Amos Posted August 4 Posted August 4 21 minutes ago, Hele said: Toliko ti znaci da si otisao da peres kola u sred meca 🤣🤣🤣 Jako puno ljudi koje znam da obožavaju Djokovića do ludila ne gledaju mečeve. Ne mogu da izdrže napetost i pritisak, a nismo u prvoj mladosti. 9
reg Posted August 4 Posted August 4 Ja odgledao taj-brejk i poslednjih ,6 gemova...dosta. Kako se Djokoviću nije silazilo sa postolja i odlazilo sa terena. Ne znam kako će sada da nađe motivaciju da trenira za US open, bukvalno je sad sve uzeo, još preko Alkaraza.
Mil@n Posted August 4 Posted August 4 2 minutes ago, Amos said: Jako puno ljudi koje znam da obožavaju Djokovića do ludila ne gledaju mečeve. Ne mogu da izdrže napetost i pritisak, a nismo u prvoj mladosti. Ne mogu to da objasnim ljudima. Taj osećaj napetosti, treme, ubrzanog pulsa prilikom svakog poena, neprijatnosti u organizmu... Stres kao takav. 1
Popular Post W.F.C. Posted August 4 Popular Post Posted August 4 Ali nedostajace ovakvi dani, bez obzira na stres i sve 14
fancy claps Posted August 4 Posted August 4 svaka cast djokovicu! drago mi je sto je ispunio svoj san da osvoji zlato ili srebro za srbiju. mozete ga voleti ili mrzeti ali sad nema sumnje da je vrhunski igrac tenisa 1
Hele Posted August 4 Posted August 4 5 minutes ago, Amos said: Jako puno ljudi koje znam da obožavaju Djokovića do ludila ne gledaju mečeve. Ne mogu da izdrže napetost i pritisak, a nismo u prvoj mladosti. Dobro, zezam ga malo 😁
Hele Posted August 4 Posted August 4 Just now, fancy claps said: svaka cast djokovicu! drago mi je sto je ispunio svoj san da osvoji zlato ili srebro za srbiju. mozete ga voleti ili mrzeti ali sad nema sumnje da je vrhunski igrac tenisa Danas je svaka sumnja otklonjena da je Novak vrhunski igrac 🤝 5 1
Max Morlock Posted August 4 Posted August 4 Drago mi je da sam odgledao ceo meč, koliko god je moglo da bude zeznuto i stresno - došao s plaže u 1, napravio ručak, klopao, zavalio se u krevet, pustio ventilator i s litrom Ice Tea i elektronskom pljugom...prisustvovao istoriji 1
Recommended Posts