Engineer Posted August 4 Posted August 4 30 minutes ago, Ras said: Edit. i dva zanimlnljiva potpisa ispod fotografija koje ilustruju Tignorov tekst Federer nije uzeo zlato u singlu na OI 3
Ras Posted August 4 Posted August 4 1 minute ago, Engineer said: Federer nije uzeo zlato u singlu na OI Reci to njima
Ros Posted August 4 Posted August 4 vidim ja da se sekta dosta nervirala tokom meča? zašto, bre, ljudi? bio malo dublji potok, ali ipak potok 2
Lancia Posted August 4 Posted August 4 8 minutes ago, Ros said: vidim ja da se sekta dosta nervirala tokom meča? zašto, bre, ljudi? bio malo dublji potok, ali ipak potok Sve ti nisi koji arschloch. 2
Ros Posted August 4 Posted August 4 21 minutes ago, Lancia said: Sve ti nisi koji arschloch. izgoreh, bre… gledam meč, pored mene protiče Dunav ispod tvrđave, kljako mi zabija eksere u kovčeg dropsotovima i smecevima… težak dan 😇 1
vememah Posted August 4 Posted August 4 (edited) Quote I leave with an incredible silver medal and with my head held high after a tremendous battle today! Congratulations @DjokerNole for that gold that you have sought so much Edited August 4 by vememah 2
Max Morlock Posted August 5 Posted August 5 11 hours ago, stray cat said: Alkaraz, servis ga nije hteo kako ume, nije bio u potpunoj zoni (da mu ulazi sve što udari) Baron je pričao posle da je špil bio star, Da je previše pio, da ga poneo žar ... 2 6
Popular Post Dankan Ajdaho Posted August 5 Popular Post Posted August 5 Kada govorimo o raznim čudima u jučerašnjem meču, Novak je juče nakon 69% ubčaja prvog servisa u prvom setu, u drugom podigao procenat na 83% i to uz nekih 190 km/h brzine u proseku. Za mene je ovo najfascinantniji podatak iz čitavog meča. Za nekoga kome servis nije forte, takva sposobnost fokusa i koncentracije doslovno je nadljudska. 11
Hele Posted August 5 Posted August 5 17 minutes ago, vememah said: Tacno se vidi ta unutrasnja borba, jedan Novak koji misli da je enough i da uziva malo i bude zahvalan, a drugi koji govori: Videcete vi sta je enough, popusite mi ga svi, ima uzmem 35 slemova i OI u LA-u, nabijem vas sve 🤣🤣🤣🤣 2 3
Valk Posted August 5 Posted August 5 Splitovana lingvistička diskusija na ptf Jezik pa nastavite tamo. 1 4
Recommended Posts