Mr.Mxyzptlk Posted August 4 Posted August 4 1 minute ago, duda said: Ja ovo više ne mogu da gledam. Osećam lepo kako će se slomiti Nolo sa ovim sivonjom drzi se jos uvek. jbg i njemu je nolo najzajebaniji protivnik
SNARC Posted August 4 Posted August 4 Valjda ce i ovaj mali kurton da se umori ili stegne ili nesto..ovo do sada je gadno za gledanje 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 4 Posted August 4 sto ne odigra jednu underarm, mali ceka servu na tribinama
duda Posted August 4 Posted August 4 1 minute ago, SNARC said: Valjda ce i ovaj mali kurton da se umori ili stegne ili nesto..ovo do sada je gadno za gledanje Da sam recimo Francuskinja, gledala bih sa užitkom.
Mr.Mxyzptlk Posted August 4 Posted August 4 2 minutes ago, SNARC said: Valjda ce i ovaj mali kurton da se umori ili stegne ili nesto..ovo do sada je gadno za gledanje ne moze da se umori u ovim godinama.
Lancia Posted August 4 Posted August 4 Just now, duda said: Da sam recimo Francuskinja, gledala bih sa užitkom. Da sam Francuskinja, gledala bih sad gimnastiku. 2
SNARC Posted August 4 Posted August 4 Lakse Nole dolazi u situaciji da uzme brejk negoz sopstveni servis..tu se negde krije neka slaba tacka koju mozda moze da eksploatise.. Naravno, za tako nesto treba da se razumes u tenis..
kralj Posted August 4 Posted August 4 (edited) 17 minutes ago, Cash said: Kakva crna kriza kad covek razvaljuje. Pa izbacio je tri uzastopna forhenda. I to 2/3 je pofino prebacio. Edited August 4 by kralj
Cash Posted August 4 Posted August 4 S obzirom kako Alcaraz fantastično igra ovo je za Noleta rezultat ko iz bajke. 1
SNARC Posted August 4 Posted August 4 So far so good..Ovo jedino moze da se dobije ako klinac pocne da zaserava negde. Inace, mrka kapa.
pop-up Posted August 4 Posted August 4 Ajd da malo verujemo u Đoleta. Kako smo se bojali, još se dobro drži. Ne da se još.
Valk Posted August 4 Posted August 4 16 minutes ago, Arkadija said: Ovde piše sekta, tamo pišu samo oni koji nikada ne svraćaju ovde ili vrlo retko. Razumem sektašenje, ali zar vam stvarno nije relevantno što su u pitanju OI? 1
Recommended Posts