TS-CS Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 danas ce u kvalifikacijama u Areni nastupiti i nasi tinejdzeri Barnko Djuric (19) i Marko Maksimovic (18) Maksa je prosao nesto povoljnije na zrebu i mogao bi bar do seta protiv Tirantea, dok ce Djuro skupljati iskustvo (gemove) u mecu sa Altmajerom u main drawu ce jedino Kecman biti favorit protiv O'Connela Djere na Wavrinku, Lajovic na Borgesa 2
Serena Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) On 2. 11. 2024. at 9:12, TS-CS said: Maksa je prosao nesto povoljnije na zrebu i mogao bi bar do seta protiv Tirantea, dok ce Djuro skupljati iskustvo (gemove) u mecu sa Altmajerom Desilo se obrnuto, Djuric usao u glavni zreb i u prvom kolu igra sutra protiv amera Kovacevica. Inace Djuric i Maksimovic ce igra zajedno i dubl. @Midžeta kude si? Gledas Medjedovica ili slavis negde Sasicin trijumf Edited November 3, 2024 by Serena
Midžeta Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 Evo me Slavim Sašicin trijumf, izdominirao je, ponosna sam na njega Ne gledam Međedovića, ali sam sredu i cet u areni, izvesticu (necu da spamujem kao na kkp, no worries) 1
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Slabo pounjena arena, za sada, doalze jos ljudi i dosta mild podrska za Lajovica, mada Marozan igra osetno/vidljivo bolje 2
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Imaju chicken dance, razni filteri i kiss cam, kakav krindž he su se 4
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Podloga je bas brza, bukv brzopotezni mecevi Ovo niko ne gleda Msm ne bi ni ja da nisam na licu mesta 1 5
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Neko dvoje rođenih mentola su usli sad A vrlo moguce da je gotovo hahahah
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Mozda i nije gotov posto je Đere krenuo da se bruka u tb, a ja sam zivotni baksuz
Ted Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 bitno da su uzaptili Arenu za ovaj niskobudžetni turnir, za koji postoji interesovanje kao za pečenje među veganima......a ovi što bi punili Arenu do vrha neka se jebu u Pioniru jedno "stručno" pitanje......zašto se turnir koji se zove open (otvoreno) igra u zatvorenom 1
jezovuk Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 3 minutes ago, Ted said: jedno "stručno" pitanje......zašto se turnir koji se zove open (otvoreno) igra u zatvorenom Jel pitanje ozbiljno? 3
Ted Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Just now, jezovuk said: Jel pitanje ozbiljno? nije 1
Serena Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 (edited) 18 hours ago, Midžeta said: Ovo niko ne gleda Ja bih gledala ali nemam gde. Na sbb niko ne prenosi Edited November 7, 2024 by Serena
Midžeta Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 3 hours ago, Serena said: Ja bih gledala ali nemam gde. Na sbb niko ne prenosi Bzvz :( evo igra Denis the menace Šapovalov, ima i navijace koji imaju kačkete ko i on i deru se izmedju gemova, oce me tres 1
Recommended Posts