kralj Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 1 minute ago, villiem said: uvek otaljava ovaj prvi gem posle dobijenog seta Otkucaš pa klikneš tek kad se ostvari. 3
Cash Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 3 minutes ago, eumeswil said: Jel coaching nije zabranjen na OI turniru? Ferero priča sa Alcarazom svaki put kad je kamera na njemu. A sta to može Troicki da mu ponudi. Šta god bi mu savetovao Nole bi ga brzo poslao u kurac .
Arkadija Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 1 minute ago, Cash said: A sta to može Troicki da mu ponudi. Šta god bi mu savetovao Nole bi ga brzo poslao u kurac . Apsolutno
kralj Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Trebao je Nole u ložu pobednika Guče umesto Troickog i žene.
Max Morlock Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) 5 minutes ago, Cash said: Šta god bi mu savetovao Nole bi ga brzo poslao u kurac . Pa upravo to. Beskonačno slanje u qrac Nolu smanjuje tenziju. Edited August 4, 2024 by Max Morlock
TS-CS Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 ukrao mu je set! najbolji igrac tajbrejkova ikad! na set udaljenosti do sna! rekoh sebi da cu odgledati mec spokojno i mirno ali nema sanse jbt. sta je ovo ... 3
stray cat Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 1 minute ago, TS-CS said: ukrao mu je set! najbolji igrac tajbrejkova ikad! na set udaljenosti do sna! rekoh sebi da cu odgledati mec spokojno i mirno ali nema sanse jbt. sta je ovo ... I ja isto, kao opušteno; evo me kako čitam ovde i pratim samo rezultat, isklučio prenos posle prva dva, tri gema.
Arkadija Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Malo je popustio Karlitos, nedovoljno još, ali biće
Engineer Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) 7 minutes ago, stray cat said: I ja isto, kao opušteno; evo me kako čitam ovde i pratim samo rezultat, isklučio prenos posle prva dva, tri gema. Zanimljiva borba u gađanju glinenih golubova za žene. Čileanka je opasna Edited August 4, 2024 by Engineer 1
Recommended Posts