Lancia Posted August 7 Posted August 7 Secate se koliko je Djokovic na pocetku karijere bio izjednacen sa Gulbisom, po talentu su bili tu negde, valjda su i juniorske dane prosli kao najveci konkurenti. 1
Guuundogan Posted August 7 Posted August 7 "Stefan will try on Sunday to stop Carlos from getting his 24th GS title and save his father's record and GOAT status." 2
duda Posted August 7 Posted August 7 (edited) 4 minutes ago, Lancia said: Secate se koliko je Djokovic na pocetku karijere bio izjednacen sa Gulbisom, po talentu su bili tu negde, valjda su i juniorske dane prosli kao najveci konkurenti. Gulbis je bio veći talenat, to je i Novak rekao Novak na treningu nikada nije dobio Gulbisa. Ali , glava je napravila razliku u kontra smeru. Ed. Njih dvojica su bili zajedno kod Pilića. Edited August 7 by duda 3
Lancia Posted August 7 Posted August 7 Just now, duda said: Gulbis je bio veći talenat, to je i Novak rekao Novak na treningu nikada nije dobio Gulbisa. Ali , glava je napravila razliku u kontra smeru. I to a i dosta je igralo to sto mu je familija ultra bogata, koliko se secam. 1
Amos Posted August 7 Posted August 7 35 minutes ago, Zizou said: Tako se pričalo i za Đorđa Đokovića. Plot twist, 30-ogodišnjem Karlosu koji je na 22 GS titule najveći izazov predstavlja mladi teniski superstar Stefan Đoković koji brani ćaletov rekord. Meni bi jače bilo da preskoči generaciju i da tamo neke 2060. hara Srdjan Djoković - UNUK Novaka Djokovića. 1 6 1
Max Morlock Posted August 7 Posted August 7 32 minutes ago, bags said: Strahinja Jokic je bio sjajan prospekt, samo ga mrzelo da se cima i predje u BG. Lakše mu bilo da promeni ime...i sport i predje u Denver
Jimmy Kowalski Posted August 7 Posted August 7 5 minutes ago, Amos said: Meni bi jače bilo da preskoči generaciju i da tamo neke 2060. hara Srdjan Djoković - UNUK Novaka Djokovića. Kosi deda, kosim ja...
Milošica Posted August 7 Posted August 7 29 minutes ago, duda said: Ed. Njih dvojica su bili zajedno kod Pilića. Pilići 2
TS-CS Posted August 8 Posted August 8 po pravilima reket mora biti u ruci prilikom udarca, pa je sudija poen automatski dodelio Seltonu, iako je Bublikov osecaj izvanredan. to me podseti na manitog Konorsa i poen koji se davno vrtio po tv spicama. neka egzibicija je u pitanju 3 2
Arkadija Posted August 9 Posted August 9 In other news, Stefanos Cicipas je otpustio tatu trenera. Po meni, zakasnio je sa tom odlukom 5 godina. 5 4
Midžeta Posted August 11 Posted August 11 Pa ko se to meni opet nasao glup ko kurac? Da citiram Saint Jhna i Imanbeka: you alread know though, you already know though Sasa Sašica Jebem ti budalu
goofs Posted August 20 Posted August 20 Filip Krajinović okačo reket o klin. Sećam se kad se momak pojavio, veliki talenat, najavljivali su ga kao novog Novaka. Od toga nažalost nije bilo ništa, a evo sad završava karijeru, a Novak i dalje igra. Ludilo. 7
JohnnyD Posted August 20 Posted August 20 Steta, odlazi nam jedna generacija igraca (Krajinovic), ali dolazi sledeca (Djokovic) 5
Recommended Posts