Arkadija Posted August 1 Posted August 1 Novak je jako zabrinut, bol je bio baš jak, ne zna šta će biti U tri lepe.... 2
Max Morlock Posted August 1 Posted August 1 1 minute ago, bags said: hbo serije o Novaku. Netflix. Igra ga Drake
Tsai Posted August 1 Posted August 1 Nadam se da ga je samo podsetio bol na RG i istrigerovao i da ce igrati. Mada ko zna :( Ladno ako preda, porazeni u drugom SF dobija bronzu odmah
Serena Posted August 1 Posted August 1 Ako je obnovio povredu kolena bice to kraj dzaba smo sektasili. 1
Sandradjer Posted August 1 Posted August 1 4 minutes ago, Serena said: Ako je obnovio povredu kolena bice to kraj dzaba smo sektasili. Jel stvarno? Samo to ne, tako blizu, a tako daleko. Ajd pomozi boze 2
Lancia Posted August 1 Posted August 1 Jbg bas, svaki turnir neko sranje. Btw, mislim da ce Felix da izbaci Alkarasa. 1
SNARC Posted August 1 Posted August 1 Penzionisao se. Porukom dokazao da je car..veci nego sto sam mogao da pretpostavim. 7 2
Cash Posted August 1 Posted August 1 19 minutes ago, Lancia said: Jbg bas, svaki turnir neko sranje. Btw, mislim da ce Felix da izbaci Alkarasa. Nema šanse 1
Hele Posted August 2 Posted August 2 Izaci ce budala na teren danas, makar se posle penzionisao i posle copao do kraja zivota, aj' se kladimo. 3 1
Recommended Posts