Engineer Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 30 minutes ago, Ras said: Edit. i dva zanimlnljiva potpisa ispod fotografija koje ilustruju Tignorov tekst Federer nije uzeo zlato u singlu na OI 3
Ras Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 1 minute ago, Engineer said: Federer nije uzeo zlato u singlu na OI Reci to njima
Ros Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 vidim ja da se sekta dosta nervirala tokom meča? zašto, bre, ljudi? bio malo dublji potok, ali ipak potok 2
Lancia Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 8 minutes ago, Ros said: vidim ja da se sekta dosta nervirala tokom meča? zašto, bre, ljudi? bio malo dublji potok, ali ipak potok Sve ti nisi koji arschloch. 2
Ros Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 21 minutes ago, Lancia said: Sve ti nisi koji arschloch. izgoreh, bre… gledam meč, pored mene protiče Dunav ispod tvrđave, kljako mi zabija eksere u kovčeg dropsotovima i smecevima… težak dan 😇 1
vememah Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) Quote I leave with an incredible silver medal and with my head held high after a tremendous battle today! Congratulations @DjokerNole for that gold that you have sought so much Edited August 4, 2024 by vememah 2
Max Morlock Posted August 5, 2024 Posted August 5, 2024 11 hours ago, stray cat said: Alkaraz, servis ga nije hteo kako ume, nije bio u potpunoj zoni (da mu ulazi sve što udari) Baron je pričao posle da je špil bio star, Da je previše pio, da ga poneo žar ... 2 6
Popular Post Dankan Ajdaho Posted August 5, 2024 Popular Post Posted August 5, 2024 Kada govorimo o raznim čudima u jučerašnjem meču, Novak je juče nakon 69% ubčaja prvog servisa u prvom setu, u drugom podigao procenat na 83% i to uz nekih 190 km/h brzine u proseku. Za mene je ovo najfascinantniji podatak iz čitavog meča. Za nekoga kome servis nije forte, takva sposobnost fokusa i koncentracije doslovno je nadljudska. 11
Hele Posted August 5, 2024 Posted August 5, 2024 17 minutes ago, vememah said: Tacno se vidi ta unutrasnja borba, jedan Novak koji misli da je enough i da uziva malo i bude zahvalan, a drugi koji govori: Videcete vi sta je enough, popusite mi ga svi, ima uzmem 35 slemova i OI u LA-u, nabijem vas sve 🤣🤣🤣🤣 2 3
Valk Posted August 5, 2024 Posted August 5, 2024 Splitovana lingvistička diskusija na ptf Jezik pa nastavite tamo. 1 4
Recommended Posts