Lancia Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Secate se koliko je Djokovic na pocetku karijere bio izjednacen sa Gulbisom, po talentu su bili tu negde, valjda su i juniorske dane prosli kao najveci konkurenti. 1
Guuundogan Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 "Stefan will try on Sunday to stop Carlos from getting his 24th GS title and save his father's record and GOAT status." 2
duda Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 (edited) 4 minutes ago, Lancia said: Secate se koliko je Djokovic na pocetku karijere bio izjednacen sa Gulbisom, po talentu su bili tu negde, valjda su i juniorske dane prosli kao najveci konkurenti. Gulbis je bio veći talenat, to je i Novak rekao Novak na treningu nikada nije dobio Gulbisa. Ali , glava je napravila razliku u kontra smeru. Ed. Njih dvojica su bili zajedno kod Pilića. Edited August 7, 2024 by duda 3
Lancia Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Just now, duda said: Gulbis je bio veći talenat, to je i Novak rekao Novak na treningu nikada nije dobio Gulbisa. Ali , glava je napravila razliku u kontra smeru. I to a i dosta je igralo to sto mu je familija ultra bogata, koliko se secam. 1
Amos Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 35 minutes ago, Zizou said: Tako se pričalo i za Đorđa Đokovića. Plot twist, 30-ogodišnjem Karlosu koji je na 22 GS titule najveći izazov predstavlja mladi teniski superstar Stefan Đoković koji brani ćaletov rekord. Meni bi jače bilo da preskoči generaciju i da tamo neke 2060. hara Srdjan Djoković - UNUK Novaka Djokovića. 1 6 1
Max Morlock Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 32 minutes ago, bags said: Strahinja Jokic je bio sjajan prospekt, samo ga mrzelo da se cima i predje u BG. Lakše mu bilo da promeni ime...i sport i predje u Denver
Jimmy Kowalski Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 5 minutes ago, Amos said: Meni bi jače bilo da preskoči generaciju i da tamo neke 2060. hara Srdjan Djoković - UNUK Novaka Djokovića. Kosi deda, kosim ja...
Milošica Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 29 minutes ago, duda said: Ed. Njih dvojica su bili zajedno kod Pilića. Pilići 2
TS-CS Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 po pravilima reket mora biti u ruci prilikom udarca, pa je sudija poen automatski dodelio Seltonu, iako je Bublikov osecaj izvanredan. to me podseti na manitog Konorsa i poen koji se davno vrtio po tv spicama. neka egzibicija je u pitanju 3 2
Arkadija Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 In other news, Stefanos Cicipas je otpustio tatu trenera. Po meni, zakasnio je sa tom odlukom 5 godina. 5 4
Midžeta Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Pa ko se to meni opet nasao glup ko kurac? Da citiram Saint Jhna i Imanbeka: you alread know though, you already know though Sasa Sašica Jebem ti budalu
goofs Posted August 20, 2024 Posted August 20, 2024 Filip Krajinović okačo reket o klin. Sećam se kad se momak pojavio, veliki talenat, najavljivali su ga kao novog Novaka. Od toga nažalost nije bilo ništa, a evo sad završava karijeru, a Novak i dalje igra. Ludilo. 7
JohnnyD Posted August 20, 2024 Posted August 20, 2024 Steta, odlazi nam jedna generacija igraca (Krajinovic), ali dolazi sledeca (Djokovic) 5
Recommended Posts