova, oce me tres 1
Recommended Posts