Lord Stef Posted September 28 Posted September 28 Kakav su promo video odradili za ovaj 6 kings slam 3
stray cat Posted September 29 Posted September 29 Morali su odmah da suspenduju Sinera, čim su mu prvi put našli nešto nedozvoljeno. Pa onda da mu nalaze olakšavajuće okolnosti (nije znao, nije namerno itd) i da ta suspenzija bude kratka. Ovo je sad smešno, mislim, očigledno je da se Siner "izvukao" preko veze i nikom ništa. 2
Serena Posted September 29 Posted September 29 Ovde sad pricaju kako je proces politicki Nesto je nedavno WADA kritikovana zbog gledanja kroz prste kineskim plivacima pa sad kao na slucaju Sineru hoce da pokazu da jos uvek imaju kredibilitet. Jak im kredibilitet kad on i dalje igra.
TS-CS Posted September 29 Posted September 29 sad je maltene izvesno da mu ne gine hladjenje, samo je pitanje koliko ce ga rebnuti i kad ce doneti odluku. ali posto mu ATP bodovi ostaju, prakticno je siguran na broju 1 do kraja sezone, sve i da ga suspenduju koliko je sutra (bezi na rejsu 3000 Zverevu i Alkarazu)
Serena Posted October 1 Posted October 1 Kako igra ovaj Bu protiv Sinera U Sangaju ako prodje prvo kolo ide na zardjalog Novaka
Serena Posted October 1 Posted October 1 Medo brundo šiška & miška Sutra navijam za Drogiranu sargarepu.
Serena Posted October 2 Posted October 2 (edited) Kakvi riterni, kakvi forhendi sargarepina magija. Alkaraz kasni na udarac. Samo servis ga spasasava. Sa dva asa jedva zatvori ovaj gem za 4 4 u drugom setu. Edited October 2 by Serena
Tsai Posted October 2 Posted October 2 Vatao sam sebe da navijam i za jednog i za drugog i da me nerviraju u talasima. Cudo jedno 2
Serena Posted October 2 Posted October 2 Nakon danasnje predstave, a imajuci u vido ko su Sinerovi sponzori sanse da ga suspenduju su pale na 0.000001%
Ras Posted October 2 Posted October 2 (edited) Zapanjujuće je i koliko Medvedev ne može sa ovom dvojicom da se nosi. Edited October 2 by Ras 3
Recommended Posts