Max Morlock Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 23 minutes ago, Lancia said: Obozavam sto sam @Max Morlock na ignoru Nisi nego je Max na moru ...bez punjača pa se dovijam s kablićem i powerbankom i ne stižem da dublje elaboriram sadržaj 2
bags Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Djokovic’s 3 monster forehand winners in the second tiebreak [jvscchq6eogd1].mp4 Ovaj drugi ce progoniti Alcaraza u njihovim narednim mecevima. Bilo ih je jos bar 4,5 u prvom setu koji su bili neverovatni. Posebno kada je igrao dole i gadjao gornji desni ugao. 8
stray cat Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) Alkaraz, servis ga nije hteo kako ume, nije bio u potpunoj zoni (da mu ulazi sve što udari), jer ne može stalno da se bude u potpunoj zoni, a i NĐ mu to nije dozvoljavao. --- NĐ je odlično servirao, nije "bežao" od dužih razmena (nije skraćivao poene), sve suprotno od Vimbldona; jeste igrao agresivnije. Sad kad je osvojio olimpijsko zlato, mogao bi da se opusti i da proba još neki slem da uzme, u stvari još četiri, dva Vimbldona i dva US opena. Edited August 4, 2024 by stray cat 1
Popular Post Guuundogan Posted August 4, 2024 Popular Post Posted August 4, 2024 Da je Djokovic vec osvajao olimpijsko zlato sada ne bi bilo tolike zelje, pritiska, emocija... Ovako je: - stavio tacku na taj bolni “neuspesni” deo karijere i uspeo i to da osvoji - u trenutku kada svet misli da je za njega kraj i da je alkaraz definitivno bolji igrac danas, on je pokazao kakav je sampion… na sljaci jbt… - uradio je ovo pred svojom decom Da nije bilo svih tih poraza na olimpijadama nista danas ne bi bilo u ovoj meri slatko velicanstvena pobeda stvarno 15
bags Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Lep tekst: https://www.tennis.com/news/articles/olympic-gold-medal-goat-novak-djokovic-carlos-alcaraz 3
Serena Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Nadam se da je za vijek i vijekova zavrsio sa sljakom. Fizicki najzahtevnija podloga, a on vise nije u cvetu mladosti. Zelim mu jos jedan GS, US open ili W neka izabere sam i jos 5-6 manjih titula cisto da prebaci broj od 103 2
Engineer Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Sad me podseti, kad je igrao protiv Cicipasa, i u jednom trenutku proklizao, pita me žena: "Što se uopšte igra na ovoj podlozi", ja joj rekoh: "Da bi i drugi mogli da osvoje turnir" 2
W.F.C. Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Bar jos jedan AO i W, a ustvari ko zna sta mu je u glavi za dalje
bags Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Meni iskreno dosta... Voleo bih da nema neki izrazito negativan odnos pobeda/poraza protiv Alkaraza. 3
Ras Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) Quote Djokovic isn't retiring, to our knowledge, but NBC wanted to double-check his original assertions: "Is it enough?" To which Djokovic replied, "I think so." The US Open is just over three weeks away. Na kraju drugog teksta sa linka 28 minutes ago, bags said: Lep tekst: https://www.tennis.com/news/articles/olympic-gold-medal-goat-novak-djokovic-carlos-alcaraz Edit. i dva zanimlnljiva potpisa ispod fotografija koje ilustruju Tignorov tekst Quote Djokovic didn't win Roland Garros this summer, but at the same time, he's yet to lose a completed match on the terre battue this year. Quote Like rivals Roger Federer, Rafael Nadal and Andy Murray, Novak Djokovic has won an Olympic gold medal. Edited August 4, 2024 by Ras 5
Recommended Posts