Mr.Mxyzptlk Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 1 minute ago, duda said: Ja ovo više ne mogu da gledam. Osećam lepo kako će se slomiti Nolo sa ovim sivonjom drzi se jos uvek. jbg i njemu je nolo najzajebaniji protivnik
SNARC Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Valjda ce i ovaj mali kurton da se umori ili stegne ili nesto..ovo do sada je gadno za gledanje 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 sto ne odigra jednu underarm, mali ceka servu na tribinama
duda Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 1 minute ago, SNARC said: Valjda ce i ovaj mali kurton da se umori ili stegne ili nesto..ovo do sada je gadno za gledanje Da sam recimo Francuskinja, gledala bih sa užitkom.
Mr.Mxyzptlk Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 2 minutes ago, SNARC said: Valjda ce i ovaj mali kurton da se umori ili stegne ili nesto..ovo do sada je gadno za gledanje ne moze da se umori u ovim godinama.
Lancia Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Just now, duda said: Da sam recimo Francuskinja, gledala bih sa užitkom. Da sam Francuskinja, gledala bih sad gimnastiku. 2
SNARC Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Lakse Nole dolazi u situaciji da uzme brejk negoz sopstveni servis..tu se negde krije neka slaba tacka koju mozda moze da eksploatise.. Naravno, za tako nesto treba da se razumes u tenis..
kralj Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) 17 minutes ago, Cash said: Kakva crna kriza kad covek razvaljuje. Pa izbacio je tri uzastopna forhenda. I to 2/3 je pofino prebacio. Edited August 4, 2024 by kralj
Cash Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 S obzirom kako Alcaraz fantastično igra ovo je za Noleta rezultat ko iz bajke. 1
SNARC Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 So far so good..Ovo jedino moze da se dobije ako klinac pocne da zaserava negde. Inace, mrka kapa.
pop-up Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Ajd da malo verujemo u Đoleta. Kako smo se bojali, još se dobro drži. Ne da se još.
Valk Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 16 minutes ago, Arkadija said: Ovde piše sekta, tamo pišu samo oni koji nikada ne svraćaju ovde ili vrlo retko. Razumem sektašenje, ali zar vam stvarno nije relevantno što su u pitanju OI? 1
Recommended Posts