August 2, 2024Aug 2 11 hours ago, SNARC said: Penzionisao se. Porukom dokazao da je car..veci nego sto sam mogao da pretpostavim. Meni je ovo pretuzno, ako je istina to sto je napisao zasto je nastavio da igra posle onog oprastanja na AO. Jbt posvetis najlepsi period svog zivota necemu sto nikada nisi voleo
August 2, 2024Aug 2 Popular Post 39 minutes ago, Serena said: Meni je ovo pretuzno, ako je istina to sto je napisao zasto je nastavio da igra posle onog oprastanja na AO. Jbt posvetis najlepsi period svog zivota necemu sto nikada nisi voleo Ja ovaj tvit čitam kao sarkazam. naravno da voli tenis, i da mu je krivo što završava karijeru. esd; onaj fazon - kišjelo je grojze Edited August 2, 2024Aug 2 by Filozof manijak
August 2, 2024Aug 2 Serena ne poznaje Endija van terena Zajebava se čoek u maniru najboljeg Brit humora. Pitali Endija koju želju ima za svoje bivše konkurente, kaže da Novak osvoji olimpijadu jer to mnogo želi
August 2, 2024Aug 2 15 hours ago, Lancia said: Jbg bas, svaki turnir neko sranje. Btw, mislim da ce Felix da izbaci Alkarasa. Sta sam vam rekao
August 2, 2024Aug 2 2 hours ago, Lancia said: Manijak kapira, Serena ne kapira, xexe. Samobanujem se do ponedeljka
August 2, 2024Aug 2 Tri puta imate pravo da pogadjate na kojoj slici je proglasen sportista sa losim nesportskim manirima, koji omalovazava protivnika i to na Olimpijskim igrama. Slucajno je isti casopis u pitanju. Edited August 2, 2024Aug 2 by Lancia
August 2, 2024Aug 2 Ne vole Nola jer je Srbin, fura turbo pravoslavlje, cetnikuje i nema problem da se slika sa Vucicem i Dodikom.. Sam je kriv..