Max Morlock Posted August 4 Posted August 4 23 minutes ago, Lancia said: Obozavam sto sam @Max Morlock na ignoru Nisi nego je Max na moru ...bez punjača pa se dovijam s kablićem i powerbankom i ne stižem da dublje elaboriram sadržaj 2
bags Posted August 4 Posted August 4 Djokovic’s 3 monster forehand winners in the second tiebreak [jvscchq6eogd1].mp4 Ovaj drugi ce progoniti Alcaraza u njihovim narednim mecevima. Bilo ih je jos bar 4,5 u prvom setu koji su bili neverovatni. Posebno kada je igrao dole i gadjao gornji desni ugao. 8
stray cat Posted August 4 Posted August 4 (edited) Alkaraz, servis ga nije hteo kako ume, nije bio u potpunoj zoni (da mu ulazi sve što udari), jer ne može stalno da se bude u potpunoj zoni, a i NĐ mu to nije dozvoljavao. --- NĐ je odlično servirao, nije "bežao" od dužih razmena (nije skraćivao poene), sve suprotno od Vimbldona; jeste igrao agresivnije. Sad kad je osvojio olimpijsko zlato, mogao bi da se opusti i da proba još neki slem da uzme, u stvari još četiri, dva Vimbldona i dva US opena. Edited August 4 by stray cat 1
Popular Post Guuundogan Posted August 4 Popular Post Posted August 4 Da je Djokovic vec osvajao olimpijsko zlato sada ne bi bilo tolike zelje, pritiska, emocija... Ovako je: - stavio tacku na taj bolni “neuspesni” deo karijere i uspeo i to da osvoji - u trenutku kada svet misli da je za njega kraj i da je alkaraz definitivno bolji igrac danas, on je pokazao kakav je sampion… na sljaci jbt… - uradio je ovo pred svojom decom Da nije bilo svih tih poraza na olimpijadama nista danas ne bi bilo u ovoj meri slatko velicanstvena pobeda stvarno 15
bags Posted August 4 Posted August 4 Lep tekst: https://www.tennis.com/news/articles/olympic-gold-medal-goat-novak-djokovic-carlos-alcaraz 3
Serena Posted August 4 Posted August 4 Nadam se da je za vijek i vijekova zavrsio sa sljakom. Fizicki najzahtevnija podloga, a on vise nije u cvetu mladosti. Zelim mu jos jedan GS, US open ili W neka izabere sam i jos 5-6 manjih titula cisto da prebaci broj od 103 2
Engineer Posted August 4 Posted August 4 Sad me podseti, kad je igrao protiv Cicipasa, i u jednom trenutku proklizao, pita me žena: "Što se uopšte igra na ovoj podlozi", ja joj rekoh: "Da bi i drugi mogli da osvoje turnir" 2
W.F.C. Posted August 4 Posted August 4 Bar jos jedan AO i W, a ustvari ko zna sta mu je u glavi za dalje
bags Posted August 4 Posted August 4 Meni iskreno dosta... Voleo bih da nema neki izrazito negativan odnos pobeda/poraza protiv Alkaraza. 3
Ras Posted August 4 Posted August 4 (edited) Quote Djokovic isn't retiring, to our knowledge, but NBC wanted to double-check his original assertions: "Is it enough?" To which Djokovic replied, "I think so." The US Open is just over three weeks away. Na kraju drugog teksta sa linka 28 minutes ago, bags said: Lep tekst: https://www.tennis.com/news/articles/olympic-gold-medal-goat-novak-djokovic-carlos-alcaraz Edit. i dva zanimlnljiva potpisa ispod fotografija koje ilustruju Tignorov tekst Quote Djokovic didn't win Roland Garros this summer, but at the same time, he's yet to lose a completed match on the terre battue this year. Quote Like rivals Roger Federer, Rafael Nadal and Andy Murray, Novak Djokovic has won an Olympic gold medal. Edited August 4 by Ras 5
Recommended Posts