Tsai Posted August 2 Posted August 2 Jebiga, museti vola ne moze da ubode iz prvog servissa, a ovaj to ne koristi
Max Morlock Posted August 2 Posted August 2 Ja bi reko da satanisti daljinski menjaju doskoke i odskoke lopti koje padaju pred Nola... Moguće je čak i da su neke lopte i nebinarne Tu piramida ne pomaže. 6
Ras Posted August 2 Posted August 2 (edited) 8 minutes ago, Lancia said: Zaeban Muzeti, ja sam vise voleo da igra protiv Zvereva. Svi su (postali) zajebani Do Novaka je, usporio je i to koriste igrači koji umeju da igraju brzo, da menjaju pravac lopti, sa odličnim kretanjem i defanzivom - Muzeti sve to ima. Edit. O Alkarazu da ne govorimo, monstrum! Dobro da je ovaj servis gem prošao bez problema. Edited August 2 by Ras 2
Lancia Posted August 2 Posted August 2 5 minutes ago, Olimpijac said: Gotovo je ovo I ti si mi neki Olimpijac 4
TS-CS Posted August 2 Posted August 2 bice pakao ako se ne uzme 1.set muzeti je bolji i spremniji od cicipasa 1
Lancia Posted August 2 Posted August 2 (edited) 1 minute ago, TS-CS said: bice pakao ako se ne uzme 1.set muzeti je bolji i spremniji od cicipasa Stavljaj ovo u spojler, nemoj Tsai da se nervira Edited August 2 by Lancia
Lancia Posted August 2 Posted August 2 I Muzeti savladao bekend paralelu, odmah se setim onog u smesnim gacama
Recommended Posts